Pluspunten
- snelle levering - duidelijke communicatie - groot assortiment (op voorraad) - goede prijs
Verbeterpunten- denk ik nog over na
Pluspunten
De vaatwasser is naar de vierde verdieping getild en vervolgens aangesloten. Dit was prettig.
VerbeterpuntenNog geen werkende vaatwasser.. Blijft op storing E24 hangen en vaatwasser wordt morgen weer opgehaald. Misschien had het handig geweest als hij werd getest bij aflevering. Vaatwasser werkt weer dankzij een handig vriendje! De monteur is afgebeld. Probleem lag bij het niet goed aansluiten.
Beste Tessa, Wat super jammer dat je vaatwasser na de levering niet werkte. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de bezorgers de machine testen bij levering, dus sowieso onze oprechte excuses dat dit niet is gedaan. We hopen dat het inmiddels allemaal naar behoren werkt. Mocht dat op welke manier dan ook niet het geval zijn, laat het ons weten. We gaan het dan alsnog oplossen voor je. We willen je langs deze weg wel bedanken voor je feedback. Daarmee kunnen we elke dag een beetje beter worden. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Bij de bestelling van de vaatwasser werd deze zeer snel geleverd en ook goed geïnstalleerd door de monteurs. De prijs via Coolblue is ook erg goed. Als laatste werden we goed up to date gehouden van de bestelling via meerdere mailtjes en twee smsjes op de dag van levering zelf.
VerbeterpuntenIk zag nergens een optie om een afleverdatum te kiezen. Vooral bij iets als een vaatwasser die niet zomaar bij de buren afgeleverd kan worden zou het fijn zijn om ook een datum in de toekomst te kunnen kiezen. Ik vond dat er net iets teveel mailtjes e.d. van de bestelling binnen kwamen. Qua bevestigings/leverings e-mails tel ik er 6 plus nog 2 sms. Daarnaast kreeg ik nog 2 mails voor het aanmaken van het Coolblue account plus 1 voor beoordeling. Totaal binnen 2 dagen 9 mails en 2 sms.
Pluspunten
Reageren vlot en pakken dingen snel op. Had even een probleem met de levering, omdat er een sorteerfout gemaakt was. Desondanks is mijn product dezelfde dag nog geleverd, goed gedaan dus!
Pluspunten
Snel en gemakkelijk
VerbeterpuntenDe installeteurs kwamen op vrijdagmiddag en bij binnenkomst werd al snel hardop gezegd dat ze wilden opschieten omdat ze dan eerder weekend hebben. Niemand wilt een haastklus zijn of dat zaken worden afgeraffeld. Geeft geen goed gevoel.
Leveringafspraken. Zou tussen 8-1400 bezorgd worden dat vind ik al een erg grote range en uiteindelijk wordt ik na zelf contact op te nemen eindelijk terug grbrkd rn komen ze om 1430
Beste Margriet, Wat vervelend om te horen dat de levering niet zo goed is gegaan als dat je van ons mag verwachten. We doen ons uiterste best om de tijdsvakken zo klein mogelijk te maken en om ze natuurlijk ook zo accuraat mogelijk te maken. Pijnlijk genoeg is dat in jouw geval niet goed gelukt. We zijn er keihard mee bezig om dit in de toekomst te verbeteren en we zijn dan ook blij dat je je negatieve ervaring met ons deelt. Hier kunnen we absoluut wat mee. Voor het ongemak willen we je graag compenseren. We zouden het fijn vinden als je hiervoor het ordernummer met ons kan delen. Alvast bedankt voor de moeite. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Zondagavond kapt de vaatwasser (elders gekocht) er voor de zoveelste keer mee. Gelijk een nieuwe besteld en maandag om 15.30 stond de nieuwe er al, aangesloten en wel!
VerbeterpuntenDe oude vaatwasser kon niet worden meegenomen omdat die nog te nat was. Instrukties vooraf voor het drogen van de vaatwasser had dat probleem opgelost.
Pluspunten
's Middags besteld en de volgende dag geleverd! Goede prijs en duidelijke communicatie wanneer de vaatwasser geleverd zou worden. Via internet volgen waar de bezorger is. Netjes de oude vaatwasser meegenomen.
VerbeterpuntenWellicht een keuze op welke dag je de levering zou willen hebben bij het online bestellen van de vaatwasser.
Pluspunten
Snelle levering Vriendelijk personeel Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenHet duurde ongeveer een uur voordat ik de betalingsbevestiging ontving via de mail
Pluspunten
Goede, duidelijke en soms grappige informatie. Snelle levering.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
Super snelle levering, zonder gezeur geleverd op de 2de verdieping.
Pluspunten
snelle levering, prima tweedekans product, prettige toon van communicatie
Verbeterpuntenbezorging was een half uur te laat in een timeframe van 3 uur. Lastig plannen met kinderen van school en zo. Bezorger mag mij volgende keer wel bellen als hij te laat is om zo te voorkomen dat een 9-jarig kind de vaatwasser moet aannemen.
Pluspunten
Betrouwbaar tot nu toe, doen wat ze zeggen
Pluspunten
Helemaal super en snel geregeld allemaal! tevens een compliment voor de heren die de vaatwasser bezorgd hebben en ook aangesloten!
Pluspunten
Goede en snelle afhandeling
VerbeterpuntenAls er staat wij sluiten de vaatwasser aan dan is het wel zo netjes als dat ook gebeurd.
Pluspunten
Bestelling was zo gedaan, grote keus en prima uitleg
Verbeterpuntenvervoerbedrijf zou contact opnemen voor het maken van een afspraak. Dit is niet gebeurd. Ik moest er zelf achteraan. Kon niet in het weekeinde wel op vrijdagmorgen om 6.30 uur. Ze kwamen 45 minuten te laat op het moment dat ik al weg moest voor mijn werk. Slechte service
Beste Piet, Het is zeker niet de bedoeling dat je zelf achter de levering aan moet gaan en dat je vervolgens ook je levering te laat kwam, is natuurlijk jammer. We hebben deze feedback ook aan Exchange teruggekoppeld. Onze excuses hiervoor, dit is niet wat je van onze levering mag verwachten. Als tegemoetkoming hebben we een kleinigheidje gemaild en we hopen je in de toekomst je naar tevredenheid verder te mogen helpen. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Duidelijk informatie, snelle reactie, scherpe prijs, uitstekende levering dit alles met een vrolijke toon en klantgerichte houding. Wij zijn zeer tevreden!
Pluspunten
Snelle service, tijd van bezorgen via de mail,
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Megasnel en supercommunicatie en betrouwbaar
Pluspunten
Behoorlijk ruime keuze. Eigenlijk teveel, maar dat is meer de schuld van de fabrikanten die veel te veel modellen uitbrengen. Er is geen winkel te vinden die bijv. dezelfde vaatwassers van Bosch heeft staan. Volgende dag bezorgd en zeer vlot geplaatst
VerbeterpuntenIk zou zo gauw geen verbeterpunten weten
Pluspunten
Snelle levering informatie is perfect over de levering
Pluspunten
Inderdaad zondagmiddag mijn bestelling gedaan,en maandagochtend werd mijn nieuwe vaatwasser al bezorgd,de oude meteen ook meegenomen evenals al het verpakkingsmateriaal perfect!!
Pluspunten
Duidelijk, zeer klantvriendelijk
VerbeterpuntenAangeven wat voor front erop kan. De mijn kon maximaal een hoogte hebben van 720. Dit zag ik niet op de specificaties staan.
Pluspunten
Vriendelijk geholpem
VerbeterpuntenNog steeds niet gebeld voor levering van de vaatwasser, terwijl dit na 1 werkdag zou gebeuren