Al telefonisch gereclameerd.U bent wettelijk verplicht,het oude toestel of apparaat mee te nemen,daar is immers een verwijderingsbijdrage betald.Met uw € 10 voucher kunt u mij zeker niet bewegen,nogmaals uw bedrijf te kiezen,zelfs niet met voucher.De beste klantenbinding is mond-tot-mond reclame..Uw website suggereert meer,dan wat geboden wordt.
Beste meneer Haas, Wat vervelend om te lezen dat uw oude vriezer niet mee terug is genomen en dat hier geen adequate actie op is ondernomen. Wij gaan direct het verzoek voor u indienen bij de afdeling Bezorging om ervoor te zorgen dat het oude apparaat alsnog wordt meegenomen. We houden u hierover per e-mail op de hoogte. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie omtrent moment van levering, plaatsen van vriezer op aangewezen plek.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede website. Makkelijk bestellen en afrekenen. Goede feedback. Snelle levering. Prima service.
aflever service was slecht. bezorger wilde eerst vriezer in de gang laten staan, maar wij zeiden dat hij naar de bijkeuken moest. daar is hij in de verpakking blijven staan en de oude werd ook niet meegenomen
Beste Anne, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de bezorging op deze manier is verlopen. Wij hopen dat u weet dat dit niet de normale gang van zaken is en dat u dit ook zeker niet van ons mag verwachten. Omdat wij dit graag recht willen trekken, willen wij u vragen om uw ordernummer en de situatie toe te sturen via [email protected]. Wij kijken dan graag met u mee en gebruiken dit uiteraard ook om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet vaker voorkomt. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
snelle service en een geod produkt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Snelle levering. Heel duidelijke communicatie over levertijd, over dag en tijdstip.
VerbeterpuntenAls je dan zegt dat je gratis installeert, dan moet je ook installeren. Dat is niet alleen de vriezer op zijn plek zetten en vertellen dat hij na een half uur aan mag. Ik verwacht dat ze hem dan ook met de afstandhouders (die ik in de vriezer vond) neerzetten. Dat hij waterpas wordt gezet en een kleine uitleg over de vriezer. Helaas, dat gebeurde dus niet. Het laatste plastic moest ik zelf nog van de bovenkant halen en uit de binnenkant.
Pluspunten
Prima service en goede informatie.
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak. Duidelijke indicatie bezorgtijd.
Pluspunten
bestellen en de volgende dag in huis, telefonisch word je zeer goed en netjes te woord gestaan en geholpen. Vorige keer met terugsturen van een niet deugend apparaat, na een dag geld terug op mijn rekening, het bedrijf doet wat het beloofd! zo hoort het!
Verbeterpuntenhet zoeken op de website is soms lastig. eenmaal op een pagina laat hij niet alle apparaten zien die ik in het linker menu aanklik, terwijl ik weet dat er via een ander menu meer in die klasse zijn . verder reageert de website soms ineens niet meer, dan moet ik hem opnieuw openen. bij vriezers en koelkasten is het niet duidelijk wat een kast model is of een tafelmodel, dit maakt wel uit in hoe het geplaatst wordt, nml dat een tafel model alleen over de drempel wordt gezet, dit geeft verwarring bij aflevering en is ook niet fijn voor de bezorger. Waarom komt het niet gewoon bij het bestellen ergens te staan? een herinnering ofzo, dat het apparaat alleen over de drempel wordt gezet.
Pluspunten
binnen 24 uur geleverd en geplaatst verpakking materialen werden zonder vragen meegenomen,tevens werd er een goede en duidelijke instructie verstrekt omtrent het geleverde apparaat. ik raad dit bedrijf dan ook aan andere mensen. m.v.g Saskia.
Pluspunten
Een snelle levering
Pluspunten
snelle levering. klantvriendelijke bezorgers. s'avonds bestelt. volgende ochtend 8.15 geleverd. vriezer geplaatst. verpakkingsmateriaal en oude vriezer meegenomen. Top
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle reactie op mail. Klantvriendelijk.
VerbeterpuntenEr werd gezegd dat we een kwartier voor levering opgebeld zouden worden. Dit is niet gebeurd.
Pluspunten
zeer positiev
Pluspunten
Goede levering en service,en de bezorgers zijn vriendelijk en leveren de goederen netjes en correct bij je af.
Pluspunten
Duidelijke informatie op website. Snelle nette levering
Pluspunten
Goede site, snelle levering. Kreeg netjes van te voren een telefoontje dat ze er bijna waren.
VerbeterpuntenIn de verzendbevestiging stond niet dat ik op de dag zelf via een bepaalde link het precieze bezorgmoment kon terugvinden, of dat ik gebeld zou worden. Dat zou wel handig zijn geweest om te weten. Er zat ook een klein deukje in m'n vriezer. Geen ramp, want hij staat toch op zolder, maar wel een klein minpuntje.
Pluspunten
snelle en juiste levering met duidelijke communicatie over levering.
Verbeterpuntenjammer dat tot de drempel geleverd wordt, gelukkig konden bij mij huisgenoten helpen tillen maar als je die mogelijkheid niet hebt wordt het lastig.
Pluspunten
Goede snelle levering, krijgt een mail en sms wanneer er wordt afgeleverd. Top!!
VerbeterpuntenGeen.