Pluspunten

Prima georganiseerd. Snel en toegankelijk. Makkelijke communicatie. Prima bedrijf!

Baal als een stekker. Heb extra garantie afgesloten die door coolblue aangeboden werd. Blijkt dat de producent van mijn apparaat ook extra garantie voor 5 jaar gaf, voor helemaal niets. Had €70,- bespaard als coolblue dat had aangegeven. Voel me dus een beetje, erg beroofd

Pluspunten

goede communicatie , snelle levering

Pluspunten

snelle service , goede afspraken

Pluspunten

Besteld en snel en netjes geleverd. Helemaal top, dat zo precies gevolgd kan worden, hoe de bezorgroute verloopt!

Geen.

Pluspunten

Goede bereikbaarheid, vriendelijke klantenservice, servicegericht en snelle service. De vaatwasser bleek geleverd met een deuk in de zijkant. Dit besproken met Coolblue en prima en netjes opgelost.

Op dit moment geen punten te noemen

Pluspunten

Zeer vriendelijke mensen en netjes geleverd

Pluspunten

Correcte communicatie over voortgang van de bestelling, levering volgens afspraak en prima op tijd

Ga zo door op de ingeslagen weg!

Pluspunten

Snelle correcte levering. Afspraken goed na gekomen

Pluspunten

bestelling ging heel gemakkelijk, bezorging was helemaal op tijd, bezorgers zeer vriendelijk, contacten verliepen perfect, niets aan te merken!!

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niks

Vriendelijke service en beetje behulpzaam zijn

Pluspunten

Track en Trace berichten zijn op tijd binnen via mail, bezorger belde 15 minuten voordat de auto voor de deur stond... prima service :) oude apparaat werd meegenomen ZONDER aanvullende kosten.

Pluspunten

mooie vaatwasser. Doet zijn werk prima.

Er zat erg veel beveiligings materiaal in de machine. Bij het aanzetten van het spoelprogramma om te kijken of alles in orde was heeft de bezorger een paar klemmetjes over het hoofd gezien. Ik hoop zonder nadelige gevolgen voor de machine.

Pluspunten

supersnel. vergelijken en info voorziening website is top. installatie service thuis; geen probleem ook al is het ff niet click and go.

Pluspunten

snelle levering keurige bezorgers

Pluspunten

Super snelle service! Werd ook van alles goed uitgelegd over eerste gebruik (vaatwasser). Aardige bezorgers ook.

Misschien handig om als "extra" service wat installatie producten standaard in de auto te hebben. Mijn vaatwasser kon niet helemaal aangesloten worden omdat mijn afvoer iets te klein was.

Pluspunten

Snelle levering. Geven aan op welk tijdstip geleverd wordt ( op het uur nauwkeurig ) Bellen een kwartier voor levering. Leveren op de plaats waar de vaatwasser moet komen.

Pluspunten

Zeer goede service tot in huis. Vriendelijke bezorgers en vooral goede communicatie met de klant.

Niets veranderen

Pluspunten

Zeer snelle levering, volgende ochtend al in huis. We werden gebeld dat ze eraan kwamen. Volgende keer weer Cool Blue!

Pluspunten

Na korte voorlichting over de juiste maten voor de vaatwasser, direct besteld en volgende dag geleverd. I.t.t. ander ketens had Coolblue het juiste merk en type apparaat op voorraad en kon leveren. Bij ander kregen we te horen dat Duitsland op vakantie was en dat levertijd 2-3 weken kon worden !

Pluspunten

Snelle levering, vrolijke bezorgers!

Pluspunten

Snel, makkelijk en goed. Bezorging er goed, hielden rekening met het feit dat het een nieuw huis is (netjes werken) en erg vriendelijk.

Pluspunten

snelle levering en Betrouwbaar.

geen verbeterpunten voor dit bedrijf.

Pluspunten

Prima nette service

Pluspunten

Snelle levering vriendelijke mensen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Product geleverd op afgesproken tijd.

Als je zegt dat je het komt aansluiten, stuur dan ook mensen die het doen. Beetje jammer, gelukkig kan ik het zelf, maar dat zal niet voor iedereen gelden.