Pluspunten

Snel. Accuraat. Scherp geprijst.

Pluspunten

Duidelijke website. snelle afhandeling van zaken en heel snel geleverd

Pluspunten

Door iedere stap uit te leggen en te communiceren weet je als klant waar je aan toe bent. Fijn! Daarnaast nog de razendsnelle service! Ik ben heel tevreden.

Pluspunten

helemaal goed snelle levering en ook zeer nette heren die hem kwamen bezorgen.. top!

Pluspunten

Na internetvergelijkingen bij CoolBlue een vrieskast gekocht: Heeft prettige website. Pijlsnelle en nette levering aan huis. Lage prijs.

Voor onze tweestaps-stoep ontbrak bij de vervoerder en oprij-plank.

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

10+

Pluspunten

Super snelle levering!

Pluspunten

netjes en op tijd bezorgd

Pluspunten

snelle afhandeling goede prijs

Pluspunten

Gemakkelijk bestellen. Snelle levering. Op tijd en voor aankomst een telefoontje hoe laat ze er precies zijn. Levering tot in de schuur.

Pluspunten

gewoon goed geregeld

Pluspunten

Fijn dat de vrieskast de volgende dag al bezorgd kon worden. Een half uur tot 20 minuten van te voren even een belletje hoe laat ze kwamen. Netjes afgeleverd, ben zeer tevreden.

Pluspunten

Snelle levering, netjes een sms welke tijd de vriezer zou komen en vriendelijk personeel. Top!

Een dag van te voren staat nog dat hij tussen 8.00 en 18.00 komt. Zou fijn zijn als dat óf de ochtend, óf de middag is. Dan kan je wat plannen.

Pluspunten

Keurig optijd geleverd....en even sms gedaan van hoelaat....erg handig...en zelfs nog op de tweede verdieping gebracht...

Niets

Pluspunten

lage prijzen leverdatum zelf te kiezen assortiment is groot beleefde bezorgdienst

Pluspunten

Goede keuze, prima overleg via mail over de status van de bestelling en een prima levering #Thumpsup

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

Bestellen,betalen,volgende dag binnen! Helemaal Top!

Misschien de volgende keer bijtijds aangeven dat ze ook weer een oud apparaat mee retour nemen? Als ik dat geweten had? Heb nl nog een grote ouwe diepvrieskist in de schuur staan. Dan had ik die klaargezet. Staat nu in de verdrukking,dus wilde niet dat de chauffeurs daar hun nek over braken.

Pluspunten

Snelle levering, je kunt tot laat bestellen, zeer snelle klantenservice

Er kan soms wat meer informatie over de producten, zoals bepaalde afmetingen of een duidelijke lijst van meegeleverde accesoires.

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering, ik raadt het iedereen aan.

geen

Pluspunten

Keurige levering en wel zo makkelijk dat je een half uurtje van te voren wordt gebeld