Pluspunten
Website, communicatie, afhandeling bestellingen etc. allemaal uitstekend voor elkaar. Heel klantgericht en uitnodigend voor vervolgaankopen.
VerbeterpuntenScherpe prijzen, maar regelmatig op specifieke artikelen toch duurder dan anderen.
Pluspunten
supersnelle levering, goede tijdsindicatie. ook 's avonds laat nog telefonisch bereikbaar
Verbeterpuntenevt. ook naar boven (zolder) brengen en plaatsen
Pluspunten
Snel en op tijd geleverd.
VerbeterpuntenEen nauwkeuriger indicatie van bezorging zou prettig zijn. Nu moest ik een volledige ochtend hiervoor vrij houden.
Pluspunten
Snelle en duidelijke levering van een diepvieskast. Als klant wordt je goed op de hoogte gehouden via de mail en track & trace. Diepvrieskast is netjes afgeleverd op de gewenste plek (1e verdieping) en verpakkingsmaterialen en oude toestel netjes retour.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede communicatie en snelle service. Perfect!
invermaatie als bestelling niet door gaat
Goedemiddag Peter, Wat vervelend dat je geen bericht hebt gehad dat je bestelling niet doorging. Dit is natuurlijk niet geheel de bedoeling. Klopt het dat je inmiddels wel je pakket al binnen hebt gehad? Als dit niet het geval is, kijken we natuurlijk graag met je mee. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Laatst een wasmaschine en vriezer gekocht,de snelheid van levering en installatie was verbluffend.Een vaatwasser zal spoedig volgen uiteraard bij dit klantvriendelijke bedrijf.Kortom CHAPEAU COOLBLUE!!!
VerbeterpuntenDe standaard GOED wordt m i grandioos door COOLBLUE overtroffen!!
Pluspunten
Doet wat ze beloven
Pluspunten
Snelle levering. Bezorging tot op de plek waar het apparaat moet komen
Pluspunten
De levering!!
Pluspunten
Snelle levering, ook op de 3e verdieping.
Pluspunten
Duidelijke website, eenvoudige en heldere website, goede en nette aflevering.
Pluspunten
De medewerkers in de winkel waren erg vriendelijk en behulpzaam. Op de dag van bezorging kon ik mijn pakket volgen. De bezorger belde een half uur van te voren om door te geven dat ze binnen een half uur bij me waren. Bezorgers erg vriendelijk, ze stelden zichzelf netjes voor en hebben de vriezer tot in de keuken bezorgd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijk over de levertijd. Waren bereid om paar minuutjes te wachten toen er niemand thuis was.
VerbeterpuntenTop levering en top service. 1ste keer bij cool blue besteld, maar zeker niet de laatste keer. Echt een top service.
Pluspunten
Snelle levering. Goede service. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Goede bereikbaarheid bij vragen/problemen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Onze bedrijfsvriezer ging stuk en door de geweldige service stond er binnen 16 uur een nieuwe voor de deur. Een geweldige vriezer voor een zeer prettige prijs.
Pluspunten
- Snelle en correcte levering van het bestelde - Goede prijs
Pluspunten
Duidelijke communicatie, goede service en producten.
VerbeterpuntenDuidelijkheid of je bestelling meerdere trappen op wordt bezorgd.
Pluspunten
Snelle levering, zo snel dat er niks is aangesloten dat bij een aankoop van een vrieskast en wasmachine en droger is dan toch tegen vallend dacht service te krijgen.
Pluspunten
Op dit moment nog geen, wacht al dagen op de levering.
VerbeterpuntenBeloofd was de bestelling de dag erna te leveren. Tussen bestellen en leveren blijkt n u 5 dagen te zitten. De oorspronkelijke leverdatum (+ tijdstip) is inmiddels weer verlaat. Moeten afspraken verzetten om thuis te kunnen zijn. Niet prettig!!
Beste meneer van Rijswijk, Wat ongelofelijk vervelend dat u problemen heeft ervaren met de aflevering van uw bestelling. We zien dat PostNL een aantal sorteerfouten heeft ervaren, waardoor uw zending uiteindelijk pas veel later dan gebruikelijk geleverd werd. Dat is niet de bedoeling en voor u gewoon ronduit vervelend. We zien dat de vriezer inmiddels is afgeleverd, dat is mooi. Omdat u er zo lang op heeft moeten wachten, sturen we u nog iets na per mail. In ieder geval onze excuses voor het vervelende en trage verloop van uw bestelling. Als u nog vragen of opmerkingen heeft horen we dat uiteraard graag van u. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Wij zijn heel blij met onze nieuwe vriezer !!!!!!!
Pluspunten
Makkelijk, snel en overzichtelijke website
VerbeterpuntenService mag beter (bijvoorbeeld helpen uitpakken product en karton enz. weer meenemen).
Pluspunten
Duidelijke site. Levering conform afspraak.
Pluspunten
Snelle levering, heldere informatie op website Door mogelijkheid om voor een 'tweedekansje' te kiezen kreeg ik een mooie korting (wel een vriezer met een deukje, maar daar koos ik dan ook voor)