Pluspunten

Zeer vriendelijk aan de telefoon. Kijken gelijk na of het te leveren is. En zeer snelle levering. s'avonds besteld 10 uur volgende morgen geleverd.

Zo door gaan. Echt heel goed zoals het gaat.

Pluspunten

gemakkelijk te vinden overzichtelijk bestellen betalen gaat prima een aflevering waar je U tegen zegt en nog veel meer goede punten

geen

Pluspunten

Snelle en vooral duidelijke bezorging. Goede service, in alle soorten en maten. Goede en duidelijke informatie van het producr.

Meer foto's van een product op site plaatsen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel

Belofte over aansluiten en meenemen van oude apperatuur wordt niet waargemaakt

Pluspunten

-supersnelle levering -goed telefonische bereikbaarheid -goed kunnen volgen hoe laat de bezorger komt

Pluspunten

Alles voor een glimlach

Geen idee. Super service.

Pluspunten

Super goede en snelle service!!

Kan er nu geen bedenken!

Pluspunten

Heel prettig aankoopproces, fijne medewerkers, duidelijke communicatie en een snelle service.

Trackingsysteem op de bezorgdag is vrij onduidelijk.

Pluspunten

Punctueel. Goed aangesloten en rommel keurig meegenomen.

Nvt

Pluspunten

- Goede website met gedetailleerde informatie over de producten - Fijne bezorgers, veel oog voor detail en service - 15 minuten van te voren een belletje dat ze eraan komen - vergelijking tussen verschillende producten is overzichtelijk - wijzigingen in afleveradres werden binnen 1 uur na doorgeven al afgehandeld.

- details over wanneer een product geleverd wordt zou eerder dan 12 uur van te voren doorgegeven mogen worden - op de website is het bij bestellen lastig aangeven waar bezorgd moet worden. Dit blijkt het 'default' adres te worden.

Pluspunten

S avonds besteld volgende middag netjes afgelevert

Pluspunten

Topservice en snelle levering

Nvt

Pluspunten

duidelijke afspraken gemaakt en die werden keurig nagekomen

de koerier heeft niet gebeld 30min voor de bezorging

Pluspunten

Op tijd, snel, efficient

Pluspunten

Communicatie over levering, flexibiliteit van levering

Nvt

Pluspunten

op tijd geleverd, ondanks dat ik verkeerd adres heb opgegeven heel coulant en mannen hebben het op het juiste adres geleverd.

Pluspunten

SNELLE LEVERING

HAD 2E KANS MACHINE. ZAT GEEN INSTR BOEKJE BIJ, DEZE ECHTER EENVOUDIG GEVONDEN OP INTERNET. BETER INFORMEREN OVER BESCHADIGING MACHINE

Pluspunten

Heel sociaal over telefoon hoelaat ze kwamen, aardige mensen

Duurde even voordat we snapte how we het product konde verstellen maar kan ook zijn omdat wij nie zo handig zijn

Pluspunten

Snelle levering. Goede service. Uitgebreide site met plus en minpunten van het artikel en veel reviews.

Vond de bezorgers(extern bedrijf) van de vaatwasser niet echt vriendelijk. Ook spraken ze in mijn bijzijn in een andere taal,erg onklantvriendelijk. Vaatwasser wel netjes op de aangegeven plaats neergezet. En duidelijk over de bezorgtijden.

Pluspunten

Vlot geregeld. Klantenservice tot laat goed bereikbaar middels verschillende media. Vriendelijke eigen bezorging

Niet per se de goedkoopste

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk bestellen, snel in huis.

Vooral zo blijven doorgaan.

Pluspunten

Duidelijkheid op de site over actuele voorraad. Snelle levering. Prijs is niet de laagste maar vanwege het op voorraad zijn van de vaatwasser die ik wilde heb ik die hier besteld. Scheelde maar € 10,= met een andere site.

Pluspunten

Doen wat ze beloven

Pluspunten

Goed op tijd geleverd !

Pluspunten

Komen hun afspraken na. Zou gebeld worden voor afsprrak. Ik was zelf niet thuis, keurig een mailtje gahea met de vraag ik ik zou willen bellen. Zo hoefde ik niet te wachten tot ik weer gebeld zou worden.