Pluspunten

Hele aardige, behulpzame bezorgers! Echt met een glimlach bezorgd.

Pluspunten

Service is good

Price is not the lowest

Pluspunten

Super snelle levering en netjes en correctte afhandeling.

Pluspunten

Komen hun afspraken na!

Kan het produkt niet bekijken.

Pluspunten

Vrolijke bezorgers, vakkundig. Product wordt met zorg behandeld

Pluspunten

Pluspunten

prima product

Pluspunten

Coolblue doet er alles aan om je als klant een goed klantbeleving te geven. Als er dan iets niet goed gaat wordt het opgelost

Stop de samenwerking met PostNL. Dat bedrijf heeft totaal niet begrepen wie de klant is en waarom het belangrijk is om de klant in te lichten dat en waarom een levering niet door gaat. Ze kiezen er gewoon voor om de klant de hele dag voor niets te laten wachten. Totaal niet waar Coolblue voor staat.

Pluspunten

Snelle en klantvriendelijke service. • oude diepvries uit de kelder meegenomen, superfijn. • nieuwe keurig op de plek gezet en aangesloten. • vriendelijke bezorgers • fijn dat er een duidelijke tijdstip van bezorging wordt aangegeven en een sms van tevoren

Pluspunten

Alle gesprekken, die ik gevoerd heb met de mensen van cool blue, i.v.m. met de aankoop van een Siemens diepvrieskast heb ik als zeer prettig ervaren. Ook de mensen, die de vriezer afgeleverd hebben, waren zeer net en ter zake kundig. De vriezer staat inmiddels te draaien en hij doet volledig aan onze verwachtingen.

Ik heb er lang over nagedacht, maar ik zou het echt niet weten.

Pluspunten

Snelle levering Uitstekend service

Pluspunten

Dit keer werd de bestelling niet binnen 24 uur geleverd maar de dag erna. Kan gebeuren. Kon me ook al niet voorstellen dat bezorging inclusief was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kundige levering en installatie

Op de website wordt de verwachting gewekt dat zaterdag bestellen zondag leveren is maar dit blijkt niet mogelijk.

Pluspunten

Duidelijk, leuke aanbiedingen, snelle levering

Pluspunten

Prima service! Keurig afgeleverd en binnen een kort tijdbestek. Je weet precies hoe laat de bezorging wordt gedaan. Kan iedereen aanraden bij Coolblue een bestelling te plaatsen

Pluspunten

Zeer snelle en goede levering

Pluspunten

Keurig volgens de gemaakte afspraak. Nette correcte mensen.

Pluspunten

Netjes aan de levertijd houden. Goed op de hoogte houden hoelaat ze bezorgen. Leuk en behulpzaam personeel.

Zou wel handig zijn om de maten van vriezer's (hoogte breedte diepte) op de website te zetten.

Pluspunten

Mijn eerste ervaring met Coolblue en deze is zonder meer positief. Je weet waar je aan toe bent, er wordt snel geleverd en men houdt zich aan de afspraken.

Ik heb nu geen verbeterpunten of tips.

Pluspunten

Mega snelle service en genoeg keuze.

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven Super nette, attente bezorgers Perfect volgens tijdschema Mooie installatie, uitleg en zelfs verpakkingsmateriaal wordt meegenomen

Pluspunten

Elk bedrijf roept dat de service perfect is, maar alleen bij Coolblue heb ik dat tot op heden ook echt zo ervaren!