1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Vriendelijk en begripvolle klantenservice.
VerbeterpuntenBezorgservice:
Ik heb een vrieskast besteld samen met koelkast beide hoge kasten.
Bij bezorgafspraak komt er busje met rotvaart voorbij vliegen terwijl hier 30km zone is met spelende kinderen .
Na enkele minuten komt busje teruggereden en blijken de bezorgers te zijn van mijn bestelde spullen.
Bij het openen van het busje zie ik mijn 2 kasten omgevallen in auto liggen zijn niet vastgezet ,ik was 15 adres volgens app, dus hoe vaak zou deze al zijn omgevallen deze dag.
Ik heb hun gevraagd of dit een normale manier van bezorgen was ivm niet vastzetten en omgevallen spullen was een puinhoop in busje.
De beide mannen vonden dit schijnbaar normaal maar ik zei dat Ik ze net al met rotvaart voorbij zag rijden en ik dat niet een normale manier vond.
Ik kreeg toen meteen een grote mond terug dat ik hun rijstijl er niet bij moest halen en werd door beide bezorgers afgeblaft.
Ik heb hun medegedeeld dat Ik de spullen op deze manier niet accepteer en ze het mee terug moesten nemen toen werden ze nog bozer en vertrokken met als mededeling werd er nog nageroepen succes met oude vriezer.
Voor mij is dit niet acceptabel het zijn dure spullen en wil ook dat ze netjes afgeleverd worden er kan altijd iets gebeuren maar als je nog niet de moeite neemt om ze vast te zetten en netjes af te leveren dan zoek ander werk.