Pluspunten

Heel goede ervaring met dit bedrijf,ga zo door toppie

Pluspunten

goede service, ook op zondag netjes op de hoogte gehouden goed verpakt product

recht zo die gaat

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vooral de prijs, deze is laag ten aanzien van de reguliere verkopers met een fysieke winkel of meerdere. De mogelijkheid om ook op zondag je product te laten leveren.

Levering op zondag, ik heb mijn bestelling geplaatst met het verzoek levering op zondag. Vervolgens is er niet geleverd en geeft postnl een vage omschrijving waar niet uit gehaald kan worden waarom niet geleverd word. Mijn persoonlijke vermoeden is dat het "te min" is om voor een kleine bestelling helemaal naar het noorden af te reizen.

Pluspunten

Geweldige service! Lekker snel leverbaar! De site is makkelijk en overzichtelijk alles snel gevonden!

Meer producten, sommige kon ik hier niet vinden

Pluspunten

Snel Makkelijk Goedkoop' Goede service Een echte topper

Het zou makkelijker gaan met een groter aanbod aan producten

Pluspunten

Mooi en ruim van opzet en vriendelijk en behulpzaam geholpen !!

N.V.T

Pluspunten

Op tijd, goed verpakt en tegen een scherpe prijs

Pluspunten

Makkelijk product te vinden Goede prijzen Snelle levertijd

Pluspunten

Snelle verzending. Op zondag besteld, maandagochtend om 09:30 al binnen door middel van de 'snelle verzending' voor 10 euro. Maar is het meer dan waard als je iets snel nodig hebt.

Pluspunten

-Mooie website zoals alle websites van coolblue. -Snelle bezorging -Prettige klantenservice (het is zelfs mogelijk om te WhatsAppen met de klantenservice)

Het aanbod videokaarten zou wel iets meer uitgebreid mogen worden, maar ik ga ervan uit dat daar aan gewerkt wordt

Pluspunten

Ik ken het bedrijf, mijn werkgever ROC West Brabant en doe er veel zaken mee. Persoonlijk was ik op zoek naar een nieuwe videokaart en werd slecht geholpen bij een bedrijf in mijn woonplaats, vandaar dat ik op zoek was naar een bedrijf voor advies en snelle levering. En dat is gelukt!

Ga zo door!

Pluspunten

Wat ze beloven doen ze

afhandeling van retour zending

Pluspunten

Zeer netjes geregeld, bestelling binnen een uur verpakt en bericht via mail en sms. De verzending in een goede stevige doos met vulling die het bestelde artikel goed beschermt. Het product was eerst niet op voorraad maar kreeg netjes een mailtje met het bericht dat het product weer op voorraad was. De voorlichting op de site was perfect. door de duidelijke melding van het minimale voedingsbenodigdheden voorkwam ik problemen tijdens de installatie.

kan niet zo even iets verzinnen.

Pluspunten

Snelle heldere communicatie en afwikkeling

geen

Pluspunten

Altijd goedgemutst, behulpzaam en snel je producten geleverd (en indien er onverhoopt iets retour moet is dat net zo makkelijk).

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Pluspunten

Snel, duidelijk.

Het kwam over 3 dagen :)

Pluspunten

Goeie service geld snel terug product snel geleverd niet zelfde dag door pech maar wel me geld terug gehad de volgende dag stond hij er al om 10 uur

Pluspunten

Redelijke prijzen. Website is overzichtelijk, en het assortiment is ruim voldoende. Ook het in voorraad hebben is voor mij een belangrijke factor. Verpakking van de bestelde artikelen ook altijd prima in orde.

Opgegeven datum/tijd van levering wordt veelal van afgeweken. Jammer.

Pluspunten

Ik had vragen over de videokaart voor mijn pc wist niet goed welke voeding de kaart had, de medewerker aan de telefoon ging gelijk bellen met magazijn en kreeg binnen een paar minuten het antwoord kaart gekockt doet het perfect een aanrader dirt bedrijf

Pluspunten

-Altijd en snelle en goede bezorging. -Goede Prijzen -Kan Bestellingen afhalen. -De website heeft een goede layout -Veel Producten -Goede Customer Support

n.v.t.

Pluspunten

duidelijke website snelle service

Pluspunten

Uitstekende service!

Blijf letten op de prijs, sommige artikelen die ik opgezocht heb zijn bij bekende websites als Alternate.nl zo'n 10% goedkoper!