Pluspunten

Goede bereikbaarheid (Twitter), erg prettige tussentijdse meldingen over de verwachte aflevertijd + belletje ca 15 min. voor daadwerkelijke aflevering!

Pluspunten

Duidelijke communicatie

Pluspunten

keurig gebeld en ze waren optijd

Pluspunten

Supersnelle levering, 's avond besteld en volgende morgen thuis. Vriendelijke bezorgers die netjes bellen voordat ze komen, en nemen netjes de verpakking mee, super!

Geen, ga zo door!

2 sterren: slechter dan verwacht

Tijdens het bestellen van de inbouw-vaatwasser gebeld met klantenservice ivm vragen omtrent levering. Hierin werden zaken toegezegd die achteraf niet waar bleken. Tot 3 keer toe contact opgenomen met de Klantenservice van CB. Erg lange wachttijd en zelfs 1 keer werd, na heeeeeeel lang wachten, de verbinding meteen verbroken. Ondertussen zat er in mijn mailbox allerlei gezelligheid om de postbode te verwelkomen met confetti. Maar zo gezellig vond ik deze aanschaf niet.

Pluspunten

Correcte en keurige levering. Nette jongens om spul te plaatsen en nemen oude spullen weer mee.

Geen verbeterpunt. Is top zo.

Pluspunten

Makkelijk te vinden via de site Duidelijke mails met afspraken. Afspraken bij levering duidelijk en correct en worden telefonisch en via de mail bevestigd.

Geen. Zeer tevreden

Pluspunten

de service was gewoon top. perfecte informatie voor de levering, een belletje en half uur voor dat de truck hier was. Gelijk gevraagd of ze het voor mij mogen uitpakken en super vriendelijk geweest.

Pluspunten

Top geleverd! Super op de hoogte gehouden!

Pluspunten

Service is top

Pluspunten

snel, vriendelijk, duidelijke

Pluspunten

Duidelijke tijdsindicatie, behulpzame medewerkers, snel antwoord op vragen

Pluspunten

Snelle levering, zonder verzendkosten. Installatie op de geplande tijd en keurig afgewerkt

Pluspunten

Super snelle service. Overzichtelijk, nette leveranciers en ze nemen ook nog eens het restafval mee. Helemaal top

Pluspunten

wat een fantastische servicene

nee, was helemaal super

Pluspunten

Snelle, correcte levering. Keurig vriendelijke personeel. Blij met mijn "tweedekans" vaatwasser van Miele. Ook dit werd keurig gedaan. Samen de beschadigingen bekeken. Dit was mijn eerste kennismaking met Coolbleu en dit is zeer goed bevallen.

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke website met veel producten, duidelijke beschrijvingen, handige informatie, goede prijzen en snel geleverd.

Soms kan de beschrijving iets duidelijker. Ik heb een vaatwasser met display besteld, maar dat is toch anders gebleken dan ik verwacht had.

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over Coolblue, alles is volgens afspraak verlopen.

Pluspunten

ook telefonisch heel snel contact, en gelijk zaken doen. top!

geen