Pluspunten

Wordt snel en negjes geplaats met de inbouwservice

Pluspunten

Op tijd geleverd en netjes aangeslote

Pluspunten

Goede informatie betreffende de levering. Net sms bericht en een telefoontje dat ze onderweg zijn. Keurige medewerkers, stellen zich netjes voor. Alles prima afgehandeld!!

geen

Pluspunten

Heel goede service. Bestellen ging gemakkelijk, goed op de hoogte gehouden middels mail met track en trace code. Vervolgens een belletje van de bezorger. Als laatste bezorgd door twee vriendelijke bezorgers. het pakket uitgepakt en vervolgens apparaat binnen gezet. Oude apparaat meegenomen. Kortom top!

Geen.

Pluspunten

Wij bestelden 's avonds rond 22.00 uur onze vaatwasser en deze werd de volgende ochtend rond het 10.30 uur gebracht. Vanaf de bestelling werden wij continu geïnformeerd over de afhandeling. Tijd van bezorging etc. Dit met meerdere mails en sms-berichten. Hierdoor wisten wij bijna exact hoe laat men kwam en hoefden niet uren thuis te wachten.

Geen idee. Wij zijn meer dan tevreden!

Pluspunten

Snelle levering. Zeer goede en snelle service. Zaterdag melding gemaakt van probleem en diezelfde dag al nieuwe afspraak voor de maandagochtend om het op te lossen.

Pluspunten

Duidelijke website, goed bereikbare klantenservice en een snelle en vriendelijke bezorging.

Pluspunten

Een aantal dagen geleden heb ik een vaatwasmachine besteld, en ik ben zeer tevreden... Vlak na mijn bestelling kreeg ik al direct een emailtje van ze dat ze de vaatwasser de volgende dag zouden komen brengen... Netjes op de afgesproken tijd, en een half uurtje van te voren belde 1 van de jonges mij op om door te geven dat ze bijna bij mij thuis waren met mijn aankoop... Snelle service en vriendelijk personeel .. Ik ga zeker binnenkort weer een bestelling plaatsen omdat ik ook een nieuwe koelkast nodig heb ..

Pluspunten

Duidelijke beschrijvingen. Snelle levering. Uitstekende aftersales.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering en top montage!!

Pluspunten

Snelle levering. De nieuwe vaatwasser goed beschermd afgeleverd en de oude weer mee genomen. Erg fijn.

Bij ons was de afvoerslang te kort. Misschien een idee om op de site te melden hoe lang de aan- en afvoerslang zijn.

Pluspunten

Snel geleverd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk vergelijken en bestellen.

Betere communicatie onder afdelingen. Foutieve levering werd niet adequaat opgepakt. Miscommunicaties tussen diverse medewerkers.

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Betrouwbaar geheel, usability prima voor elkaar.

Pluspunten

Super snelle levering, netjes afgeleverd en er wordt op tijd aangegeven wanneer ze langs komen.

Installatieservice. Al was het aansluiten van de vaatwasser een eitje

Pluspunten

super gelopen, product goed afgeleverd en precies op tijd

n.v.t.

Pluspunten

Snelle en goede service, prima prijs.

Pluspunten

Zeer snelle levering, goede service bij levering en installatie, duidelijke makkelijke webshop, vriendelijk personeel, bestelde vaatwasser werkt perfect

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Levering 24 uurs werd 72 uurs door onduidelijke communicatie en niet logische procedures. Gaat niet om niet binnen 24 uur, maar de rest. Aflevering moest snel snel snel, dus nee kunnen we niet aansluiten, "tegenwoordig hebben dit soort machines een waterstop" (al 30 jaar ouwehoer!!), nee het koppelstukje zit niet op de oude machine, nee afvoerslang past niet, weg weg weg. Als A-technicus en met 2 linkerhanden wel voor elkaar gekregen. Eigenlijk alles waarom ik bij Coolblue bestelde, het voorkomen van slap gezeik, over me heen gekregen. Dit soort apparaten dus niet meer bij Coolblue. We houden het wel bij de kleine dingetje die geen verdere speciale aflevering of service nodig hebben. Zoals mijn motto is, service *** je niet over, dat zit er bij of wil je niets mee te maken hebben omdat het dan al fout zit, zodra een bedrijf er zijn motto van begint te maken zit het fout

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering en goed online proces

Als in voorwaarden staat dat een vaatwasser wordt meegenomen, moet je dit ook doen. Dit ging niet goed waardoor we alsnog zelf de oude vaatwasser mochten wegbrengen.