Pluspunten

Snelle levering.Je word door sms op de hoogte gehouden van het tijdstip waarop bezorgd word!!

Pluspunten

Pluspunten

Zeer snelle bezorging

Ik weet zo snel niets te noemen

Pluspunten

Snelle reactie Snelle afhandeling Snelle bezorging Snel apparaat

Pluspunten

Snelle en nette levering..

Zou ik niet kunnen bedenken

Pluspunten

snelle levering artikel is reeds in bedrijf

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke informatie Goede prijsstelling

Pluspunten

Op tijd en zonder schade afgeleverd. Uiterst correcte chauffeur en bijrijder. Niets op aan te merken.

Pluspunten

geen idee, ik en alleen coolblue en daar heb ik het besteld

dat de chauffeur en bijrijder minder produkten per dag moeten bezorgen. ze waren bij ons pas om 18.45 . richttijd was 14.15- 17 15. De jongens waren kapot. wij waren adres nr 17, ze hebben hele dag niets anders gedaan dan wasmachines naar boven sjouwen. minder leveringen op een dag zou arbotechnisch beter verantwoord zijn.

Pluspunten

snelle levering goed te volgen wanneer product geleverd word zeer goede website zeer scherpe prijzen

Pluspunten

Snel geleverd, goed geïnformeerd over levertijden. Vriezer was er binnen 24 uur.

even de vriezer uitpakken en rommel meenemen was helemaal mooi geweest. Nu moest ik vragen of ik nog iets speciaals moest doen en dat bleek dat de vriezer 4 uur recht op moest staan voordat je hem kon aansluiten. Als ik niets gevraagd had, dan waren de mannen alweer weg geweest.

Pluspunten

doet wat ze beloven

geen

Verpakking is niet meegenomen.

Pluspunten

Geen, het is wat mij betreft perfect.

Pluspunten

Goed advies gekregen over de keuze van de vriezer.

Vertraagde levering door "overmacht" (EEN dag !) te laat ge communiceerd.

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd

Pluspunten

Snel betrouwbaar duidelijke site

Pluspunten

al eerder heb ik geschreven over de totale afhandeling bij Coolbue. dit was voor mij de reden om nu hier een vriezer te bestellen. alles perfect geregel !

een ding vond ik jammer. op de doos van de vriezer van Etna, stond opgeschreven, dat het artikel eerst nagekeken moest worden. Etna nam geen verantwoordelijkheid voor eventuele transport beschadigingen . en ja, in mijn geval na het uitpakken zat er een deuk in de zijkant van de deur. geen verf eraf maar een duidelijke deuk. ik kan toch niet de bezorger laten wachten, totdat ik de vriezer heb uitgepakt en nagekeken ! ook hij werkt op tijd. geen fout van Coolblue, maar een merkwaardige eis van Etna.

Pluspunten

Duidelijke, snelle site en ontzettend snel geleverd!

Bij mijn laatste aankoop ben ik niets tegengekomen. Alleen misschien om de mogelijkheid om met acceptgiro/achteraf te betalen toevoegen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke site om te bestellen.

De levering liet te wensen over. Netjes voor 23.59 besteld maar helaas ging er wat fout met de levering waardoor de vriezer pas 2 dagen later werd bezorgd. Had die dag erna vrij genomen om te zorgen dat de vriezer bezorgd kon worden. Helaas dus voor niets. Ik kreeg pas on half 10 een telefoontje dat de levering die dag niet door zou gaan. Ook vertelde de mevrouw dat ik zou worden terug gebeld wanneer de levering dan zou plaatsvinden. Echter kreeg ik na 18.00 een mail dat het de volgende dag zou zijn ergens tussen 9 en 18.00 uur.

Pluspunten

Op tijd geleverd,prima.

tip die geld voor alle bedrijven, diepvries is 20 cm hoger dan vorige maar 22 liter kleiner!!!! de schuiven zijn van 50 breed naar 40 cm. dit heb ik nergens gelezen op welke site dan ook. en op liters heb ik jammer genoeg niet vergeleken. Ik wist niet dat dit tegenwoordig zo was. de vorige was ook a++. bedank voor het vragen naar mijn mening.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Stomverbaasd was ik dat ikzelf de Vriezer kon gaan uitpakken. De beschrijving klopte ook niet. Om de deur te veranderen, moest achter twee schroefjes worden losgedraaid. Echter geen schroefje te bekennen, deze bevonden zich "verstopt" boven op de koelkast. De deur viel niet te veranderen omdat ik één schroefjes van de deur met geen mogelijkheid los kreeg. Verder bleek dat de koelkast niet aan de achterkant warm wordt, maar aan de zijkant. Hierdoor "verwarmt" hij mijn koelkast. Via Internet kon ik bekijken waar de bezorgers zich bevonden en wanneer ze ongeveer bij mij zouden arriveren. Vanaf 14.15 uur bleef het systeem staan en veranderde niet meer.

Pluspunten

Duidelijk berichtgeving! Afspraken worden nagekomen.

Pluspunten

Super snelle levering, de avond ervoor besteld een dag later in huis. Fijn dat je de zending kunt volgen via internet.

Geen bijzonderheden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wacht nu al 4 dagen. Zou binnen 1 dag geleverd worden. Netjes telefoon gehad dat het niet de volgende dag zou worden.en dat ik nog gebeld zou worden wanneer wel.... nou nog steeds niks.beetje jammer.