Pluspunten
Vlotte levering, heel uitgebreid en klantvriendelijk. Vriezer werd geplaatst en uitgebreid uitleg erbij, vrolijke kerels.
Pluspunten
Klachtbehandeling op de beste manier opgelost en zeer bereikbaar. Helaas wel een klacht maar zeer goed opgelost.
Pluspunten
Pluspunten
Leveren volgende dag
VerbeterpuntenZe kwamen halfuur later dan de tijd die ze appte. 9.20 zouden ze er zijn. Tegen tienen waren ze er pas. Ze wilden de vriezer niet naar boven tillen. Dacht dat coolblue hier juist reclame voor maakte. Dus transporteur was slecht
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor de review op KiyOh. Wij vinden het jammer om te lezen dat de levering niet op de afgesproken tijd is geleverd. De leveranciers doen hun best om alle bestellingen tijdig te leveren bij al onze klanten. Het is mogelijk dat de bezorgers die dag onderweg een lichte vertraging hebben opgelopen. Het weigeren om de vriezer naar boven te tillen is afhankelijk van het model. Wij bieden namelijk voor tafelmodel vriezers een drempellevering. Voor vriezers van normale formaat kunt u uiteraard verwachten dat de bezorgers hem op de gewenste plek plaatsen. Wij willen graag voor u controleren of de juiste service in aangeboden en u eventueel voorzien van een gepaste oplossing. Zou u zo vriendelijk willen zijn om het ordernummer met een korte toelichten in een e-mail te versturen naar [email protected]. Dan zien we direct wat er is besteld en pakken we het meteen op. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Groeten, Coolblue.
Pluspunten
De service is top. Elke keer goed geïnformeerd over het leveren. Monteur belde netjes al gelijk om 8 uur om aan te geven hoe laat ze zouden arriveren. Daarna kreeg ik nog een SMS met het exacte tijdstip. Helemaal top!
VerbeterpuntenDie hebben we niet.
Pluspunten
Fantastische service!
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
VerbeterpuntenDuidelijker zijn over plaatsing. Had een 'voordeurlevering' maar in alle latere mails werd gesproken over: wij brengen naar de vierde etage. Maar m'n nieuwe vriezer moesten we zelf twee trappen op tillen.
Beste meneer/mevrouw Van Beijnhem, Ontzettend bedankt voor de review op KiyOh. We hebben eerder vernomen dat de informatie in de e-mail niet overeenkomt met de bestelling van een aantal klanten. Onze collega's zijn op dit moment hard aan de slag om de informatie te verbeteren en beter aan te sluiten om het bestelde product van de klant. Bij deze bieden wij onze oprechte excuses aan voor de service die u uiteindelijk heeft ervaren. Mocht u nog andere vragen/opmerkingen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen door een e-mail te versturen naar [email protected]. Groeten, Coolblue.
Pluspunten
Goed product! Snelle levering
VerbeterpuntenEven helpen met uitpakken
Pluspunten
Snelle levering. Product wordt in huis afgeleverd.
VerbeterpuntenVerpakkingsmateriaal had bij plaatsing verwijderd mogen worden.
Pluspunten
Great service
Pluspunten
Doet wat men zegt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
de term 'we gaan niet weg voordat het apparaat is aangesloten" handhaven.
Verbeterpuntenzie links
Beste meneer/mevrouw, U mag zeker van ons verwachten dat wij de service verlenen die wij beloven. De aangeboden service is ook afhankelijk van het product en model die u heeft aangeschaft. In sommige gevallen kunnen onze bezorgers het product niet aansluiten omdat het simpelweg niet is inbegrepen of alleen wordt gedaan als een extra dienst tegen een betaling. Graag willen wij voor u controleren of u de juiste service hebt verkregen. Zou u het ordernummer van uw bestelling met een korte samenvatting van de situatie kunnen versturen naar [email protected]. Dan pakken we het daar graag verder op. Groeten, Coolblue.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Snelle levering topservice!!
Pluspunten
Betrouwbaar en heel goede service.
Pluspunten
Goede informatie over het product, bestelling en bezorging. Snelle levering, doen wat zij beloven. Voor witgoed maken zij gebruik van Dynalogic als bezorgservice. En dat is echt een hele goede set. Daar kan je direct de bezorgtijdwijzigen en de track en trace informatie is heel uitgebreid.
VerbeterpuntenGraag zie ik de mogelijkheid om spullen op een verlanglijstje te zetten. Zijn genoeg spullen die ik wil kopen, maar allemaal tegelijk kan natuurlijk niet. Zal top zijn als je die dingen dan in je account kan opslaan, zodat je niet weer opnieuw hoeft te zoeken. Zodra je klaar bent om te bestellen. Dit heb ik dik een jaar geleden voor de eerste keer al aangegeven. En daarna nog een paar keer. Hoop echt dat deze optie gaat komen.
Pluspunten
Snelle levering. Vriendelijke bezorgers.
Pluspunten
Snelle service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Doet wat die zegt en klant vriendelijk.
VerbeterpuntenGeen verbeter punten.
Pluspunten
Lekker zo doorgaan, ik bestel nergens meer anders dan CoolBlue!
Pluspunten
Vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend om 8.00 uur in huis. Afgeleverd tot op de plek waar de vriezer moest komen staan en de oude namen ze meteen weer mee. Binnen een kwartiertje gepiept. Super!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super eenvoudig bestellen Heel fijn dat je precies weet wanneer het pakket komt Nette transporteur die keurig het product in de garage zet voor je
VerbeterpuntenGeen idee.....ik mis de doos vol humor en verrassing om m'n vriezer;-), maar kan me voorstellen dat er niet zulke grote Coolblue dozen zijn.
Pluspunten
Goeie service.
VerbeterpuntenIn de ochtend bestellen voor 10 uur zelfde dag leveren zou misschien een optie zijn.
Pluspunten
Goede vooraankondiging van aflevering