Pluspunten
Vrolijk, anders en accuraat
Pluspunten
Goed assortment overzichtelijk gepresenteerd.
VerbeterpuntenBezorging de volgende dag niet gerealiseerd bij deze bestelling om ca.23.00 uur Hoogte van de kolomventilatoren niet opgegeven bij de gegevens op de site
VerbeterpuntenGeen
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Makkelijk en snel online bestellen en leveringsijdstip om zelf aan te geven wanneer de bestelling geleverd kan worden is fantastisch!
VerbeterpuntenAchteraf betalen!
Pluspunten
Altijd optijd en goede service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en een groot assortiment. Duidelijke toelichting bij producten en ook negatieve revers worden getoond.
Pluspunten
Vriendelijke, zakelijk correcte en persoonlijk gerichte voorlichting !
Pluspunten
- De productvideos zijn echt een toegevoegde waarde bij Coolblue. - Website werkt altijd erg prettig, uitgebreide zoekfilters zijn altijd erg fijn, de uitgebreide productomschrijving met een professionele kijk op de plus- en minpunten. - Klantenservice is bij vragen professioneel, denken goed mee. Je merkt duidelijk dat ze goed advies willen geven en niet alleen maar het duurste willen verkopen. - Coolblue heeft de boel gewoon goed op orde, erg fijne webwinkel!
Verbeterpunten- Verzending en statusupdate tijdens verzendingen gaat goed, al schrok ik de eerste keer wel van het bezorgtijdframe van 08:00-22:00. Na wat proberen heb ik zelf via Dynalogic (die de daadwerkelijke bezorging doet) een tijdsvak van 13:00-18:00 kunnen aangeven. In de mail van Coolblue met bevestiging en verzendinfo zou wat duidelijker aangegeven kunnen worden dat je ook voor tijdvakken kunt kiezen en niet denkt dat je altijd maar een hele dag thuis moet zijn.
Pluspunten
Duidelijkheid levering Snelle levering Vriendelijke klantgerichte jongens Kleine beschadiging...mooie afhandeling met foto maken en direct keuze voor korting of nieuw gasfornuis
VerbeterpuntenNog niets kunnen verzinnen.....
Pluspunten
snelle levering prima prijs-kwaliteit verhouding
Pluspunten
Great web shop, easy to find products, great video reviews and client reviews very easy to consult. Also easy to compare products. Super reliable service, product availability, fast delivery. Great customer support and easy returns service in case is needed. I have been using this web shop the past 3 years a lot and Is my absolute favorite in the Netherlands.
VerbeterpuntenMaybe the use of lowest price garantee or something similar mentioned for the costumers to get trust they are paying a good price for the product and are not tempted to go to other web shops to compare and finally order over there.
Pluspunten
Ik kan niets anders doen dan lof uitspreken over dit bedrijf, wat een service! dit heb ik nog nooit meegemaakt! Super bedrijf
Pluspunten
Aardige mensen aan de telefoon
VerbeterpuntenGeen snelle service aanbieden als je niet kan leveren
Beste meneer/mevrouw, Wat ontzettend jammer dat wij niet de verwachte service hebben kunnen bieden. Normaliter mag je zeker een geplaatste bestelling de volgende dag al in huis verwachten. Echter hebben wij een aantal dagen lang enorme drukte ervaren waardoor niet alle bestelling tijdig zijn geleverd. Onze oprechte excuses voor de vertraging. Mocht uw bestelling nog niet binnen zijn, dan hopen wij dat uw bestelling alsnog zo spoedig mogelijk wordt geleverd. Uiteraard kunnen wij ook de status van uw bestelling controleren. Kunt u ons het ordernummer versturen naar [email protected]? Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Coolblue
Betere communicatie betreft levering. Komt "morgen" al 3 dagen lang.
Beste meneer/mevrouw, Onze oprechte excuses voor de onduidelijke communicatie over de verwachte levering. Het is niet de bedoeling dat u een aantal dagen achter elkaar dezelfde informatie krijgt te horen. Echter zijn er een aantal bestellingen vertraagd door extreme drukte. De medewerkers die u heeft gesproken gaan ook uit van de Track & Trace informatie. Graag controleren ook wij wat de Track & Trace informatie nu aangeeft als verwachtte leverdag. Kunt u het ordernummer in een e-mail versturen naar [email protected]? Dan gaan wij het voor jou uitzoeken. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Overzichtelijk en duidelijk bij het bestellen van het product
VerbeterpuntenBestelling is nog altijd niet geleverd en van de annulering gisteren hebben wij geen bericht ontvangen (moesten wij dmv de track en trace achter komen). Afspraken nakomen en iig op tijd informeren.
Beste meneer/mevrouw, Onze oprechte excuses voor de vertraging van de levering en annulering. Op dit moment ervaren wij enorme drukte waardoor niet alle leveringen tijdig zijn uitgevoerd. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat u alsnog een bevestiging van de annulering ontvangt en dit niet via de Track & Trace code alleen moet inzien. We doen er alles aan om de achterstand in te halen en de communicatie naar onze klanten toe weer naar niveau te halen. Wij hopen dat de annulering nu rond is en het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk weer op uw bankrekening verschijnt. Als u nog andere vragen heeft, dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Duidelijke Website met productinformatie en reviews
Pluspunten
Snel en afspraak vast
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
makkelijk besteld
Verbeterpuntenandere bezorger zou fijn zijn die wat flexibeler zou zijn