Pluspunten

Fijne, razendsnelle service! Vooralsnog wordt ik niet gebombardeerd met nieuwsbrieven en andere spam. Houdt dit vooral vast!

wat mij betreft: n.v.t.

Pluspunten

Snel, makkelijk

Pluspunten

Precies zoals het moet.

Pluspunten

-klantvriendelijkheid -stiptheid -scherpe prijs -goede service

liever een sms met verwachte levertijd ipv email

Pluspunten

Goede uitleg mogelijkheid om te vergelijken top 10 duidelijk advies

bij de vaatwasser aangeven, of het om een inbouw versie, of een volledig geïntegreerde versie gaat. vergemakkelijkt het zoeken.

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Verder heel prettig dat je op de hoogte wordt gehouden van de tijdstip van de levering. De website is ook overzichtelijk.

N.v.t.

Pluspunten

1- Volgende dag op tijd ( zelfs eerder dan gepland ) in huis. 2- Super vriendelijke bezorgers 3- Service van de bezorgers uitstekend, uitpakken, in de keuken zetten zonder enkel probleem. 4- oud witgoed mee kunnen geven. Kortom, ik was zeer verbaasd over de prijs/snelheid en service van dit bedrijf !. Heel erg tevreden klant.

Pluspunten

Nette bezorgers en lekker snel, gister besteld vandaag in huis

Ga zo door!!

Pluspunten

Supersnel. Goeie prijs.

Bezorging kwam vrij laat op de dag. Dan was voorspeld.

Pluspunten

Website werkt snel en ook de diverse betaalmogelijkheden maken het erg aantrekkelijk om bij jullie te kopen. Verder is het makkelijk om op jullie site producten te vergelijken (hoewel dat ook bij anderen mogelijk is, maar jullie hebben ruim assortiment). Tenslotte is het navigeren op jullie site prettig, doordat alles per rubriek duidelijk staat aangegeven. Daar kunnen ander webwinkels nog een voorbeeld aan nemen.

Ik heb er 2: De 'reclamefilmpjes' zouden iets dieper in kunnen gaan op de kwaliteiten van een bepaalt artikel; zijn nu wel erg algemeen/oppervlakkig - voegen weinig toe aan de beschrijving/foto's; dat kan nog beter denk ik. Een negatief puntje: Mijn vaatwasser is zoals ook aangegeven was op de site voor levering getest - hij was ook nog wat vochtig - Uit de vaatwasser haalde ik na openen van de verpakking: de gebruiksaanwijzing en diverse onderdelen in aparte zakjes. Verder trof ik een natte sigarettepeuk aan die vastgeklemd zat tussen de vaatwasserbinnenwand en een rekje!!? Een beetje onsmakelijk. Mijn tip: gebruiksaanwijzing en toebehoren in een zak in de machine is OK, maar niet allemaal losse zakjes. oh ja, en geen peuk in de vaatwasser gooien. Zal wel geen opzet zijn geweest, maar toch fris is anders.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelproces Prijs/kwaliteit

Afhandelaar die de inbouwservice van de Vaatwasser op zich neemt. Lastig plan proces, weinig beschikbaarheid. Niet gebeld op de beloofde besteldag ondanks dat de bestelling voor 12 uur geplaatst was. Vaatwasser nu nog steeds niet in huis doordat deze pas woensdag geleverd kan worden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Na veel aandringen op tijd geleverd voor een redelijke prijs.

Als ik na twee dagen nog geen reactie heb gehad van de Transporteur /installateur bel ik de klantenservice van Coolbleu. Voor installatie verwijst de klantenservice door naar de transporteur i.p.v. zelf de verantwoording te nemen. De transporteur/ installateur probeert de afspraak voor inbouw een dag te laat in te plannen omdat zij de bevestiging pas op dinsdag hebben gekregen terwijl ik die op maandag ontving. De afspraak voor inbouw wordt voor donderdag gemaakt en voor vrijdag bevestigd. Weer een telefoontje nodig om dit te corrigeren. De gebruiksaanwijzing die is bijgeleverd is in het Frans.

Pluspunten

Klantgericht en vriendelijk. Stipt en communicatief

Kan ze niet direct verzinnen, maar er zullen nog wel uitdagingen zijn

Pluspunten

snelle levering, goede producten

zonder protest retour producten meenemen.

Pluspunten

Vlotte en snelle levering volgens afspraak

Pluspunten

Goede communicatie, snelle korrekte afhandeling

Pluspunten

Superfijne en deskundige telefonische hulp bij aankoop (en je kan het wachtmuziekje uitzetten!) Snelle levering en prima track and trace

Pluspunten

Coolblue is gewoon eindbaas

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Breed assortiment, goede prijzen

Telefonische adviseur bleek achteraf toch niet zo deskundig als ik dacht na contact met Siemens zelf

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

je krijgt meteen je mail over je product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Enorm blij met deze vaatwasser! Past perfect en voldoet aan verwachtingen. Duidelijke handleiding en informatie meegeleverd.

Helaas is mij beloofd dat de vaatwasser boven zouden worden bezorgd. Dit is niet gebeurt en heb deze zelf met hulp naar de 3e etage moeten slepen. Gelukkig word er nu wel met de klantenservice gekeken naar een tegemoetkoming.

Pluspunten

Zeer aan te bevelen. Snel, duidelijk, goed

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs