Pluspunten

De keus is groot, de klantenservice erg vriendelijk en de levering zeer snel.

Pluspunten

Servicegericht

Pluspunten

Voor schema geleverd Overzichtelijke vergelijking verschillende vriezers mogelijk. Meerdere relevante selectiecriteria op site beschikbaar

Op site stond dat vriezer ook in schuur kan staan maar in gebruiksaanwijzing juist tegenovergestelde. Duidelijkheid hieromtrent zou wenselijk zijn.

Pluspunten

Pluspunten

Snel geleverd, hele duidelijke communicatie.

Op dit moment niet

Pluspunten

Snel Voordelig Goede service

Pluspunten

Super snel en zorgvuldig

Pluspunten

honderd punten!

Pluspunten

Supersnel bezorgd en ik kon de vriezers goed vergelijken. We konden real-time meekijken via internet waar de bezorger zich bevond. Daarnaast kreeg ik keurig een half uur van te voren een bericht per sms dat hij er aan kwam!

Kan het niet zo snel verzinnen...

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle afhandeling bestelling.

Doen wat je beloofd. Bestelling niet en dag later. Vriezer uitpakken. Karton meene

Pluspunten

Klantvriendelijk Snelle service Goed advies

Pluspunten

Zeer snelle levering, duidelijke product omschrijving (en niet onbelangrijk: correcte specificaties). Tracking systeem voor te bezorgen pakket werkt erg gebruiksvriendelijk.

Mogelijkheid om een retour te nemen product al aan te geven bij het plaatsen van de order. Ik betwijfel ook of de bezorger de artikelen de trap op zou krijgen (ook hier werd niet naar gevraagd). In mijn geval niet nodig, maar bij anderen wellicht wel.

Pluspunten

vlotte en correcte afhandeling van de bestelling

Pluspunten

Coolblue maakt waar wat ze belooft. Vlotte levering, juiste informatie per mail, vriendelijke bezorgers die zorgvuldig afleveren en plaatsen. en bij plaatsing van een vrieskast ideaal dat het apparaat direct aan mocht omdat het keurig rechtop vervoerd werd.

Pluspunten

Zetten spullen op zijn plek, snelle levering.

Misschien dat je qua bezorging bij de bestelling niet alleen de dag maar ook dagdeel alvast kunt kiezen. Nu bestelde ik tegen de feestdagen een vriezer misschien was het toen niet mogelijk ivm drukte en normaliter wel.

Pluspunten

Prima geregeld .Ook de bezorging was top. Vooral het berichtje vlak voor de aankomst tijd van bezorging was erg fijn

Pluspunten

Aankoop en aflevering. Perfect geregeld.

Pluspunten

Geweldige service,snelle bezorging en heel gemotiveerde medewerkers bij de klantenservice en in de winkel.

Pluspunten

vlot geleverd goeie service erg tevreden over de aankoop

geen

Pluspunten

Perfecte service. Groot compliment aan de bezorgers. Vriezer was er om half acht 'ochtends en hebben ze via een kleine opening in mijn kelder geplaatst. Volledige installatie. Met andere woorden: om kwart voor volledig operationeel. Super!!

Niets

Pluspunten

Service en duidelijkheid staan heel hoog voor dit bedrijf.

Kan niets bedenken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Daar ik alleenstaand ben en gepensioneerd kan ik geen vriezer verplaatsen en de deur zat verkeerd om het was fijn geweest als de bezorger dat gedaan had . Ik had laast een droger van jullie en die werd wel geplaatst en aangesloten dus ik vond het jammer dat ze dat niet deden nu zit ik al 5 dagen te wachten tot er iemand komt die het voor mij doet

Pluspunten

super geholpen met de plaatsing van onze nieuwe vriezer via coolbleu. ongelofelijk dikke complimenten. via andere leverancier was nooit zo doorgepakt op plaatsing in ons souterrain.

geen in service echt overtroffen