Pluspunten

Zeer klantgericht! Extra service zonder meerprijs.

Ga vooral zo door!

Pluspunten

Pluspunten

Mooi spul en goede werknemers tydstip van aankomst correct

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte ervaring met de service van bezorgers.vaatwasser niet uitgepakt niet aangesloten en met veel gemopper de oude meegenomen . Zouden tussen 15.00 /18.00 komen .SMS meldde 17.25. Waren er om 19.00 pas .

Pluspunten

Duidelijke afspraken. Houdt zich eraan. Correcte afhandeling.

Pluspunten

- Info op site heel duidelijk - Bestelling gaat gemakkelijk - Levering (kort) is perfect - Zeer tevreden over het totaalplaatje

Pluspunten

Duidelijke info via de mail over bezorgtijden en de inbouwmogelijkheden. Heldere website met veel informatie over het product.

De prijs mag iets scherper. Vele sites boden het product goedkoper aan. Uiteindelijk heb ik vanwege mijn goede ervaringen met Coolblue voor jullie gekozen.

Pluspunten

Snelle service Behulpzame klantenservice

Voor mij niet

Pluspunten

Meer dan een top bedrijf,doen wat ze beloven,geef cool Blue een TIen plus.

Pluspunten

Keurige afleveringsservice en ook aan de telefoon prima geholpen. Een pluim voor de medewerkers.

Pluspunten

Supersnelle klantenservice, oplossingsgericht

Pluspunten

Persoonlijk, vriendelijk, fantastisch, super service!!

Pluspunten

Netjes op tijd

Pluspunten

Snelle levering , duidelijke site

Pluspunten

Correct snel perfect

Pluspunten

Volgende dag geleverd, keurig een half uur van tevoren een telefoontje dat ze eraan komen. Oude apparaat gratis mee terug. Aardige bezorger.

Pluspunten

Besteld om 23:45, volgende morgen bezorgd. Top! Bezorgers waren vriendelijk en namen ook de oude vaatwasser weer mee en doos van de nieuwe vaatwasser.

SMS van Dynalogic met bezorgtijd klopte helemaal niet, bezorgers kwamen 2,5 uur later dan wat er in de SMS stond. Ook de online tool leek op een gegeven moment niet meer geupdate te worden (bleef staan dat ze onderweg naar adres 13, ik was 17). Toch 5 sterren omdat dit meer de schuld is van Dynalogic, niet van Coolblue.

Pluspunten

Netjes afgeleverd en goed gemonteerd.

Zou het niet weten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Altijd goede service gewend.

Samenwerking met Exchange Logistics doet het bedrijf geen goed. Geen enkele belofte in het proces is nagekomen door Exchange Logistics: kon pas na 4 werkdagen geïnstalleerd worden, moest zelf bellen om de status te achterhalen, klantenservice reageerde niet op mijn verzoeken en bleek 2 dagen na installatie ook nog te lekken (kraan niet goed waterdicht gemonteerd).Ik zou Coolblue overal voor aanbevelen, behalve voor installatie van vaatwassers.

Pluspunten

Zeer vriendelijk aan de telefoon, prima mailcontact, veilig, verrassend en veelzijdig. Heb er een fijn vertrouwd gevoel bij.

Tot heden gelukkig niet.

Pluspunten

Snel en oude apparaat mee terug

Pluspunten

Prima levering en goed apparaat