Pluspunten
Toegankelijke service afdeling met behulpzame medewerkers en snelle levering.
VerbeterpuntenEen gerichtere aflevertijd. De wasmachine zou geleverd worden tussen 15.15 en 18.15u, maar uiteindelijk stonden de heren pas rond 18.30u op de stoep en heb ik de hele middag thuis gewacht. Een tijdsblok van een uur zou prettiger zijn dan 3 uur.
Pluspunten
snelle service ,vriendelijke mensen en een goede prijs en kwaliteit verhouding
Pluspunten
Makkelijke website , goede informatie over de levertijd en natuurlijk de fantastische bezorgers.
Pluspunten
Alles volgens de leveringsvoorwaarde uitgevoerd. TOP.
Pluspunten
Geen klachten, ging perfect, nette bezorgers eb op tijd
Pluspunten
Nette klantenservice van coolbleu
VerbeterpuntenBedrijf wat inbouwservice doet heeft mindere klantenservice
Pluspunten
Snelle levering, in perfecte staat afgeleverd
VerbeterpuntenKan er geen 1 bedenken
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Goede service. Snelle levering en je kan ook heel makkelijk je bestelling volgen waar elke bestelling is. Je wordt netjes een half uur van te voren ingelicht dat je bestelling komt. Alles
VerbeterpuntenAbsoluut geen opmerkingen.
Pluspunten
Heb zondag besteld en woensdag nog niks ontvangen. Zou donderdag bezorgd worden maar wacht nog steeds op een bezorgtijd. Dus nog niks positiefs te melden helaas
VerbeterpuntenAls jullie reclame maken met voor 23.00 besteld morgen in huis hou jullie dan ook aan de afspraak
Beste meneer/mevrouw, Wat ontzettend jammer dat uw bestelling niet tijdig is geleverd! Het is absoluut niet de bedoeling geweest om u vier dagen te laten wachten op de levering. Uiteraard willen wij graag voor u uitzoeken wat de reden voor vertraging is door een pakketonderzoek op te starten. Hiervoor hebben wij wel een ordernummer nodig. Kunt u het ordernummer in een e-mail verzenden naar [email protected]? Dan pakken we het daar verder op. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Pluspunten
Supersnel, keurig geplaatst. Volledige informatie.
Pluspunten
Zondag besteld maandag in huis nette bezorgers keurig op tijd. Gebeld dat ze er aankwamen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten . Top service!
Pluspunten
Tot dusver alles goed. Alhoewel alles nog geleverd en geinstalleerd moet worden. Staat gepland voor morgen....
VerbeterpuntenAlles ok zover
Pluspunten
Handige keuzehulp Volledige informatie over de apparaten (zelfs de witgoed monteur gebuikt het) Goede vergelijking mogelijk door volledige informatie en aanbod Tweede kans product beveel ik aan, zeker bij inbouwapparatuur. Super snelle levering en keuze van dag Fantastisch leveringsproces, je wordt voortdurend op de hoogte gebracht wanneer de levering zal plaatsvinden. Ten opzichte van andere aanbieder heeft Coolblue standaard levering tot en met de plek in huis, ipv drempellevering, hierdoor geen zorgen over trappen en sjouwen.
Pluspunten
Artikel werd snel geleverd, alleen niet helemaal volgens afspraak. Dit was echter niet de schuld van CoolBlue, en dit werd snel en netjes opgelost.
Pluspunten
Met name de service die dit bedrijf beloofd wordt ook echt waargemaakt! Ik heb een inbouw vaatwasser besteld inclusief de inbouwservice. De bestelservice was stipt op tijd en de vaatwasser is geheel naar wens keurig ingebouwd in de keuken. Een vaatwasser kun je overal kopen maar met haar service onderscheid Cool Blue zich in positieve zin!
Pluspunten
Vaatwassers met mooie prijzen en correcte opvolging met super goede service
Verbeterpuntengeen, ga zo door
Op de site staat binnen 24 uur gebeld (op wekdagen) voor afspraak en binnen 3 werkdagen gemonteerd (vaatwasser) vrijdag ochtend echter besteld, maandagavond pas gebeld voor afspraak.... Donderdag pas installatie mogelijk. Jammer, had sneller gehoopt.
Hey Monique, Bedankt voor het invullen van een review. Jammer dat je niet tevreden bent over hoe lang het duurde voor jouw vaatwasser werd geïnstalleerd. Doordat ons team het vaak erg druk heeft met het installeren van vaatwassers, koelkasten en andere inbouwapparaten, duurt het inderdaad drie werkdagen voor de installatie plaats kan vinden. Wat ik je wel kan beloven, is dat je vanaf aankomende donderdag natuurlijk kunt gaan genieten van een goed werkende en netjes ingebouwde vaatwasser. Als je hier verder toch nog vragen of opmerkingen over hebt, horen wij ze heel graag van je op [email protected]. Wij helpen je dan heel graag verder. Voor nu wensen wij je nog een geweldige avond toe. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Nette service, aflevertijdstip zelf te bepalen. Vriendelijk geholpen en duidelijke website.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede service. Telefoontje over hoe laat ze er zijn. Leuke, verzorgde en beleefde monteurs. Net werk afgeleverd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Keurige tijdsbepaling van levering, op een uur nauwkeurig. In mijn geval liepen de bezorgers voor op schema en belde ze op of ze al binnen een half uur langs konden komen. Daarnaast de vaatwasser netjes afgeleverd tot in de keuken.
Pluspunten
goedkope zeer toegankelijke webwinkel, welke steeds telefonisch goed bereikbaar is en waar je dan daarbij degelijk advies krijgt. Men heeft daar nog service hoog in t vaandel staan, wat je bij de meeste andere webwinkels niet ziet.
Verbeterpuntenvooral vasthouden aan de klantvriendelijkheid, servicegerichtheid van jullie bedrijf. Dit wordt echt hoog gewaardeerd.