Pluspunten

Perfect geleverd, goed verpakt en exact op de tijd zoals werd aangegeven!

Pluspunten

Ook telefonisch een super service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De levering en inpakken van het product was redelijk.

De levering van het product duurde te lang 12 uur. Als ik iets bestel verwacht ik dat het van het dichtst bij zijnde punt komt en niet uit het zuiden van het land. ook omdat de leveransier na 22:00 terug moet rijden. Ik zou graag een review van het product zien van het bedrijf zelf.

Pluspunten

Snelle levering, snelle reacties op vragen, goede prijzen.

Pluspunten

Snelle verzending Goede prijs

Bubbel verpakking heeft niet zoveel zin als het maar aan één kant van het pakketje in de doos zit

Pluspunten

Goed geleverd

Geen idee

Pluspunten

Snelle levering, goede service.

Pluspunten

- Supersnelle levering - Goede customer support

- Paypal afrekeningen blijven een heikelpunt. Gebruik IDeal totdat dit verholpen is.

Pluspunten

Vooraf snelle en Deskundige beantwoording van mijn vragen over de videokaart die ik wilde kopen

Checken dat iedere videokaart een 100% kloppende handleiding heeft. Nu klopte de (fabrieks)handleiding niet (ik moest kabeltjes op de kaart aansluiten waar er in werkelijkheid niet eens ingangen voor waren) maak er evt eentje zelf. Tip2: op website naast de technische specs ook in normalemensentaal aangeven voor wat voor type gebruiker de kaart bedoeld is. ("Deze kaart goed voor foto/videobewerking", "deze kaart prima voor flightsimulator, maar niet heavier", "deze kaart optimaal voor zwaarste gamewerk en prof animatiestudios", etc)

Pluspunten

2de kerstdag order geplaats volgende dag binnen! Altijd snelle levering. Duidelijke en overzichtelijke site. Goede en leuke uitstraling! Goede after service.

Pluspunten

super snelle service en dat zelfs toen ik met mijn vraag kwam op tweede kerstdag. Super geholpen !!!!!!!!! een aanrader voor iedereen.

nee doorgaan zoals jullie doen

Pluspunten

Zeer tevreden met de service. Ik had voor het bestellen een vraag over het bezorgen tijdens de Kerst dagen en werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Na het doen van mijn bestelling ging ik er niet vanuit dat het pakket tijdens de kerst dagen gebracht zou worden maar op tweede kerst dag kwam toch het pakket, dus ik was zeer tevreden met de snelheid, service en de levering.

Geen.

Pluspunten

Snelle bezorging en goede service, duidelijke informatie via mail over status van bestelling.

Pluspunten

Snelle correcte levering ,helemaal top je word ook goed op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling.

geen

Pluspunten

Ongeloofelijk! Om21.:45 besteld en volgende morgen om 8.00 bezorgd!

Pluspunten

Supersnelle levering en super service. Ik spreek uit ervaring. Ook bij problemen lossen ze het prima voor je op. Dat is niet overal zo.

Ga zo door! Volgens mij hebben jullie ook tevreden medewerkers en dat geeft dit mooie resultaat!

Pluspunten

Zeer snelle levering!

Pakketje zat beetje los in de doos. Mischien beetje bubbeltjesplastic erbij

Pluspunten

Goede servers en snelle levering

geen

Pluspunten

Super snelle levering en fantastische service. Handige chat voor vragen.

zou het zo niet weten.

Pluspunten

Ja gewoon PUIK. ongekend!

Pluspunten

- correcte berichtgeving omtrent levering - levering goed ingepakt voor beschadiging

Pluspunten

Goedkoop, snel en zéér goede service!

Pluspunten

Ik kon zelf de dag dat de onderdelen geleverd werden bepalen. Verder konden de onderdelen kort na bestelling al geleverd worden Alle onderdelen waren goed verpakt Alles functioneert naar behoren

De bezorgingsdienst was 2 uur te laat met leveren. Dit is echter een probleem veroorzaakt door PostNL en niet door Videokaartshop.nl