Pluspunten
Prima vaatwasser, weinig geluid,en grote prestaties,!!
VerbeterpuntenGeen, gewoon doorgaan zo, prima service,in alle opzichten,!!!!
Pluspunten
Snelle levering, altijd goede retour service, kloppende voorraad indicatie, tot 23:59 bestellen!
VerbeterpuntenAl klant vanaf de eerste kleine shop in Rotterdam.... tot dusver niets aan te merken!
Pluspunten
Hele goede communicatie Geweldige service Nemen verpakkingsmateriaal en oude apparaat gratis mee Sluiten alles netjes aan
VerbeterpuntenZe hebben redelijke prijzen maar bijna nooit de laagste.
Pluspunten
Snelle levering, nette service, goed op de hoogte gehouden over tijdstip bezorgen.
Pluspunten
Snelle en goede service
Pluspunten
snelle service , vriendelijke bezorgers en keurig netjes aangesloten en oude machine meegenomen.
Pluspunten
Snelle en goede service. Top producten voor een goede prijs. De bezorgers zijn erg vriendelijk en zijn bereid je goed te helpen.
VerbeterpuntenGoede acties, kortingen
Pluspunten
Vaatwasser is prima en doet wat hij moet doen.
VerbeterpuntenWordt geadverteerd dat de oude machine word mee genomen dit was bij ons niet het geval. Te weinig tijd, te weinig ruimte zeiden de bezorgers ...
Pluspunten
Top service! Snel geleverd, goede tijdsindicatie en 20 min van tevoren netjes gebeld dat ze er aan kwamen. Ideaal!
Verbeterpunten-
geen
Betere communicatie rondom bezorging en installatie. Gaat via exchange nl of iets dergelijks. Ik heb uiteindelijk zelf moeten bellen met de bezorger. Er is direct een afspraak gemaakt. Via coolblue kon het niet snel geregeld. Vrijdag besteld woensdag wordt de vaatwasser geplaatst. Vind ik lang!
Pluspunten
Heel tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling en inderdaad ongeveer een kwartier voordat ze arriveerden gebeld. Vervolgens is mijn oude vaatwasser meegenomen en is mijn nieuwe meteen netjes (!) geïnstalleerd en zo dus klaar voor gebruik bij mij achter gelaten. Ook nog wat tips gekregen voor de juiste manier van onderhouden van het apparaat. Ohja, en ook al het verpakkingsmateriaal is meteen weer meegenomen, dus dit hoefde ik niet zelf op te ruimen. Kortom, helemaal top!
VerbeterpuntenKan op dit moment helemaal niets bedenken als verbeterpunt.
Pluspunten
Snelle levering, behulpzame bezorgers.
VerbeterpuntenGeen papieren factuur gekregen, wel om gevraagd.
Donderdag bested, vrijdag belletje van Exchange dat er doordeweeks geleverd wordt, op zijn vroegst dinsdag, een dagdeel is niet aan te geven tot na 18.00 uur de volgende dag. Dit is niet te plannen als je hele weken werkt met een volle agenda. Totaal geen flexibiliteit. Als we dit van te voren hadden geweten hadden we elders een vaatwasser gekocht, Dit zegt niet zo zeer iets van Coolblue of de kwaliteit vaastwasser (nog niet te boordelen) maar meer over ExchangeNL
Beste Anja, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het niet helemaal goed is gegaan bij het afspreken wanneer de installatie plaats moest vinden. Het klopt inderdaad dat het drie werkdagen kan duren voor de installatie plaats kan vinden maar het is inderdaad niet fijn dat je dan geen tijdvak af kunt spreken. Er is natuurlijk ook een mogelijkheid om de afspraak in te plannen op een dag dat jij nog geen plannen hebt. Op die manier weet je zeker dat er geen conflict ontstaat tussen jouw planning en de installatie. Als wij hier nog iets in kunnen betekenen of als je hier nog vragen over hebt, horen wij ze heel graag op [email protected]. Wij gaan dan meteen voor je aan de slag. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Supersnel!
VerbeterpuntenNeeeh
Pluspunten
Vaatwasser besteld voor een appartement welke ik verhuur. Snelle levering, prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering en vaatwasser prima ingebouwd via de inbouw service. Naar alle tevredenheid van mij en mijn huurder.
Pluspunten
Levering stipt op tijd, en product keurig op plaats van bestemming neer gezet. Tevens snelheid vanaf moment van bestellen tot levering goed en volgens afspraak.
VerbeterpuntenKan voor nu niets bedenken.
Pluspunten
Groot assortiment, snelle en vakkundige bezorging.
VerbeterpuntenBezorgen op de aangegeven bezorgdag en niet een dag ervoor ;)
Pluspunten
Transportinformatie duidelijk Bezorging van vaatwasser netjes en accuraat.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenDagdeel kunnen kiezen wanneer wit goed geleverd wordt.
Pluspunten
Dinsdagavond een vaatwasser besteld, en woensdagochtend om 9.50 uur werd hij bezorgd door 3 hele aardige en beleefde medewerkers van Cool Blue.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Goede service gebracht uitgepakt aangesloten en eventueel oude meegenomen aleen wij hadden er niet één maar nu wel
Pluspunten
Snelle en zeer vriendelijke levering
Pluspunten
Snel, netjes, alles klopte.
VerbeterpuntenIets meer verduidelijking bij de uitleg: hoe in te bouwen.