Pluspunten

vlotte afhandeling. zelfs bezorging op zondag, keurig!

Pluspunten

Bestelling verliep heel gemakkelijk en de levering was heel snel en correct.

Geen, het was allemaal prima in orde.

Pluspunten

Geweldige site, overzichtelijk, snelle levering, wat wilt een mens nog meer!!!! De dictafoon is evenzo geweldig , eenvoudig, duidelijke gebruiksaanwijzing. Ik ben happy!!!!

Pluspunten

Heb dictafoon gekocht en alles is prima geregeld.

Op dag na pinksteren gaf de vervoerder geen tijdslot aan. Dat betekende voor mij wel dat ik uren aan huis gebonden was. Iets van 'tussen 10 en 12' is uiteraard veel prettiger. Maar ja, het zal wel een uitzonderingssituatie geweest zijn.

Pluspunten

Alles wat u heeft beloofd komt u ook na; vandaag besteld, morgen in huis, keurig per mail aangekondigd. Ben hier heel tevreden over en heb van de weeromstuit weer wat besteld.

Pluspunten

prima service en snelle levering

de online uitleg vh product mag iets uitgebreider

Pluspunten

Snel en betrouwbaar, direct na aankoop word je per e-mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede website snelle levering

Pluspunten

Perfecte service.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

direct en snel Er zijn geen rood gemarkeerde vragen in uw enquéte,rommelig hoor kon ik dus niet beantwoorden

stuur alsjeblieft een eenvoudige handleiding mee ,en laat niet alles aan de koper over. ik kan er nóg niet mee uit de voeten.We zijn niet allemaal techneuten!!!

Pluspunten

Juiste apparaat, snel geleverd.Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, levering en verzending.

Pluspunten

Niets teveel beweerd, donderdag besteld, vrijdagmiddag in huis. Zelfs voor een relatief kleine bestelling alle aandacht. Top!

Pluspunten

ontzettende snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

Nooit verwacht dat op zondagavond besteld dit al op maandag wordt bezorgd

geen

Pluspunten

Ik heb alleen maar lovende woorden voor dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven en dat kan je niet zeggen over elke webshop. Bravo.

Geen.

Pluspunten

Goed, goedkoop, snel en coorrect.

Pluspunten

Zondag avond bestelt maandag in huis. Doen wat belooft wordt.

betalen achteraf mogelijk maken

Pluspunten

Fantastische service! Op zaterdag middag een bestelling gedaan en zondag keurig bezorgd. Zelfs binnen een vooraankondiging van tijdsvak van 2 uur! Super, andere bedrijven mogen hier een voorbeeld aan nemen.

Pluspunten

Snelle service, duidelijke website

Pluspunten

Prima product geleverd

Omdat ik niet veel thuis ben, is mijn bestelling afgeleverd bij andere mensen in mijn straat. Persoonlijk vind ik het prettiger als ik de optie heb om mijn bestelling te laten afleveren bij een postagentschap, waar ik het zelf kan afhalen.

Pluspunten

Geen enkele klacht! Website is overzichtelijk. Veel keus en nette prijzen! De levering was echt supersnel. De volgende dag al in huis en zelfs een batterij bijgeleverd!! Dat kom je ook nooit meer tegen! Zeer tevreden

Pluspunten

Keurig op tijd, goed verpakt een prima apparaat mogen ontvangen

geen

Pluspunten

Heel snelle levering. Goede prijs voor de voicerecorder (aanbieding!)