Pluspunten

- Snelle levering - Goede service (aftersales) - Wordt continu op de hoogte gehouden betreffende de status van de order. Niet de goedkoopste, maar dat maakt de service zeker meer dan goed. Naast een snelle levering, leveren ze binnen 24 uur, als je voor 24:00 besteld. Ook leveren ze op zaterdag en zondag, wat ik een grote pluspunt vindt. 1 keer contact gehad met de aftersales i.m.v. een product wat niet werkte. Na de klantenservice gebeld, en na het doorgeven van het ordernummer kreeg ik als antwoord "stuur maar op, krijgt u een nieuwe" Voordat ik de defecte had verzonden, de nieuwe al in ontvangst mogen nemen!

Pluspunten

Snel geregeld, goede aflevering

Bij bestelling wordt aflevertijd gegeven tussen 08:00 en 18:00. Vervolgens word je om 03:00 gemaild dat ze om (bijv) 16:00u komen bezorgen. Dus dan zet je de wekker om op tijd op te staan en dan blijkt uiteindelijk dat ze pas laat in de middag komen. Wellicht om bestelling die na 20u 's avonds worden geplaatst, autom. naar het middag-deel te verplaatsen? Snap dat het logistiek echt lastig kan zijn, dus is geen klacht, meer iets wat me opviel en bezig hield.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goede telefonische klantenservice veel keuze lage prijs

bezorgers onbeschoft website met informatie over bezorging was niet up-to-date geen mogelijkheid om bezorging in dagdeel te plannen

Pluspunten

Bijna alles gaat helemaal zoals je verwacht. Je wordt direct op de hoogte gesteld. Je kan precies aangeven wanneer je je product wil ontvangen. Al met al, prima winkel.

Verbeterpunten zijn: als je aangeeft dat een product tussen 15:00 en 18:00u wordt geleverd, zorg dan dat de bezorgers niet om 12:00u voor de deur staan. En geef aan hoe een vaatwasser helemaal vrij van water gemaakt kan worden, en niet alleen dat er geen water meer in mag zitten.

Pluspunten

Keurige bezorgers. Pakken uit en nemen de verpakking mee terug.

Pluspunten

Snelehied en informatievoorziening

Pluspunten

snelle service, aardige mannen die de machine brachten

op de vrachtwagen stond niet het logo van Coolblue dus was even verwarrend

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Overzichtelijke website en vriendelijke medewerkers.

Eerste defectmelding werd niet goed geregistreerd en we hebben dus enige tijd voor niets gewacht op de toegezegde vervolgstappen.

Pluspunten

Top Service: snelle levering met tijdsindicatie, zodat je niet eindeloos zit te wachten. Oude apparaat werd kosteloos meegenomen.

Pluspunten

prima en snelle service Zeker aan te bevelen !

geen

Pluspunten

Over cool blue heb ik niks over te zeggen dat was allemaal in orde

De bezorging ben ik zeer ontevreden over ze zpuden tussen 15 en 18 uur komen heel dag thuis gebleven komen ze pas om 20 uur geen mailtje of tel dat ze nog later komen zelf moeten bellen kost hoop geld en dan zijn ze er doen ze moeilijk over het installeren vervolgens toch gedaan zetten ze de vaatwasser aan en gingen zonder iets te zeggen vandoor nadat de vaatwasser klaar was deed ik hem open en zag ik tot mijn verbazing dat er nog piepschuim en plastick in zat ik vond die service van bezorgen en installeren zeer slecht!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Chauffeurs deden hun best met levering vriendelijk netjes afgeleverd en sorry voor late tijdstip

Doen wat jullie beloven op tijd leveren ,neem vrije dag vaatwasser vlgs schema tussen 10/13 uur geleverd niet dus hoor niets van jullie zelf erachteraan waarom niet :overmacht auto kapot toen chauffeur ziek niet zeker of die dag nog ging lukken maar jullie berichten dit niet even zelf achteraan na meerdere tel en aangegeven vlgd dag weer geen vakdag werk opnemen s'avonds tegen 19uur toch nog geleverd nee niet te spreken zullen niet snel voor vlgd x bij jullie bestellen

Pluspunten

Prima product en goede informatie over aanschaf en levering.

Pluspunten

Makkelijk zoeken via het internet. Duidelijke informatie over het product. Goed gespecificeerd.

N.v.t.

Pluspunten

Ongelooflijk snel geleverd, die vaatwasser van www.vaatwasserstore.nl! Prima machine ook zo'n Bosch.

Aandacht bij bezorging/installatie. Het is dat ik zelf een koele, blauwe kikker ben met de nodige technische aanleg, maar als de bezorging bij een oud vrouwtje was had ze nog een monteur/klusjesman moeten inschakelen.

Pluspunten

Goed te bereiken en vriendelijke medewerkers

Pluspunten

Ruime keuzes, duidelijke informatie over de vaatwasser. Makkelijk bestellen op de website en snelle reactie terug . De volgende dag al thuis bezorgd . Alles netjes binnen en oude vaatwasser mee retour .

Het enigste wat ik kan bedenken is het apparaat uitpakken bij de klant en een kleine controle op schade .

Pluspunten

Vaatwasser bestelt en prima op tijd afgeleverd. Perfect geïnstalleerd door monteur op afgesproken datum en tijdstip. Zelf niks hoeven doen lekker makkelijk dus.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Al meerdere keren wat bij coolblue besteld en altijd de volgende dag geleverd

op de laatste bestelling gedaan op 9 oktober zit ik nog steeds te wachten. Deze zou zaterdag 10 oktober bezorgd worden tussen 8:00 en 18:00. Op zich vervelend dat je de hele dag kan wachten. Na 18:00 weg gegaan, blijkt koeriersdienst Dynalogic pas om 19:15 voor de deur heeft gestaan. Je moet dan een nieuwe bezorgdst inplannen. Kon alleen nog kiezen voor 13 oktober of later. Weer de hele dag gewacht, om 18:00 weer niemand gezien. Telefonisch contact gehad met Dynalogic, daar konden ze niet zeggen hoe laat de koerier er zou zijn hij had anderhalf uur vertraging. Als ik coolblue was zou ik opzoek gaan naar een betrouwbare koeriersdienst.

Pluspunten

super snelle levering

online volgen misschien nauwkeuriger

Pluspunten

heel heldere website, strakke prijzen, eenvoudige bediening van de site, zeer snelle levering

ga zo door en verslap niet

Pluspunten

Zeer snelle afwikkeling,alles netjes op tijd geleverd .

Pluspunten

Groot asortiment, makkelijk te bestellen en correcte aflevering.

?

Pluspunten

- Duidelijke informatie - Zeer goede klantenservice

Pluspunten

Ik heb alleen maar positieve punten, alles was perfect geregeld t/m de bezorg tijd aan toe, om niet te vergeten het kaartje van Marleen aan toe.

Kan er geen een verzinnen