Pluspunten

Heel tevreden

Geen idee

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

wordt geleverd en tegen meerprijs geinstalleerd.

er staat op de site dat het binnen drie werkdagen wordt geleverd. Ik heb zondag besteld. uiterlijk woe zou hij dan geleverd moeten worden. Dat kwam mooi uit want op do en vrij werk ik en ik wil natuurlijk zsm een nieuwe vaatwasser. Nu wordt hij pas op zijn vroegst do geleverd, wat dus niet kan. Ik zal dus tot volgende week moeten wachten op mijn vaatwasser. Als ik dit van te voren had geweten had ik hem ergens anders besteld.

Pluspunten

Snelle actie, klantvriendelijk en heel attent. Echt heel fijn!

Pluspunten

Snelle en vriendelijke personeel aan de telefoon. Uiterst correct en vriendelijke bezorgers

Pluspunten

Communicatie gaat echt perfect, ze doen alles precies zoals in de mails beschreven wordt. Bezorgtijd wordt mooi afgebakend, zodat je niet een hele dag zit te wachten.

Pluspunten

Goede service snelle levering goede prijs

Pluspunten

Vakkundig en puntueel

geen

Pluspunten

supersnel en correct geleverd door nette mensen

Pluspunten

top, prima levering en de heren van de bezorgdienst hoeven niet naar een cursus klantvriendelijkheid. Goed ga zo door

Pluspunten

Hele snelle service, vriendelijke mensen aan de telefoon van de bezorgservice. De bezorger/monteur die de vaatwasser bij ons heeft geinstalleerd is een hele vriendelijke man die van wanten wist!! Toppertje Glenn!!

geen

Pluspunten

De bezorgers zijn klant vriendelijk, en houden je op de hoogte van de status.

Pluspunten

Supersnelle levering Netjes afgeleverd Echt top!

Niet gevonden

Pluspunten

Mooie aanbieding met een goede service voor het installeren

Ga zo door.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De communicatie door cool blue ging op zich goed, tot hun levering aan de installateur. Die vond ik weinig klantgericht.

Installatiebedrijf kan sneller bellen, maar vooral flexibeler zijn in afspraak maken. Je kunt geen tijd en zelfs geen dagdeel aangeven. Wanneer je er niet bent betaal je voorrijkosten. Ik kan 14 uur thuis zijn verdeeld over 2 werkdagen, maar daar konden we geen oplossing voor vinden. Vaatwasser wordt daarom nu 10 (!) dagen later geïnstalleerd :( Reden dat ik bij coolblue bestelde (ipv bij mediamarkt waar 21% korting op zelfde type) was nou juist dat er binnen 3 dagen geïnstalleerd kon worden.

Pluspunten

prima georganiseerd. duidelijke tijden vooraf

Pluspunten

Online besteld, keurig netjes afgeleverd. Verpakking meegenomen ,zeer vriendelijk personeel.

Pluspunten

Snel geleverd Tegen vaak de best prijs Komen keurig hun afspraken na

Geen!

Pluspunten

Staan je snel te woord wanneer je ergens hulp bij nodig bent, contact kan ook via whatsapp. De meeste mensen hebben wel gevoel voor humor wat het leuk houdt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website is goed. Bezorging ook. Prijs ook.

Productschap leek beschadigd.

Pluspunten

alles klopt volgens website, korrekte levering via SMS-je en telefoontje 15 minuten voor aflevering

Pluspunten

Fantastische bezorgservice. Duidelijk over leveringstijd en prima communicatie hierover! Netjes zonder troep afgeleverd en oude vaatwasser meegenomen. Bijna een verademing dat het ook zo kan. Geen dagdelen wachten.... ga zo door!

Korte toelichting waar handleiding ligt ( was even bang dat we met uitpakken vergeten waren) en evt garantiebewijs

Pluspunten

Goed prijs/kwaliteit verhouding en een super snelle levering! Echt een aanrader!