Pluspunten

Assortiment vind ik heel groot. De informatie op de website vind ik duidelijk. En het feit dat je een e-mail krijgt wanneer een product weer beschikbaar is, vind ik een uitstekende service.

Mijns inziens valt er niets te verbeteren.

Pluspunten

Snelle service niks op aan te merken.

Niet van toepassing

Pluspunten

Product was bekend en voldoet aan de gestelde eisen/ wensen. Bestelservice is top. De informatie over de status van de order is zeer goed. De bezorging door Post.NL is volgens planning. Zeer tevreden.

Pluspunten

De bestelling is in no time gedaan. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het transport van je bestelling. De levering is supersnel!

Pluspunten

Alles netjes en vlot geregeld

Pluspunten

Goede en behulpzame klantenservice!! Als je een vraag heb kun je altijd bij ze terecht. Daarnaast ook erg fijn dat de bestelling die je overdag maakt, de volgende dag al in huis is!

Pluspunten

Prima service bij levering product! Via mail en sms op de hoogte gehouden van status levering. Erg prettig.

Pluspunten

Super, zoals altijd bij cool blue. Zonder problemen een top product geleverd. En zoals altijd, kwam het pakket de volgende dag aan. Ik ben tevreden.

Pluspunten

Goede voorlichting en overzichtelijk assortiment. Website goed toegankelijk met juiste informatie

Zorg dat artikelen eenvoudig terug zijn te vinden op de website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en prijzen en over het algemeen een snelle en goede levering. Duidelijke productbeschrijving.

Lange wachttijd bij de servicelijn. Laatste bestelling: Product kon niet geheel geleverd worden. Meerdere malen moeten bellen omdat de belofte van terugbellen niet werd nagekomen. Na de klacht overigens snel en netjes opgelost

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling

Pluspunten

Prima assortiment niet duur en snelle levering.

Gaarne in PDF gebruiksaanwijzing erbij plaatsen heb wel moeten zoeken op de website van de fabrikant.

Pluspunten

Je wordt goed via de mail op de hoogte gehouden. Snelle levering.

Pluspunten

De snelle levering vind ik geweldig.

?

Pluspunten

Geweldige service. Het bestelde product was binnen 24 bij mij geleverd. En nog wel op zondag. Waar ik geen rekening mee had gehouden. Ik zou een ieder aanbevelen om bestellingen via jullie site te doen.

Pluspunten

Snelle levering, zelfs op zondag! Helemaal goed

Pluspunten

Super snel en keurig verpakt!

Pluspunten

Prima op de hoogte gehouden van het verzend- en bezorgproces. Het juiste product werd snel geleverd.

Pluspunten

Prima service en verzending! Ook gratis retouren is ideaal.

Eigenlijk geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op vragen over de levering Vriendelijke telefonische en mail servicedesk

Ze hadden de magazijninformatie niet inzichtelijk, dus onduidelijkheid over of ze product wel of niet konden leveren. In de winkels lag het product er wel, maar verzending vanuit winkel duurde 1 week.

Pluspunten

Levering kwam inderdaad de andere dag. De gegevens per email op dezelfde dag van de bestelling

geen

Pluspunten

Top, ze doen wat ze zeggen.

Niets aan veranderen.