2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verwachtte aankomsttijd van de leverancier. Snelle levering!

Via coolblue besteld, maar de leverancier leek niet van de voorwaarden van coolblue af te weten... Hier bedoel ik mee dat de leverancier in eerste instantie de vaatwasser niet wilde installeren en ook niet uit zichzelf de oude mee wilde nemen, terwijl dit wel onderdeel is van de service van coolblue. Uiteindelijk hebben ze het wel allemaal gedaan.

Pluspunten

Goede service, hele snelle levering en vriendelijke bezorgers

Pluspunten

vervangen vaatwasser ging heel profi

Pluspunten

Zeer tevreden. Correcte snelle levering (binnen 24 uur). Detail informatie over tijdstip van levering die telkens wordt bijgesteld als wat veranderd zodat je niet de hele dag thuis hoeft te zijn voor ontvangst van de goederen. En alles via internet te volgen.

Nauwelijks. Iets scherpere prijze, zijn niet de goedkoopste.

Pluspunten

Enorm assortiment Snel geleverd Goed verpakt Goede helpdesk/vraagbaak

Pluspunten

Top op de hoogte gebleven van levertijd en aflevertijdstip. Een van de weinige online bedrijven waar je je echt klant voelt.

die zijn er gewoonweg niet. Keep up the good work!

Pluspunten

correcte bezorging, goeie berichtgeving wanneer ze aan de deur komen. sms, email, telefoon etc.

Pluspunten

Duidelijke omschrijving van de aan te schaffen apparatuur. Goede prijs. Snelle en keurige levering. Prima plaatsing en meenemen oud apparaat.

Voor de vaatwasser had ik graag een kaartje van Nederland gekregen met daarop vermeld de onthardingswaarde van het leidingwater.

Pluspunten

Snelle levering Handig bericht en belletje dat ze eraan komen!

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam , en de uitspraak alles met een glimlach klopt

alles prima!

Pluspunten

Snelle levering. Gratis aansluitingen. Uiterst correct en vriendelijk personeel

Pluspunten

snel, persoonlijk, zonder flauwekul

Pluspunten

Pluspunten

Doet wat het beloofd. Beleefde en vriendelijke werknemers. Punctueel

Vooral zo doorgaan

Pluspunten

We zijn op zeer vriendelijke, behulpzaam en professionele manier geholpen met het afleveren van ons nieuwe Miele afwasmachine.

geen verbeterpunten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

vaatafwasmachine nog niet ontvangen wel betaald , zaterdag kreeg ik telefoon dat er 2 chauffeurs ziek waren ( dat kan gebeuren ) toen gaven ze door dat het maandag werd, heb niemand gezien ook niets gehoord !

Pluspunten

snelle, goede levering.Veel producten en goed te vergelijken

Pluspunten

Goede website, goede prijzen, goede bezorging, beleefd, deskundig, op tijd

Niet veel

Pluspunten

Goede, duidelijke site, werd goed op de hoogte gehouden wat de levering betreft,15 min. voor levering een belletje, goedlachse jongens, netjes afgeleverd, neergezet,uitgelegd en de oude vaatwasser mee retour. In een woord: TOP! Ik ben ( weer ) zeer tevreden!

Vooral doorgaan

Pluspunten

ze waren een half uur later dan het tijdblok maar de eerste woorden waren, excuus dat we wat te laat zijn, Dit werd gezegd met een big smile :) en dat maakt dat half uur gelijk goed.

Pluspunten

Miele vaatwasser besteld, snelle afhandeling en levering