3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

weet meteen welke kaarten de beste zijn.

Pluspunten

Duidelijke website, goede prijzen, geen verzendkosten, snelle levering. En zeer tevreden met de videokaart die ik besteld heb.

Nvt

Pluspunten

Super snelle service en laat bestellen en toch nog de volgende dag geleverd. Zeker als dat vrijdagavond is, omdat je voor het weekend nog iets wilt hebben, raad ik Coolblue aan. Zij maken de belofte waar!

Pluspunten

Zeer uitstekende service, had om 22.50 besteld en had het de volgende de dag al om 14.00 in huis. echt bedankt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed verpakt. product is prima..

Verbeterpunt: zoek een andere postbesteller. Voor 23:59 besteld en 2 dagen later pas bezorgt. Dat is jammer. Grappig: Ik kreeg een SMS dat ik via mail op de hoogte zou worden gehouden waar mijn videokaart in het bestelproces is. Die was namelijk kapot, dus mijn mail heb ik kunnen lezen met de nieuwe videokaart.

Pluspunten

Groot assortiment, goed overzichtelijke site, duidelijke verloop order via mail en snelle levering. Top

Pluspunten

De klantenservice was zeer behulpzaam. Mijn bestelde product kwam gelijk de dag daarna.

geen

Pluspunten

Zoals altijd een snelle service en een goed geleverd product.

Pluspunten

Duidelijke website, veel informatie, goede producten, snelle en top levering. Bovendien heeft het gekochte product ons honderden euro's bespaard!

Geen.

Pluspunten

Mooie, duidelijke website. Goede prijzen. Voor 2359 besteld de volgende dag in huis. Mogelijkheid om het bij een Post.nl vestiging te laten afleveren.

Geen, ga zo door.

Pluspunten

Ik heb een aantal jaren geleden een artikel besteld, en dat verliep net zo soepel als dat ik nu weer wat besteld heb. Stabiel blijven is heel belangrijk vind ik,en daar voldoet Coolblue aan. Chapeau

Pluspunten

-Snelle levering -videokaart werkt goed en is makkelijk te installeren. -erg tevreden

-geen

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit prijs verhouding

Pluspunten

Snelle verwerking en versturen van bestelling, die goed te volgen is door mail en sms. Netjes verpakt ontvangen. Kende het bedrijf niet, maar ben heel enthousiast geworden!

Geen.

Pluspunten

Keurig verpakt en op tijd bezorgd

Manual en specs toevoegen aan webpresentatie

Pluspunten

Zaterdag besteld, Zondag al in huis! Top service, prima prijs, zeer aan te bevelen.

Kan niets bedenken.

Pluspunten

Supersnelle verwerking van bestelde producten. Ik ben zeer tevreden over de website en zal er nog jaren plezier van hebben om hier te bestellen!!!!

Totaal geen!!!!!!!!!

Pluspunten

Zeer snelle duidelijke levering binnen 24 uur

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website en snelle levering

nvt

Pluspunten

Goede, duidelijke website. Snelle verzending Duidelijke statusupdates