Leveren op de afgesproken datum. We zijn nog steeds aan het wachten op een lever datum terwijl het maandag al had moeten gebeuren.
Beste Peter, Uiterst vervelend om te vernemen dat de levering niet heeft plaatsgevonden op het moment dat dit had gemoeten. Graag vernemen we of er door Dynalogic reeds contact is opgenomen omtrent de levering en of er een nieuwe afspraak is gemaakt. Ongeacht onze welgemeende excuses voor de vertraging; dit is niet wat je van ons mag verwachten. Graag ontvangen we uw antwoord op [email protected] Met vriendelijke groeten, Coolblue
Pluspunten
Supersnelle levering en prima aankondiging van levertijden.
Pluspunten
Snel en op afgesproken op tijd
Pluspunten
Hele snelle levering.De jongeman die hem bracht heeft hem netjes uitgepakt en op zijn plaats gezet. normaal doen ze dat niet maar ik was ziek en hij heeft me geholpen.Echt plus punt.De vriezer zelf zit ontzettend veel ruimte in. Ben er erg blij mee, Vriendelijke groet Lida
Pluspunten
De service aan de telefoon was goed! Uiteindelijk 2 tegoedbonnen gekregen door de fouten die gemaakt zijn.
VerbeterpuntenNeem aub een andere vervoerder!! Voor dynalogic lijkt het er moeilijk te zijn om iets te leveren op de afgesproken datum! Meerdere malen zeiden zij op een veel te laat moment af!
Beste Marloes, Wat balen om te lezen dat het zo is gelopen en dat u een hoop ongemak hebt ervaren met de bezorging. We zijn op dit moment druk bezig om onze eigen bezorgservice steeds meer uit te bereiden door het gehele land om zo beter onze afspraken na te kunnen komen. Wel is het fijn om te lezen dat deze problemen gecompenseerd zijn, waarbij we ernaar streven om u in de toekomst een betere service en levering te bieden! Met vriendelijke groet, Coolblue
VerbeterpuntenNog geen tips
Pluspunten
Snelle levering en persoonlijk ccntact via de telefoon
VerbeterpuntenDe vriezer was niet compleet geleverd. Er miste een bodemplaat . De monteur die de diepvries heeft geïnstalleerd heeft deze moeten aanpassen .
Beste Thiel, Bedankt voor uw feedback. In het systeem zien we inderdaad staan dat onze inbouwpartner aangaf dat de bodemplaat defect is. Gelukkig hebben zij het probleem kunnen oplossen bij het inbouwen. Voor het ongemak sturen wij een kleinigheidje per e-mail. Hopelijk stelt u ons in de gelegenheid om een volgende keer te laten zien dat het wel goed kan gaan. Met vriendelijke groeten, Coolblue
VerbeterpuntenGeen
Beste Kirsten, Bedankt voor uw feedback. Wij zouden graag willen weten wat we zouden kunnen doen om die fel begeerde 10 te halen. U geeft aan dat we een snelle service hebben, heeft verder geen verbeterpunten, maar geeft ons vervolgens een 4 als beoordeling. Is hier wellicht sprake van een foutje? We horen het graag. Groeten, Coolblue
Pluspunten
VerbeterpuntenZelf bezorgen ipv post nl. Moest hem zelf naar boven brengen. Gelukkig met steekkar maar vind niet dat ik mijn eigen vriezer naar boven moet brengen.
Pluspunten
Korte levertijd, vriendelijke medewerkers en goede service
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Werkelijk alles; goede site, uitstekende service, zondagleveringen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en super goede Services. Om 23:00 savonds besteld, volgende al in huis!
Pluspunten
Pluspunten
Humor, mooie prijzen, zeer snelle levering
VerbeterpuntenIk heb totaal geen idee
Pluspunten
Duidelijke website, ruime keuze, makkelijk te bestellen. Zeer snelle levering, makkelijke track & trace, goede communicatie over bezorgmoment via mail/sms ook door bezorgdienst. Nieuwe apparaat wordt keurig op z'n plek gezet, en oude apparaat wordt meegenomen. Goede prijs-kwaliteit verhouding van gekocht product (vrieskast Bosch). Kortom, de reclames/beloftes worden waargemaakt door Cool Blue. Top! Ik heb nu binnen enkele maanden 2x een apparaat gekocht via Cool Blue (wasmachine en vrieskast) met zeer positieve ervaring, dus wat mij betreft een volgende apparaat ook hier.
VerbeterpuntenGeen, op basis van mijn ervaring.
Pluspunten
Prima info over bezorgtijd. Bedrijf komt beloftes na.
VerbeterpuntenDrempelbezorging is niet zo fijn, wil best iets betalen vor op zijn plaats zetten en afvoer emballage en oud apparaatt
Pluspunten
Snelle levering!!
VerbeterpuntenUitpakken van de diepvries op de plaats van de bestemming
Pluspunten
Super service - gratis met 2 man mijn vriezer 3 hoog komen afleveren
Pluspunten
Snel, goed, en zeer correct!! Kortom cool
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De bestelling is netjes afgeleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
afspraak alsnog nagekomen,maar moest eerst wel een mail sturen dat er absoluut tussen 8.00 en 9.00 uur geleverd moest worden , is dan ook gebeurd.Maar iets beter kwalitatief personeel zou ook wel op zijn plaats zijn.
VerbeterpuntenBezorg afspraken nakomen donderdag besteld , na vele telefoontjes mijnerzijds na zondag avond nog steeds niets ontvangen ,volgens afspraak met uw personeel zou er maandagmorgen tussen 8 uur en 8.30 uur bezorgd worden. tot mijn verbazing krijg ik een mail met daarin de mededeling dat er afgeleverd gaat worden tussen 8.00 uur en 11.00 uur . neem ik geen genoegen mee Dynalogic heeft mij al twee dagen voor jan met de kleine achternaam laten wachten zonder bericht, dat er niet geleverd wordt ,dus doe hier wat aan en lever nu wanneer het mij schikt.met vriendelijke groet A.M.Vlasblom
Beste heer Vlasblom, Het is inderdaad niet goed gegaan met de levering, dat is altijd vervelend om dat te constateren. Volgens onze gegevens heeft de levering vanochtend om 08:31 plaatsgevonden. Niet perfect in het door u opgegeven tijdvak, maar het kwam gelukkig aardig in de buurt. In ieder geval ook via deze weg onze excuses voor het ervaren ongemak en ook bedankt voor uw geduld. Groeten, Coolblue