Pluspunten

Goede service en netjes afgeleverd en komen hun afspraken na

Pluspunten

Vlotte service, en perfecte aflevering, goede prijsverhouding

Pluspunten

Kantgericht, vriendelijk, super snel, goede inhuur voor een monteur ( harense Smid) afspraak voor plaatsing met dag en tijdsindicatie. Chatgesprek liep goed en goed geholpen

Kan echt niets bedenken

Pluspunten

Heldere afspraken; geen 'addertjes' Bezorgdienst is erg behulpzaam en oude vaatwasser netjes afgevoerd.

Pluspunten

Bestelling keurig op tijd geleverd, kreeg zelfs een hand van de bezorgers bij aankomst (nette bezorgers) Verpakking en oude vaatwasser werd mee terug genomen. Prima service!!!

Voor dit moment niks te verzinnen?

Pluspunten

Het spijt me... ik heb géén verbeterpunten, alleen maar positieve punten! Supersnelle levering en netjes gemonteerd door de bezorgers! Ik weet wel waar ik de volgende keer het eerste ga shoppen als ik iets nodig heb!

Pluspunten

Duidelijke en nette afhandeling. Vaatwasser ook laten monteren. Dit gebeurt door vakkundig en vriendelijk personeel. Tijdstip van montage wordt netjes doorgegeven. Ik werd kort van tevoren gebeld door de monteur.

Pluspunten

snelle levering ,vriendelijke bezorgers,levering volgens afspraak !!

Pluspunten

snelle levering. geen verzendkosten. vriendelijke bezorgers.

bij tweede kansje heb je niet de optie te laten instaleren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke teksten die aanspreken in de communicatie.

Jammer dat deafhandeling van de oude vaatwasser niet verliep zoals beloofd. Sta nu met de oude vaatwasser al drie dagen in ons halletje.

Pluspunten

Alles volgens afspraak.

Pluspunten

Coolblue is gegarandeerd de beste service. Goeie, duidelijke site en over het algemeen een scherpe prijs

Pluspunten

Snelle service Inbouwservice. In De bestaande keuken was het lastig inbouwen, maar de monteur gaf niet op.

Voor een afspraak op de gewenste dag kon niet worden aagegeven of dit op ochtend of middag kon. De afsprakenplanning kan dus nog verbeteren.

Pluspunten

Fijne bezorg methode en zaterdag besteld maandag geleverd

Pluspunten

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering. Vaatwasser op Vrijdagavond om 20:00 uur via de website besteld en de volgende ochtend om 09:30 uur thuis geleverd, waarbij aangetekend dat in in een uithoek van Nederland woon, Top !

Pluspunten

Prima prijs en zeer snelle levering. Verder duidelijke emails mbt bestelling en levering. Ik ben meer dan tevreden!

Pluspunten

Goede en snelle levering.

Pluspunten

snelle levering, informatie voorziening i.v.m. levering

Pluspunten

Functioneert gewoon goed en dat is wat je verwacht.

Pluspunten

Super snelle service,duidelijke beschrijving op de website en zeer eenvoudig te bestellen.s,avonds om 20 uur besteld ,volgende dag om 11.45 AL IN HUIS.

Pluspunten

Snelle levering door heel net personeel Zeer tevreden

Pluspunten

Snelle levering, prettig dat het een leveringsblok van uur en ze een half uurtje van te voren bellen zodat je niet thuis lang hoeft te wachten

Niks

Pluspunten

super service, heldere afspraken, gebruiksvriendelijke website!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Keurige dame aan de telefoon. Vrolijke verrassende stijl van in de wacht staan. Het wordt bijna leuk.

Leverancier maakt belofte Coolblue niet waar. Enige vorm van flexibiliteit was ver te zoeken. Daarnaast ontvang ik bij levering uitsluitend een Franse gebruiksaanwijzing. Nou spreek ik best wat vakantie Frans maar om de programma's van mijn nieuwe vaatwasser te snappen zou ik toch zeer graag een Nederlandse versie ontvangen.