Pluspunten
Snelle levering Fijn op afspraak geleverd
Pluspunten
Service is goed / bezorging optijd / vriendelijke bezorgers
Pluspunten
Snelle levering en tijd van aanleveren duidelijk gecommuniceerd. "Geen probleem" houding van de afleverdienst.
VerbeterpuntenUitpakken apparatuur direct aanbieden (zoals op site), nu moesten we eerst vragen voordat men dit uitvoerde.
Pluspunten
snelle levering. Goed advies. Komt afspraken exact na.
Verbeterpuntenniets veranderen, daar wordt het meestal niet beter van.
Ben vooral niet blij met de levering had n vriezer besteld zou de dag daarop geleverd worden tussen 8 en 1uur kreeg om 10 uur n mail dat deze de dag erop geleverd werd toen ik belde kreeg ik nog n grote mond ook nog dus daarom niet blij
Hallo meneer/mevrouw, Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden dat je niet netjes te woord bent gestaan. Dit is absoluut niet de service en vriendelijkheid die de klanten normaliter gewend zijn van Coolblue. Het is teleurstellend om te lezen dat jouw nieuwe vriezer niet direct de volgende dag is geleverd. Wij hopen dat jouw bestelling inmiddels is geleverd. Natuurlijk kijken we alsnog voor jou na met hoeveel dagen de bestelling is vertraagd. Deze informatie kunnen we namelijk naar de desbetreffende afdeling doorzetten zodat dit niet meer in de toekomst zal voorkomen. Graag zien wij het ordernummer met een korte toelichting in een e-mail. De e-mail kun je versturen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Coolblue
Pluspunten
Je wordt inderdaad een kwartier van tevoren gebeld dat ze er aan komen. Alles zonder problemen geplaatst en oude apparaat mee terug genomen. Top!
Pluspunten
Snel, overzichtelijk, klantvriendelijk
Pluspunten
Gezellig , grappig , goede humeur en hele goede service Dus voor mij een cijfer 10
VerbeterpuntenIs er niet
Pluspunten
Snelle levering, net zulke leuke bezorging als op de televisie!
Pluspunten
Snelle levering!! Zelfs de levering via een partner verliep top, jongens waren bereid om de vriezer tot in het hoekje van onze kelder af te leveren. Je moet het maar durven!
Pluspunten
Vandaag besteld morgen in huis en dat is nu eens echt zo
Pluspunten
het geleverde en de snelheid van leveren is prima in orde
Verbeterpuntenaandachtspunten is als bij levering vertraging optreed van bijvoorbeeld meer dan 2 uur dit doorgegeven wordt aan de klant. Het beloofde belletje een half uur voor aankomsttijd bleef uit. Verpakkingsmateriaal niet meegenomen. Apparaat niet aangesloten. Dit zijn punten die wel worden vermeld als service.
Beste Patrick, Ontzettend balen dat de levering niet naar verwachting is uitgevoerd. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, mag je bij de levering uiteraard een half uur voor de daadwerkelijke levering een telefoontje ontvangen. Onze excuses voor het niet handhaven van de afspraken. Wij hopen ondanks het verloop van de levering dat je tevreden bent met jouw aankoop. Uiteraard zullen wij jouw suggestie doorgeven ter verbetering van onze service. Mocht je nog andere vragen hebben, laat het ons vooral weten. Wij zijn elke dag tot 23.59 uur beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Supersupersupersnelle levering, heel vriendelijke medewerkers en een bejegening die echt meer dan nieuw is in deze vastgeroeste markt. Pas eerste aankoop maar nu al een Coole, te gekke ervaring.
Pluspunten
Perfecte communicatie tijdens het bezorgen, ik werd goed op de hoogte gehouden via email/sms en bellen terwijl ze onderweg waren. En ook ruim binnen de aangegeven tijd dat ze hadden aangegeven. Vriendelijke bezorgers die alles voor me op zijn plek hebben gezet en aangesloten met extra tips en advies. Verpakkingsmateriaal werd met hun mee terug genomen. Heel fijn!
Pluspunten
goed bereikbaar vriendelijke medewerkers.
Verbeterpuntendiepvries besteld maar niet geleverd, nu weten ze niet waar hij is. en wanneer hij en of hij nog komt
Beste Giny, Ontzettend jammer dat jouw splinternieuwe diepvries nog niet is geleverd. Het is absoluut niet fijn om zo lang te wachten op jouw bestelling. We gaan ervan uit dat onze collega's hard aan de slag zijn om de huidige locatie van het product te achterhalen. Zodra dit bekend is, zal je op de hoogte worden gehouden over een nieuw aflevermoment. Mocht je nog andere vragen hebben, laat het ons vooral weten. We zijn elke dag tot 23.59 uur bereikbaar. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Snelle levering. Uitgebreid assortiment. Overzichtelijke website.
Pluspunten
Super snelle bezorging ! Tot op 10 minuten nauwkeurig
Pluspunten
Telefonisch goed contact
VerbeterpuntenMaar het hele gebeuren met bezorging en retour nemen een drama, is nog geen 0 waard
Beste Luc, Wat ontzettend balen dat de bezorging en retour niet naar behoren is gehandhaafd. Hiervoor bieden wij onze oprechte excuses aan. Natuurlijk zijn wij heel benieuwd hoe de bezorging exact is verlopen. Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar de retour. Met deze extra informatie kunnen wij dit namelijk doorzetten naar de juiste afdelingen ter verbetering van de service. We willen natuurlijk niet dat onze klanten de dupe worden van herhaaldelijke fouten. Graag zien wij jouw ordernummer met een korte toelichting van de situatie tegemoet. Je kunt een e-mail versturen naar [email protected]. Wij zullen zo snel mogelijk op jouw e-mail reageren. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
van begin tot bezorgen goed geregeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Keurig nette levering
Pluspunten
Goede communicatie over levertijd, duidelijke korte tijdvakken en bellen nog even voor aankomst. Vriezer werd netjes geleverd en geplaatst, verpakkingsrommel nemen ze gelijk me. Beter service dan een andere grote webshop!
Pluspunten
levertijd was ruim 1 uur te laat , maar wij werden keurig op de hoogte gehouden van vertraging . zelfs werd er aangeboden volgende dag te leveren want het word wel 23 uur voor we bij jullie zijn,doch was voor ons niet erg.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ongelovige snelle bezorging en wat het product betreft daar kan ik uiteraard nog niets over zeggen .
VerbeterpuntenGeen idéé