Pluspunten

super snelle levering en keurig netjes! heerlijk de oude meegenomen helemaal blij!!

geen

Pluspunten

Groot bestelgemak en mooi op tijd geleverd. TOP!

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke webshop

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs, bovendien tweedekansjes.

Transportbedrijf ontving product te laat, voor levering volgende dag.

Pluspunten

Perfecte service, keurig op tijd geleverd. Gelijk de oude vriezer afgevoerd. Wij zijn tevreden klanten

Nvt

Pluspunten

tom-tom in auto voor snellere bezorging

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vlotte levering en produkt voldoet aan de beschrijving

De vriezer werd niet thuis bezorgd maar zonder waarschuwing afgeleverd bij de onbemande receptie van het chaletpark. Het adres was wel juist maar zonder waarschuwing de vriezer daar achterlaten had ik niet verwacht. Toen ik mijn mail controleerde en zag dat het product afgeleverd was ben ik op zoek gegaan en moest het zelf zien te versjouwen naar mijn chaletje. Dat was niet wat ik verwacht had!

Pluspunten

Snelle levering, beleefde mensen, super producten

Tot nu toe, geen.

Pluspunten

Snelle levering fijne website

Pluspunten

Zeer snelle levering.

Pluspunten

De snelle levering en de bezorgtijd wordt goed aangegeven.

Pluspunten

Gratis verzending, op tijd geleverd

Pluspunten

Duidelijke website, goede service, oude vriezer werd meegenomen zoals afgesproken

Niets op coolblue zelf aan te merken, maar meer op het bedrijf dat de vriezer kwam leveren. De vriezer is na een aantal haken en ogen wel op de afgesproken dag bezorgd, alleen beetje jammer dat de bezorger alleen was en niet over een steekkarretje beschikte. Hierdoor moesten we samen met hem de vriezer naar de woning tillen. De jongen zelf was zeer vriendelijk.

Pluspunten

Komen afspraken na

Pluspunten

Vooral doorgaan

Niets meer aan doen

Pluspunten

snelle levering, vandaag besteld morgen in huis....prima....goede prijs kwaliteit verhouding, prettige medewerker aan de telefoon

externe vervoerder levert het af, van te voren aan coolblue gevraagd mijn moeder woont in een bejaardenhuis..brengen ze het binnen..ja was geen probleem....ze wilde de vriezer buiten laten staan, mijn moeder is zeer slecht ter been en kan dit niet zelf naar binnen tillen..uiteindelijk hebben ze het wel gedaan....na klagen over de vergoeding die ze ontvangen om voor coolblue spullen te vervoeren....

Pluspunten

Snel, accuraat en super service

None

Pluspunten

Snelle service, goede producten en de service met het afleveren is ook top ze wouden hem al op de plaats neer zetten maar dat kon nog niet ivm. Koelkast die nog verplaatst moest worden

Niet eerst een mail sturen dat het product tussen 08:00 en 18:00 kan komen en paar uur kater de werkelijke tijd, beter de eerste mail er geen tijd bij plaatsen maar alleen de dag;)

Pluspunten

Snelle no-nonsens levering. Ik weet uit vorige ervaringen, dat er ruime after-sales, indien nodig wordt geboden.

Pluspunten

Snel en goed!

Pluspunten

Prima op tijd en perfect in orde

Post nl tracé gaf traject tijd niet door , pakket was al binnen voor ik bericht zag dat het vertrokken was uit sorteercentrum.

Pluspunten

Supersnelle levertijd Service tot op de plaats