Pluspunten

Website, communicatie, afhandeling bestellingen etc. allemaal uitstekend voor elkaar. Heel klantgericht en uitnodigend voor vervolgaankopen.

Scherpe prijzen, maar regelmatig op specifieke artikelen toch duurder dan anderen.

Pluspunten

supersnelle levering, goede tijdsindicatie. ook 's avonds laat nog telefonisch bereikbaar

evt. ook naar boven (zolder) brengen en plaatsen

Pluspunten

Snel en op tijd geleverd.

Een nauwkeuriger indicatie van bezorging zou prettig zijn. Nu moest ik een volledige ochtend hiervoor vrij houden.

Pluspunten

Snelle en duidelijke levering van een diepvieskast. Als klant wordt je goed op de hoogte gehouden via de mail en track & trace. Diepvrieskast is netjes afgeleverd op de gewenste plek (1e verdieping) en verpakkingsmaterialen en oude toestel netjes retour.

geen

Pluspunten

Goede communicatie en snelle service. Perfect!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

invermaatie als bestelling niet door gaat

Pluspunten

Laatst een wasmaschine en vriezer gekocht,de snelheid van levering en installatie was verbluffend.Een vaatwasser zal spoedig volgen uiteraard bij dit klantvriendelijke bedrijf.Kortom CHAPEAU COOLBLUE!!!

De standaard GOED wordt m i grandioos door COOLBLUE overtroffen!!

Pluspunten

Doet wat ze beloven

Pluspunten

Snelle levering. Bezorging tot op de plek waar het apparaat moet komen

Pluspunten

De levering!!

Pluspunten

Snelle levering, ook op de 3e verdieping.

Pluspunten

Duidelijke website, eenvoudige en heldere website, goede en nette aflevering.

Pluspunten

De medewerkers in de winkel waren erg vriendelijk en behulpzaam. Op de dag van bezorging kon ik mijn pakket volgen. De bezorger belde een half uur van te voren om door te geven dat ze binnen een half uur bij me waren. Bezorgers erg vriendelijk, ze stelden zichzelf netjes voor en hebben de vriezer tot in de keuken bezorgd.

Pluspunten

Duidelijk over de levertijd. Waren bereid om paar minuutjes te wachten toen er niemand thuis was.

Top levering en top service. 1ste keer bij cool blue besteld, maar zeker niet de laatste keer. Echt een top service.

Pluspunten

Snelle levering. Goede service. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Goede bereikbaarheid bij vragen/problemen.

Ga zo door!

Pluspunten

Onze bedrijfsvriezer ging stuk en door de geweldige service stond er binnen 16 uur een nieuwe voor de deur. Een geweldige vriezer voor een zeer prettige prijs.

Pluspunten

- Snelle en correcte levering van het bestelde - Goede prijs

Pluspunten

Duidelijke communicatie, goede service en producten.

Duidelijkheid of je bestelling meerdere trappen op wordt bezorgd.

Pluspunten

Snelle levering, zo snel dat er niks is aangesloten dat bij een aankoop van een vrieskast en wasmachine en droger is dan toch tegen vallend dacht service te krijgen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Op dit moment nog geen, wacht al dagen op de levering.

Beloofd was de bestelling de dag erna te leveren. Tussen bestellen en leveren blijkt n u 5 dagen te zitten. De oorspronkelijke leverdatum (+ tijdstip) is inmiddels weer verlaat. Moeten afspraken verzetten om thuis te kunnen zijn. Niet prettig!!

Pluspunten

Wij zijn heel blij met onze nieuwe vriezer !!!!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk, snel en overzichtelijke website

Service mag beter (bijvoorbeeld helpen uitpakken product en karton enz. weer meenemen).

Pluspunten

Duidelijke site. Levering conform afspraak.

Pluspunten

Snelle levering, heldere informatie op website Door mogelijkheid om voor een 'tweedekansje' te kiezen kreeg ik een mooie korting (wel een vriezer met een deukje, maar daar koos ik dan ook voor)