Pluspunten

Snelle levering, prima prijs.

Pluspunten

Zeer snelle levering, snelle reactie op vragen en korte tijdspannes m.b.t. Levering waardoor je niet lang thuis hoeft te blijven. Top!

Geen momenteel.

Pluspunten

Cool Bleu is een super bedrijf ,met zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers ,die netjes contact met je houden tot dat ze je bestelling hebben afgeleverd ,.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Komen afspraken na die beloofd worden. Zeer beleefde en behulpzame bezorgers die zichzelf netjes voorstellen. Heel handig dat ze eerst aanbellen voordat ze met de bestelde spullen voor de deur staan. Zo kun je ze zonder bezwaar oom achterom laten komen met de bestelling.

n.v.t op dit moment

Pluspunten

snelle levering, goede informatie over tijdstip van levering, keurige beleefde bezorger. Alleen maar lof!

Bewust voor coolblue gekozen hoop dat jullie zo doorgaan

Pluspunten

Snel accuraat

Pluspunten

netjes op af spraak voor die tijd krijg je sms bericht ongeveer zo laat komen ze en kwartier er voor telefoon dat ze nu mijn kant op komen en keurig op tijd wat er afgesproken is

Pluspunten

scherpe prijs, snelle levering, uitstekende bezorgservice , kortom : Top.

Pluspunten

Snelle levering, uitgebreide communicatie over de levering, uitgebreid assortiment met de juiste prijs.

Helaas geen verbeterpunten

Pluspunten

Goede service. Netjes afgehandeld

Pluspunten

De bestelling van de vriezer ging heel erg makkelijk en snel. Na de bestelling een snelle bevestigingsmail gekregen. Voor de levering een sms ontvangen en 15 minuten van tevoren gebeld dat ze er bijna op het adres waren. Verder een hele nette levering en het verpakkingsmateriaal netjes meegenomen. Oude koelvriescombinatie hebben ze gratis meegenomen. Al met al zeer tevreden met coolblue. Met vriendelijke groet, Bert

Pluspunten

Bij een gemaakte fout bij mijn allereerste bestelling bij Coolblue, werd deze de zelfde dag gecorrigeerd. Kwam degene die de fout gemaakt had zelf mee om mijn bestelling te helpen plaatsen. Er werd alles aan gedaan om e.e.a. op te lossen. Het kostte mij een paar extra uren wachten maar de manier waarop dit gebeurde maakte het allemaal goed. Ik denk dat ik mijn volgende bestelling ook bij Coolblue zal doen.

Pluspunten

Snelle en klantvriendelijke service

Pluspunten

ZEER GOEDEN AFSPRAKEN KOMEN DIE OOK NA!!! BEZORG TIJD OP TIJD EN SERVIES EEN 10 OOK DE NA ZORG

Pluspunten

Snelle levering. Jongens helpen graag met verschuiven van zware andere vriezer.

Pluspunten

Vlot, jong en geen gezeur.

De website is niet duidelijk over additionele aflevermogelijkheden en eventuele kosten, zoals bezorging en plaatsing van wit en bruingoed (groot en zwaar vs trap op sjouwen )

Pluspunten

Keurig binnen het opgegeven tijdvenster afgeleverd, correcte bezorgers, verpakkingsmateriaal direct retour genomen, prima!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle en correcte levering zeer goede communicatie over aflevering.

nee

Pluspunten

Aardige vervoerders. Aardig telefoonpersoneel. Prima apparaat.

Pluspunten

duidelijke communicatie over bezorging Netjes op tijd Vriendelijke bezorgmensen Alles goed aangesloten en netjes achtergelaten Klant staat voorop!

Niets

Pluspunten

Prima op tijd geleverd en bezorgd op de plek waar ik het wilde hebben. Ook vriendelijk personeel

Prijs, zijn niet met alles goedkoper. Maar service is prima

Pluspunten

Vanaf bestelling tot aan levering word je continu op de hoogte gehouden van de status waar het is en wanneer het wordt afgeleverd, Prima

Pluspunten

Goede producten voor een nette prijs.

Nog geen.