Pluspunten

Snelheid en communicatie prima!

Pluspunten

Éénvoudige bestelprocedure, daar houd ik van, óók duidelijkheid hoe alles verder zou moeten verlopen. Het zoeken en vergelijken naar artikelen gaat vrij goed, de waarden van het produkt waren volledig en duidelijk.

track & trace systeem wat vaker updaten, grote vrieskast zou tussen 13:30 en 16:30 bezorgt worden, ik zou het 10e bezorgadres wezen, pas rond 14:30 de 1e update en gelijk waren de 1e 8 adressen al bezorgd , nog 1 vóór mij. Géén beloofd smsje gehad en ca. 30 minuten later stonden ze aan de deur.

Pluspunten

We zijn prima geholpen en werden ook keurig ontvangen

Pluspunten

Top!!

Zo laten

Pluspunten

Ruime keuze en prijs kwaliteit verhouding is goed. Snelle levering

Het zou handig zijn als transportbedrijf een half uur voor tijdstip van bezorging even belt of sms verstuurd. het zou dan niet nodig zijn om een halve dag verlof op te moeten nemen.

Pluspunten

Eindelijk de ice box gevonden die ik zocht. Vriezerstore had 'm wel! Snel geleverd.

geen

Pluspunten

Ik ben suer blij met de snelle levering .jullie maken reclame met vandaag bestellen en morgen in huis .het is dus ook echt waar. De jongens de aflevering deden waren ook fantastisch erg netjes en vriendelijk. Iedereen HARTELIJK bedankt.

Pluspunten

Helemaal tevreden, zondag de vriezer besteld, maandag geleverd, keurig bevestigingsmailtjes ontvangen, en een smsje 30 min voor dat de chauffeur voor de deur stond, dus echt top.

Pluspunten

Je wordt goed geholpen door de klantenservice, zijn bereid om extra hun best te doen om je te voorzien van voldoende informatie.

De klantenservice heeft het erg druk waardoor je niet altijd een snel antwoord kunt verwachten.

Pluspunten

Perfect voor een student Past veel in

Redelijk prijzig

Pluspunten

Goede service en zeer snelle levering.

Pluspunten

snelle service, geod geholpen top!!!

Pluspunten

I am very happy about the new purchase of my Whirlpool freezer and look forward to possibly more products in the future. Thank you for the speedy delivery.

Pluspunten

Snelle reactie met juiste informatie. Op tijd leveren van het bestelde. Vriendelijke behulpzame chauffeur met bijrijder. Geen negatief punt te melden

Pluspunten

Duidelijke website. 23:30 besteld, vomgende dag om 10:30 binnen!

Pluspunten

Service, levertijd ,prijsstelling

Pluspunten

To, snel, eenvoudig, arriveert op tijd en punctueel. Uneventfull zo als je het wilt

Pluspunten

Helder uitleg van vriezer modellen, makkelijk vergelijking tussen modellen. Duidelijk of iets in voorraad is, en een helder bezorging belofte. Deze belofte werd ook waargemaakt. Prijs als redelijk ervaren, en factuur keurig verzorgd.

Tijdens het aflevering werd de vrieskast op straat uitgepakt en vervolgens met de kans of directe beschadiging met een steekwagen direct onder de koeling kooi naar binnen gebracht. Gelukkig geen beschadiging, maar het voelde niet goed. Dit commentaar heb ik overigens vermeld via het tevredenheid enquete van Dynalogic.

Pluspunten

duidelijke informatie betreffend product

ik weet niet of dit goed overkomt bij chauffeur maar ik zei de oude vrieskist medenemen maar hij reageerde verbaast ik zei wij hebben dit gemeld hij nam hem direct mede.bezorgtijd van 8.00 ur t.m 18.00 erg lang wij waren nr 42 laatste kreeg wel een mailtje dat het 18.20 zou worden.verder sukses met uw bedrijf groeten

Pluspunten

Snelle correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

keurige mannen, mannen met een tintje, niks mis mee!

geen

Pluspunten

alles. levering, info op de website, niet te duur.

geen

Pluspunten

Heb via de site voor het eerst wat gekocht. Zondagavond besteld/betaald, de volgende ochtend om 11.uur ontvangen!! Grote klasse!

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk assortiment

Ik ben vergeten mijn kortingscode te gebruiken bij mijn bestelling. Ik heb dit per mail aangegeven maar kon de korting helaas niet meer op mijn bestelling toepassen, en werd aangeraden hem de volgende keer te gebruiken of mijn bestelling retour te sturen en dan opnieuw te bestellen met kortingscode. Dit vond ik erg flauw.

Pluspunten

onzebestelling was naar volle tevredenheid afgehandeld.