Pluspunten

Snelle en duidelijke service. Internetpagina ook zeer gemakkelijk met vergelijken.

Pluspunten

Duidelijke website, scherpe prijzen. Snelle en keurige levering.

Pluspunten

Goede correcte levering ook wat betreft aangegeven tijd. Super!

2 sterren: slechter dan verwacht

als het product later geleverd wordt zou het fijn zijn om daar een mail over te krijgen.Het is blijkbaar 2 keer een dag verschoven.Heb het nu nog steeds niet ontvangen.Hoop dat het morgenmiddag wel geleverd wordt.

Pluspunten

snelle nette levering. goede prijs en veel keuze

fooi is voor de bezorgers niet voor bedrijf. Jongens werken er hard voor

Pluspunten

Duidelijke informatie op de website, goede prijzen, snelle levering en je wordt op de dag van levering goed op de hoogte gehouden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen.

Vandaag besteld, morgen in huis, werd 4 weken later in huis.... Geen levering op de afgesproken dagen tot 2 keer toe. Zeer slechte communicatie. We zouden er vaatwastabletten bij geleverd krijgen, niks gekregen. Al met al geen tevreden klant en er is ook niks aan gedaan om de klant tevreden te krijgen.

Pluspunten

snelle levering, als beloofd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gewoon goed meer kan ik er niet over zeggen

Pluspunten

Snelle actie en reactie

Betaling niet gelukt. Kan ook aan mij liggen. .

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en goede communicatie en geen bijkomende kosten

Pluspunten

Na de bestelling via het internet, twee dagen later een bevestiging. Er is telefonisch contact geweest voor het maken van een afspraak. En binnen een paar dagen kreeg ik een verzendbevestiging die ik volgens een code kon volgen. Ik vind dat super!! Je weet waar je aan toe bent. En dat schept vertrouwen. Ook de plaatsing van de nieuwe en het meenemen van de oude vaatwasser is vlekkeloos verlopen. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen!!!!

Ik kan op dit moment niets bedenken aan verbeterpunten. Ik zou zeggen ga zo door!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tot op heden goed

Niet binnen 24 uur geleverd 1 dag vertaging

Pluspunten

- Heldere communicatie - Klantvriendelijk - Snelle aflevering en bevestiging

Pluspunten

Erg duidelijke site. Makkelijk te bestellen en fijn de reviews te lezen dat maakt de keuze een stuk makkelijker. De afhandeling van de bestelling verliep super..ik ben erg tevreden.

Heb ik op dit moment niet.

Pluspunten

Grote keus, makkelijk besteld en de volgende dag afgeleverd door leuke bezorgers. Prima geregeld!

De, in ons geval Franse, handleiding laten vertalen in het Nederlands en meegeven.

Pluspunten

Snelle levering Deskundige en behulpzame helpdesk Redelijk ssortiment

Nog sneller contact met productexperts in de avonduren

Pluspunten

Duidelijke website. Bij de bevestiging van de bestelling veel informatie over de verdere gang van zaken. Levering binnen 24 uur. Niks mis mee.

Pluspunten

Goede afspraken gemaakt! Afspraken konden makkelijk verzet worden!

Telefonische communicatie per mail bevestigen!

Pluspunten

Zondagavond een nieuwe afwasmachine besteld en inderdaad maandag keurig rond lunchtijd binnen. Oude afwasmachine werd zonder probleem mee teruggenomen en de informatie voorziening is perfect. Alle stappen in het proces worden keurig per email bevestigd en de chauffeur van de pakketdienst belde een uur van te voren op dat ie er aan kwam. Als dit de standaard service is kan ik kopen bij Coolblue iedereen aanbevelen.

Bij de afwasmachine zat alleen een Franstalige handleiding wat voor een verkoop in Nedeland eigenlijk onacceptable is en het mee terugnemen door de chauffeur van de polystyrene verpakkingsdelen zou een grote pre zijn daar je als particulier deze vrijwel niet in een normale restafval container kwijt kunt. Helaas doet bijna geen enkel bedrijf dit.

Pluspunten

Alleen maar lof. Snelle levering (zondag 14.00 besteld, maandag 09.00 geleverd en aangesloten! SUPER!!) Ook petje af voor de beide mannen die kwamen leveren.

Beter dan dit kan echt niet. Super tevreden!!

Pluspunten

Netje op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en afspraken nagekomen

Slecht telefonisch bereikbaar en had graag een aantal antwoorden gehad op mijn vragen

Pluspunten

Super snelle levering Product voldoet precies aan de verwachtingen

Oude vaatwasser meet terug nemen

Pluspunten

Grotere apparaten worden bezorgd door een ander logistiek bedrijf. Beide bedrijven geven goede informatie via de mail en er wordt gewerkt met een track en trace systeem, wat prima werkt. Er staat zelfs een foto bij van de koerier die bij je langskomt. Wij zijn een tevreden klant, prima service.