Pluspunten

Snelle levering dus gemakkelijk in te plannen op je werk weinig oponthoud of langdurige opslag

Pluspunten

Helemaal goed!!! Uitvinding van de eeuw ! Coolblue!!

Geen !!! Ga zo door !

Pluspunten

Alles leuk...levering met installeren duurt lang, in mijn geval 6 dagen.......wel correct uitgevoerd..

Sneller installeren !

Pluspunten

Goede service en advies. Afspraken worden volledig nagekomen, ook over bezorging, montage uiterst tevreden.

Pluspunten

Zeer snelle en correcte service

Pluspunten

Erg vriendelijk personeel, klantenservice ook lang te bereiken via de telefoon. Bij vragen wordt alles netjes uitgelegd en uitgezocht. En het fijnste is vandaag besteld en betaald de volgende dag bezorgd. Kortom zeer tevreden over Coolblue

Enigste min puntje van dit bedrijf maar hoor het steeds vaker ook bij andere bedrijven maar denk dat ik daar ouderwets in ben daarin is het met je en jij aanspreken.

Pluspunten

Bizar snelle levering Apparaat wordt volledig aangesloten, echt heel prettig als je er zelf geen verstand van hebt. Ga zeker nog eens bestellen.

Op dit moment nog geen

Pluspunten

Vlotte levering.

Betaling verwerken.

Pluspunten

Makkelijk bestellen en zelf een bezorgdag uitkiezen als de volgende dag niet uitkomt. Je wordt goed op de hoogtE gehouden van de bezorgtijd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke bezorgers.

Bezorgers hadden de waterslang van de vaatwasser met een knik gemonteerd waardoor er geen water in de vaatwasser kwam. Na een paar uur kwamen we daar achter en hebben het zelf op kunnen lossen. Toen werkte de vaatwasser prima. Iets meer aandacht bij aansluiten.

Pluspunten

Snelle levering en aardige bezorgers.

Pluspunten

Klantenservice via whatsapp werkte perfect. Binnen halfuur reactie en alles geregeld. Heb de bezorging hierdoor simpel kunnen wijzigen vanaf het vliegveld op Tenerife. Topservice!

Pluspunten

Zeer snel en volgens afspraak met een glimlach bezorgd. Laagste prijs in de markt

Pluspunten

Alles perfect. Meer dan tevreden

Pluspunten

Snelle levering en goede inbouw service!

Pluspunten

Levering was vlot en volgens afspraak Word goed op de hoogte gehouden van de aflevertijd

Aansluiten door chauffeur was prettig geweest

Pluspunten

Snelle reactie en werd mooi op tijd bezorgd

Misschien stond het er wel dan heb ik het niet goed gelezen. Maar een idee om bij de tijd indicatie neer te zetten dat het op de dag zelf specifieker word weergegeven. Er stond namelijk eerst tussen half 8 en 22 uur. Dat kan best vervelend over komen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en goede levering, het slechte zit in de "service" van de installatie partner, exchange, die niet communiceert en niet de beloofde emails stuurt.

Verbeter communicatie van installatiepartner of neem ander bedrijf

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op zich prima

Echter als ik ma bestel en installatie in 3 dagen uitgevoerd moet worden, verwacht ik dat dat uiterlijk dan do gedaan word. Nu blijkt dat dat dan vrijdag werd, wat mij niet schikt, dus kan het nu pas ma. De vraag os dus wat zijn 3 dagen?

Pluspunten

Goede service! Heerlijk als een bezorgdienst op het afgesproken tijdstip komt , met het goede product !!

Pluspunten

Heel vriendelijk personeel Erg duidelijke aankondiging (wel 3x) wanneer ze komen

Pluspunten

snel , vriendelijk, deskundig

Pluspunten

Goede aflevering, service is heel erg goed. Beveel dit bedrijf dan ook zeker aan

Pluspunten

super snelle levering

ze zouden ook de verpakking meenemen maar dit hebben ze niet gedaan