Pluspunten

Fantastisch! Keurig op de hoogte gehouden van de tijdstip van levering. Heel goede service, de hele vriendelijke mannen hebben de vaatwasser een eindje moeten sjouwen en precies op de plek gezet waar ik het wilde. De verpakkingsmaterialen hebben ze mee genomen. Jullie verdienen een pluim!

Pluspunten

Alle afspraken kloppen

Nvt

Pluspunten

1:HELE goede partner voor logistiek. accuraat en sms-service en live tracking 2. snelle site. 3.doen wat je zegt/belooft. de volgende dag werd geleverd

voor als nog niets kunnen ontdekken.

Pluspunten

Mooi die korting op zo'n tweedekansje. Die twee deukjes zien we na het inbouwen nooit meer...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Supersnel

geen

Pluspunten

Snelle levering, zelfs als je op vrijdagavond besteld......... zaterdagmorgen al binnen

Kan even niks bedenken. Service, aanbod en logistiek prima op orde.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede site waar vergelijken prima te doen is, duidelijke productomschrijving.

Ik had leverservice met installatie gekozen. Het bericht met de dag van leveren en tijdstip kwam om 23.50 uur op de avond voorafgaande aan de ochtend waarop de installatie ging plaatsvinden, dat is lastig want je kunt geen vrij meer vragen op die korte termijn

Pluspunten

Duidelijke informatie over het product, vooral complimenten voor de bezorgservice.

Pluspunten

super! heel tevreden

Pluspunten

prima service alles werd aangesloten en de oude machine werd meegenomen

je kunt de bestelwagen volgen via internet, maar daar was hij nog lang niet bij mij en toch stond hij al voor de deur. beetje lastig als je denk dat je nog even weg kan

Pluspunten

Super goede ervaring met Coolblue. De bestelling en het afleveren van mijn vaatwasser ging als een geoliede machine. Ook het bedrijf wat de vaatwasser heeft geplaatst deed dit vakkundig en gingen zeer netjes te werk. Echt een aanrader.

Pluspunten

ik zie nu op eens dat die goed koper is wist dan die mevrouw het niet toen ik het besteld rijdag avond raar toch,en zag dat zondag in de telegraaf staan en zaterdag moo zeg,,,

Pluspunten

Goed bereikbaar en denken mee

Nvt top service

Pluspunten

Goede service , oude vaatwasser ging retour , en keurig dmv sms'jes geïnformeerd over het tijdstip van levering ! Ik ben echt super tevreden

Geen !

Pluspunten

Snelheid

Kan het nog beter???

Pluspunten

Ze doen waar ze voor staan en zijn zeer behulpzaam.

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website met voorraadindormatie en zeer snelle (volgbare) levering.

Aangegeven dat factuur bij levering zou meekomen, maar niet ontvangen. Zat ook niet op of in de verpakking

Pluspunten

snel geregeld. Andere dag bezorgd. Een half uur vtv nog een telefoontje dat het bezorgd wordt. Zeer tevreden.

Pluspunten

Bereikbaarheid vakkundigheid snelle levertijd behulpzaamheid vriendelijkheid

geen

Pluspunten

Wij bestellen heel vaak onze artikelen online vanwege nooit zin om te gaan struinen door winkelstraten ( sorry winkels) Dit was onze eerste keer Coolblue maar we zijn onder de indruk van de service en snelheid. Wat een verademing ten opzichte van verschillende conculega's. Dus voor ons voor herhaling vatbaar. Artikel, schoon, heel en netjes afgeleverd en aangesloten door vriendelijk personeel en dat is goud waard!

Pluspunten

Supersnelle levering en goede communicatie over de levering. Ik had mijn vaatwasser kapot en heb 's avonds rond 21:50 uur een nieuwe vaatwasser besteld. De volgende dag was ik rond 13:30 uur de nieuwe al aan het inbouwen. De oude die ik er al had uitgehaald is ook netjes meegenomen.

Ga zo door!!

Pluspunten

Groot assortiment, supersnelle levering en ook nog gratis terwijl het oude apparaat wordt afgevoerd en de nieuwe aangesloten.

Nvt