Pluspunten

op en top service

tot nu toe geen

Pluspunten

Een enthousiast bedrijf met een leuk team dat zorgt voor goede informatievoorziening en nette aflevering. Alleen maar positief!

Pluspunten

Snelle levering, goede service

Pluspunten

perfecte medewerkers top

Pluspunten

Fijne service! Ik raad het iedereen aan.

Pluspunten

Makkelijk bestellen op de website. Goed geïnformeerd over de voortgang van bestellen tot aflevering. Vriendelijke bezorgers die meteen het oude apparaat meenemen.

Pluspunten

Leveren snel en zijn zeer betrouwbaar!

nope, alles prima!

Pluspunten

Snel en adequaat daar hou ik van

Eigenlijk geen:)

Pluspunten

Snelle levering. Hele leuke en vriendelijke bezorgers.

Pluspunten

De volgende dag in huis is echt super fijn. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden hoe laat de bezorgers komen.

Pluspunten

Goede service komen de afspraken na snel en netjes geplaatst, duidelijke uitleg

Pluspunten

Duidelijke website, goede prijzen, veel en mooie producten, super grappige, originele en verrassende communicatie en een snelle levering. Ik ben wel een beetje fan van Coolblue :-)

Pluspunten

Snel geleverd, goede installatieservice via Exchange. Zeer tevreden over.

Pluspunten

snel, betrouwbaar, goede prijzen, een half uur voor de levering krijg je nog een berichtje en een kwartier van tevoren een telefoontje. super toch.

weet ik niet

Pluspunten

Duidelijke productinfo op de website Goede ondersteuning op de website over de grootte van de vaatwasser die ingebouwd kon worden Via de chat kreeg ik een uitstekende ondersteuning toen ik een vraag had Betaaloptie werkt vlekkeloos

Ik had de afspraak om de vaatwasser in te bouwen 1 dag naar achteren verplaatst en kreeg de avond voor de leverdag geen SMS met verwacht tijdstip van levering. Het goede nieuws is dat de levering wel plaatsvond!

Pluspunten

Snelle bezorging. Je wordt precies geïnformeerd wanneer het product bezorgd wordt.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden Netjes af geleverd. En gemonteerd

Pluspunten

Snelle levering, goede service!

2 sterren: slechter dan verwacht

Wij zijn totaal niet te spreken over de bezorging en installateur. Dit voldoet absoluut niet aan onze verwachtingen. Sterker nog, ik baal dat ik de vaatwasser gekocht heb bij jullie.

2 sterren: slechter dan verwacht

Geen contact gezocht voorafgaand aan de levering. Was wel afgesproken. Moest dus een nieuwe afspraak maken.

Pluspunten

Snelle levering. Fijne service betreft het op de hoogte houden van de levertijd, sms wanneer de bestelling qua tijd geleverd wordt.

Pluspunten

Snelle levering Leuke interactie op social media Coolblue is zeer klantgericht en investeert daar flink in!

Keep it up