Pluspunten

Snelle en correcte levering, zelf op zaterdag. Concurrerende prijs.

Pluspunten

Super snelle levering ook de tijd wat door wordt gegeven super!!!!

Pluspunten

Duidelijke info, snelle levering.

Pluspunten

Snel, accuraat,

Pluspunten

Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice ... maar de vaatwasser is nog steeds niet aangesloten.

SVP GEEN PUBLICATIE VAN DEZE REVIEW: Bezorgers waren niet kundig om het de vaatwasser aan te sluiten: ' Mevrouw, dat is een waterpomptang - die mogen wij niet aanraken ... ' *Er is een 2e afspraak gemaakt met Exchange: vandaag tussen 8 en 12 uur. Er is nog niemand geweest of gebeld en het is nu 12,15 uur. Ik vertrek dadelijk naar klanten. *Met de buurman hebben we alle voorbereidingen getroffen zodat de machine getest en gebruiksklaar opgeleverd kan worden. Er is alleen nog een rubber strip over die bovenin de korf was meegeleverd. Zeer ontevreden over het gebruikskaar opleveren van de vaatwasser.

Pluspunten

Betrouwbaar, snelle levering, leuke actie met Finish. Gewelige bezorgservice, je kunt ze constant volgen en weet op tijd hoe laat ze bezorgen.

Achteraf betalen of via PIN.

Pluspunten

keurig volgens afspraak geleverd en ook aangesloten

blijf dit zo doen

Pluspunten

Super, zeer goed!! Vanaf moment van bestellen tot thuisbezorging.

Pluspunten

je wordt dezelfde dag nog gebeld over de bestelling , en een half uur van te voren als ze komen leveren , prima geregeld, nieuwe 1 hoog geplaatst en de oude weer mee terug genomen. super

Pluspunten

Met de klant meedenken dmv sms met tijdsindicatie. Ongeveer een kwartier voordat de vaatwasser bezorgd werd werd ik gebeld door de bezorger dat hij er met een kwartiertje zou zijn.

Geen!

Pluspunten

Zeer snelle revering. Binnen 13.00 uur in huis. Netjes aan gesloten.

Pluspunten

de service betreffende het brengen zelf was goed, netjes behandeld, oude weer mee retour genomen

eerst was de leverdatum vrijdag 19 juni tussen 10 en 12 uur daarna was het zaterdag en gelukkig was er iemand aanwezig op het bedrijf (het was een zakelijke bestelling) anders hadden ze voor een dichte deur gestaan, daar de leveringsmail 's nachts verstuurd was en ik de zakelijke mails pas maandag weer zie

Pluspunten

Makkelijk via internet te bestellen en ik ben zeer te spreken over het vervolgtraject. Mijn bestelling werd de dag na bestelling geleverd. De gegevens over de bezorging waren al snel bekend en bovendien belde de vervoerder een half uur voor levering op om te informeren of er iemand thuis was. Dat was erg fijn! De oude vaatwasser werd ook zonder probleem mee terug genomen. Ik ben heel tevreden!

Pluspunten

Zeeeeeer snelle levering! sAvonds 21.15 u besteld. Volgende dag 9.15u geleverd.

Eigenlijks niks. Ik blijf algemeen zeggen dat er voor verpakkingsmateriaal een oplossing moet komen. Dit is altijd een hoeveelheid helaas.

Pluspunten

makkelijker kan het niet sàvonds besteld en s`morgens geplaats en aangesloten en mijn oude vaatwasser weer meegenomen door twee vriendelijke mannen.

Pluspunten

Duidelijke internet site, goed bereikbaar voor eventuele vragen en een correcte en snelle aflevering op afgesproken datum en tijd.

Pluspunten

nette afhandeling correcte afhandeling door bezorgers

Enorme partij mailen terugnrengen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle hulpverlening via facebook.

Laten weten wanneer ongeveer de bestelling afgeleverd wordt. Een mail daarover had ik niet ontvangen. Lange wachttijd aan de telefoon, langer dan een kwartier. Twee producten besteld, waarvan er maar 1 afgeleverd is. Het tweede product kwam, na melding van mij, een dag te laat en deze zal ik dan ook retour zenden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

geen mails sturen waarin wordt beloofd dat een vaatwasser op vrijdag wordt geleverd, om vervolgens donderdagmiddag om 17.30 uur gebeld te worden dat ze dinsdag komen! ik heb de order geannulleerd. heb vandaag een vrije dag moeten nemen vanwege de vaatwasser.er stond zelfs in de mail dat ik vrijdagochtend vanaf 5.00 uur kon zien hoe laat hij zou komen.

Pluspunten

Goed verzorgd, heldere afspraken, snelle levering

Geen top

Pluspunten

Snelle en nette afhandeling en levering.

Pluspunten

Snelle levering , vrijdag avond om 18.00 uur besteld en netjes op zaterdag ochtend gebeld voor bezorging en een half uurtje nadien netjes bezorgd. Hier kan een andere bedrijf echt een voorbeeld aan nemen. Mag geen naam noemen , maar had bij de concurrent besteld en die komt de afspraak niet na. [ zou vrijdag geleverd hebben , niet dus ] Maandag komen ze er alsnog mee en excuus voor de vertraging , maar heb het netjes mee terug laten nemen. Had immers al een werkend vaatwasser staan die al 2 x de afwas gedaan heeft. Super Coolblue

heb ik geen. Al meerdere malen iets gekocht en altijd netjes op tijd bezorgd

Pluspunten

Op vrijdagavond besteld en zaterdag al in huis. Via de mail wordt je op de hoogte gehouden van je bestelling en ook nog via de sms. Ongeveer 20min. van te voren een telefoontje dat ze onderweg waren. Dus kan alleen maar zeggen een goede service en een snelle levering.

Pluspunten

snel geleverd

geen