Pluspunten

Snel en prima service

Sneller aangeven in welk dagdeel ze de levering kunnen doen

Pluspunten

Supersnel geregeld

Pluspunten

Super goede service. Einde middag online besteld, de volgende ochtend ingebouwd! Daar wordt een Keukenrinses blij van.

Pluspunten

alleen maar positief

Pluspunten

Goede en snelle service!

Pluspunten

goede en duidelijke uitleg. snelle levering en word op de plaats neergezet waar je hem wil hebben en ook aangesloten. oude machine word kosteloos meegenomen indien nodig.

geen verbeterpunten volgens mij.

Pluspunten

Ik heb alles goed op de website kunnen vinden en kreeg binnen een uur al bericht dat mijn bestelling de volgende morgen zal komen .zeer goed bedrijf komen afspraken zeer goed na.

Pluspunten

snelle levering en oude vaatwasser retour

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Coolblue is een sterke marketingmachine. Ik raad iedereen af een vaatwasser bij Coolblue te kopen. Leveren is geen probleem. De webshop maakt kiezen eenvoudig.

Installeren is een drama. Verkeerd aangesloten afvoer zorgde bij ons voor waterschade aan de keukenkasten. Dan is Coolblue ineens niet meer bereikbaar. Uiteindelijk sturen ze een expert, die taxeert de schade op €670,- (!). Dan wordt het helemaal stil. Conclusie: Coolblue is een waardeloze tent als het op aftersales aankomt.

Pluspunten

U kent het wel, je vaatwasser begeeft het 2 dagen voor kerst en je moet het kerstdiner organiseren. Ik had via de de mediamarkt een vaatwasser besteld en zij hebben tot 2 keer toe een zwaar beschadigd exemplaar geleverd via postnl. Beide bedrijven wijzen naar elkaar en mediamarkt webshop wil geen contact opnemen met het dichtsbijzijnde filiaal voor een oplossing. Heb daarom het gehele kerstdiner voor 16 man met de hand staan afwassen. U zult begrijpen dat ik zielsgelukkig was dat mijn vaatwasser in 1 keer onbeschadigd werd bezorgd. Was ik maar eerder met jullie in zee gegaan.

Beste service die ik tot nu toe heb ervaren. Ik zie voor nu geen verbeterpunten.

Pluspunten

Makkelijk vergelijken, scherpe prijzen en snelle service!

Pluspunten

Goede communicatie! Er wordt duidelijk aangegeven wanneer het pakket bezorgd wordt. Geen tijdvak van een halve dag, maar één uur. En gedurende de dag krijg je zelfs nog een sms en telefoontje wanneer ze exact langs komen. Bezorgers stelden zich keurig voor. Gaven nog advies om de vaatwasser eerst een keer zonder vaat te laten draaien om het apparaat zelf helemaal schoon te maken (heeft wat beschermingsolie aan binnenzijde). Super, zou ik zelf niet aan gedacht hebben. Oude apparaat wordt ook nog kosteloos mee terug genomen. Dus ook daar geen omkijken meer naar. De slogan 'Alles voor een glimlach' staat duidelijk hoog in het vaandel en wordt ook echt waar gemaakt. Coolblue is bij deze mijn vaste adres voor vervolg aankopen.

Pluspunten

Pluspunten

Vriendelijke bezorgers, snelle levering, duidelijke communicatie

geen

Pluspunten

goed product en snelle levering top

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke site om Vaatwassers te vergelijken. Fantastische levertijd, wat ze beloven maakt Vaatwasserstore ook echt waar. Concurrerende bedrijven kunnen daar veel van leren.

Nog geen gevonden. Beoordeel pagina:KnopJa/Nee is onduidelijk wat is nu Ja...de rode...?

Pluspunten

Zeer snelle levering, goede communicatie m.b.t. tijdstip levering en vriendelijke, behulpzame chauffeur en bijrijder.

Pluspunten

snelle levering correcte afhandeling geheel volgens afspraak

misschien nog iets lagere prijzen

Pluspunten

Goede duidelijke site Prijzen zitten altijd aan de onderkant van de range Uitstekende service, levering en meenemen oude keukenapparatuur zonder meerprijs. Snelle levering.

Geen, in mijn ogen beste webwinkel van NL.

Pluspunten

Super organisatie perfect geonformeerd tav de levering super bedankt

Weet ik niet

Super geregeld

Pluspunten

Ik ben blij dat het zosnel gegaan is en ze waren echt op tijd niets van te zeggen daar word ik blij van

Niets op aan te merken

Pluspunten

Wanneer het artikel niet bevalt kan ik het zonder probleem terug geven.

wanneer ik iets retourneer vindt ik dat ik iets te lang op mijn geld moet wachten.