2 sterren: slechter dan verwacht

Het zou fijn zijn als jullie beter communiceren, wanneer het leveren van de bestelling langer duurt dan de beloofde volgende dag op de website. Bij ons zit er 7 dagen tussen bestellen en de levering. En ik heb zelf na paar dagen maar eens gebeld om te horen hoe of wat

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website met mooie aanbiedingen.Snelle reactie en levering!Keurig voor elkaar.

geen

Pluspunten

Helemaal perfect, snel en super communicatie over levering!

Pluspunten

Donderdagavond om 22.10 uur bestel en vrijdagmorgen om 08.45 de vaatwasser al in huis! Wat een snelle service! De communicatie over het levermoment was ook top en op de minuut nauwkeurig. Oude vaatwasser en al het verpakkingsmateriaal werd ook gelijk meegenomen. Top!

Eigenlijk geen..

Pluspunten

alles werkt correct en precies op tijd

Pluspunten

Snel geleverd, goede prijs, goed geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De service, snelle reacties van klantenservice en natuurlijk de prijs.

Mogelijk toch hulp bieden bij inbouwapparatuur of op z,n minst advies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima website, goede berichtgeving over bestelling, levering etc.

Ik dacht dat de vaatwasser uitgepakt zou worden. Is niet gebeurd. Vaatwasser stond op een vuile, natte vloer in de vrachtwagen waardoor de vloer in de keuken vuil is geworden. Maar dit is de eerste keer dat ik zoiets meemaak bij Coolblue

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik had een snellere levering verwacht,6 dagen wachten op een afwasmachine vind ik lang ,voor ons een vaatmachine bijna een levensbehoefte .

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- prijs/kwaliteit; - Coolblue website werkt overzichtelijk.

alles wat er met de bezorging te maken heeft: - Dynalogic website of app was slecht/niet up-to-date. ik kreeg om 9.00 een bericht dat ik van 8.30 tot 11.30 anwezig moest zijn; - Dynalogic levering was 1 uur later dan aangegeven; - bezorgers Dynalogic boden niet aan om de spullen uit te pakken en om aan te sluiten. ze brachten het binnen en waren zo weer vertrokken. SLECHTE communicatie!!! - Coolblue maakt wel reclame met een coolblue busje en al, maar laten het door Dynalogic bezorgen. dat is misleidend!

Pluspunten

Begeleiding mee denkend monteur met vak man schap CHAPOO

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed aanbod, inbouwservice, etc

Inbouwservice belde later dan afgesproken en geen overleg over datum en tijdstip inbouw ('we komen maandag, we laten u de dag ervoor horen hoe laat')

Pluspunten

Prima en snelle levering. Correct personeel. Verpakking wordt netjes meegenomen alsook oude apparaat.

Pluspunten

Snelle levering aardig personeel verpakking mee. Aankondiging van levering mooi op tijd.

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Ook achteraf toen bleek dat de afvoer iets was gaan lekken, dag later kwam een monteur en heeft het probleem verholpen.

Pluspunten

Netjes afgeleverd en bezorgd

Pluspunten

Snelle service , correcte medewerker

Pluspunten

Snelle service, waren er zelfs 10 minuten eerder dan ze zelf hadden aangegeven, erg vriendelijk!

Pluspunten

erg goede service, erg vriendelijke en behulpzame bezorgers. erg snelle bezorging.

ga zo door

Pluspunten

Ja echt prima. Goede service aan huis en ook laat men meerdere malen per dag weten hoe laat men komt. Begint met een inschatting en eindigd met een concrete tijd! Complimenten voor de totale service, een voorbeeld voor anderen bijdrijven

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie per mail vooraf.

Voor het aansluiten van de afwasmachine is een onderdeel nodig dat er niet bij geleverd wordt en met de oude machine mee werd genomen. Dat was niet zo handig.

Pluspunten

Snelle levering. Vriendelijke bezorgers. Top!

Nvt

Pluspunten

Alles keurig netjes en strak op tijd geregeld, vriendelijke bezorgers, Petje af