Pluspunten

Snel en correct

Nvt prima tevreden!

Pluspunten

Snelle levering ,bezorging goed. Informatie via e mail is prima

Pluspunten

Telefonisch zeer goed bereikbaar. Geweldige service. Snelle levering. Duidelijke internetsite . Vandaag besteld morgen in huis. Top.

Pluspunten

Indesit DIF 04B1 aangekocht. Van A tot Z alles netjes geregeld. Bij aflevering werd ik zelf een 1/2 uurtje van te voren nog gebeld door de chauffeur, hij was er bijna deelde hij mee. Vaatwasser voldoet aan mijn verwachting. Geluid is toch wel hoger dan in andere reviews staat omschreven. Machine zou waterbeveiliging hebben ik zie echter geen aquastop ( misschien ingebouwd?)

Ga zo door, toppie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website is duidelijk en ze bieden installatieservice voor een heel redelijke prijs.

Ik heb zondag besteld en zou maandag door het transportbedrijf gebeld worden voor bezorg- en montageafspraak. Dit zou in de regel binnen drie werkdagen mogelijk zijn. Ik verwachtte dus dat dit woensdag zou kunnen, mijn vrije dag. Maandag einde dag zelf gebeld. Ik stond gepland voor donderdag, wat voor mij niet kon. Bezorging moest dus vrijdag worden (thuiswerkdag regelen) en dus twee dagen extra afwassen met de hand. Jammer dat het transportbedrijf niet zo klantvriendelijk is als de website...

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruime voorraad. Veel keuzemogelijkheden. Ondanks kritiek op levering: alle lof voor bezorger, die ondanks alles zeer voorkomend en vriendelijk bleef.

Bezorging: Op 2maart de gehele dag zitten te wachten: bestelling zou geleverd worden tussen 10 en 16 uur. Om16.30 telefoon van (vriendelijke) bezorger dat hij no 2 adressen moest afleveren. Rond 19.30 werd bestelling bezorgd en geïnstalleerd. Bij al of niet aanbevelen van uw bedrijf heb ik vooralsnog mijn twijfels. Hopelijk is de planning bij een eventuele volgende bestelling wel in orde en moet deze miskleun als een uitzondering beschouwd worden

Pluspunten

Goed en snel geregeld! Makkelijk dat je je bestelling kan volgen.

Pluspunten

Duidelijk, snelle levering, niet zo duur en goede service

Pluspunten

snel. duidelijk. komt afspraken na. inbouwservice werkt perfect!

Pluspunten

snel, voordelig, bezorgen op zondag

Pluspunten

De vaatwasser kwam werd op tijd geleverd en ze hebben deze ook prima geïnstalleerd

Pluspunten

handig snel simpel gratis levering

prijs bewust

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs

Via mail werd aangegeven dat de vaatwasser ook aangesloten zou worden. Ik lag zelf in bed i.v.m. nachtdienst. Mijn vrouw vroeg om aansluiten van vaatwasser, maar dat hoorde er niet bij volgens de mannen van de bezorgdienst. Jammer, had ik m'n vrouw maar jullie mail afgedrukt.

Pluspunten

Snelle service, je wordt heel goed aan de telefoon en via Facebook geholpen. maandag avond besteld dinsdag middag in huis.

Pluspunten

Fantastische service! Na plaatsen order wordt je gebeld dat hij inderdaad de volgende dag geleverd wordt. Op de dag van levering wordt een half uur van te voren gebeld dat ze in aantocht zijn. Vriendelijke monteurs die de vaatwasser hebben aangesloten en de oude hebben meegenomen! Kortom: vaatwasser.nl komt zijn beloftes na!

Pluspunten

snelle levering, s'avonds besteld de volgende morgen in huis. oude machine meegenomen

Pluspunten

Komt afspraken na.

Pluspunten

Snelle levering correct

Duidelijk met communicatie zijn

Pluspunten

Bestellen en betalen etc. gaat snel en overzichtelijk. Goed bereikbaar met vraag over het bezorgen. Personeel die het hebben bezorgd zijn snel en professioneel.

Het apparaat zou tussen 10.00 en 16.00u. geleverd worden en een half uur van te voren zouden wij gebeld worden. Echter om 16.30u. hadden we nog niets geboord. Indien de bezorgtijd uitloopt, dan is een berichtje vooraf wel prettig.

Pluspunten

Op maandagochtend besteld en de volgende ochtend om 7:30 stonden de heren al voor mijn deur. Super snelle levering, ook in deze drukke tijd van het jaar. Netjes geplaatst door 2 zeer vriendelijke heren.

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering, vriendelijke bezorgers

Pluspunten

Snelle levering. Service uitstekend !

Pluspunten

Pluspunten

het is heel goed gegaan... netjes en alles op geruimd ... tot nog toe heel tevreden ...