Pluspunten

Keurig geleverd volgens afspraak , snel en netjes geplaatst Na 1 mailtje was er binnen 1 uur de vergeten rekening per mail verstuurd

Waren de afgesproken rekening vergeten

Pluspunten

Snelle afhandeling, binnen 12 uur artikel in huis, correcte chauffeurs

Pluspunten

Alles positief ervaren.

Pluspunten

Een super snelle bezorging. Wij moesten er zelfs vroeg voor uit de veren. De deur omzetten van rechtsdraaiend naar linksdraaiend kostte dertig euro maar het werd snel en zorgvuldig gedaan. De vriezer staat mooi geplaatst. De vriezer zelf biedt enorm veel ruimte en door de laden is hij handig in gebruik. er wordt wel geklaagd over het feit dat de deur moeilijk is te openen maar als je er langzaam lucht in laat stromen gaat het gemakkelijk. Bij het sluiten hoor je hem vacuüm trekken. Een pluspunt dus. Meer dan tevreden.

geen

Pluspunten

Maakt waar wat het beloofd! top! Vriendelijke helpdesk.

Pluspunten

Vlotte levering Keurige bezorgers, op dit soort mensen moet je zuinig zijn zo lopen er niet veel rond, met zo veel liefde voor der werk.

Geen.

Pluspunten

Goede prijs , goed service en snel leveren

geen

Pluspunten

Vrijdagavond 19.00 uur besteld en de volgende dag om 10.30 uur binnen. Een half uur vooraf gebeld door het transportbedrijf dat ze eraan kwamen. Kortom: prima service en snelle levering.

Pluspunten

Conform de afspraak snel geleverd. prima service

geen

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Goed en duidelijk aanbod.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle levering, scherpe prijs, meenemen van de verpakking en eventueel de oude vrieskast (hebben wij geen gebruik van gemaakt omdat we na de voorgeschreven circa. 7 uur de diepgevroren levensmiddelen van de oude kast naar de nieuwe kast wilden overbrengen

De aflevering verliep met problemen. De chauffeur liet het inspecteren van de plaats waar de kast moest worden neergezet over aan de bijrijder die duidelijk niet wist hoe een steekkar te hanteren noch de kast bij het afdalen van een trapje vast te pakken bij de aangebrachte grepen aan de achterkant bovenaan. Bij gevolg kon hij de kast niet houden zodat deze van ongeveer 15 centimeter hoogte aan zijn kant op het trapje viel. De chauffeur is kwalijk te nemen dat hij wel wist hoe 't moest maar het aan de onervaren bijrijder overliet. Op een afleveringsrapportje werd gevraagd of er uitwendige beschadigingen waren te zien en dat was niet het geval. Of de klap inwendige beschadigingen had opgelopen was niet te zien. Mocht er komende dagen een storing optreden dan zal ik mij zeker melden. Mijn vraag nu is of het normaal is dat de laden in de kast zo aanslaan als ze nu doen. Voor deze vraag zal ik mij a.s. maandag bij de klantenservice vervoegen. Ton van Gageldonk

Pluspunten

Overzichtelijke website , snelle levering

Pluspunten

communicatief en snel

als rekening beloofd wordt, dit ook nakomen en niet alsnog een factuur mailen

Pluspunten

Zeer snelle levering. 'sZondagsavonds besteld, 'smaandagsmorgens om 7 uur afgeleverd. Oude diepvries meegenomen , en ook de gehele verpakking van de nieuwe diepvries.

geen verbeterpunten, alles perfect.

Pluspunten

Goede service. Snel, vandaag betelllen=morgen in huis. Zeer tevreden.

Pluspunten

Ruime keus. Snel geleverd en geplaatst . Duidelijk aangegeven in welk tijdvak bezorgd wordt en ook half uur voor levering nog een telefoontje.

Pluspunten

Levering op de aangegeven dag (zaterdag). Zonder morren de 100 kilo zware vriezer de trappen opgesjouwd door de bezorgers. Lage prijs en gratis bezorging. Ook bij anderen vaak de bezorging tot aan de deur en allen doordeweeks. Genoeg vriezers om uit te kiezen op de site.

Vriezer was niet op voorraad toen ik wou bestellen. Op site aangegeven dat ik een mail/SMS zou krijgen indien weer voorradig. Wel hiervan een bevestigingsmail gekregen maar niet de mail dat de vriezer weer voorradig was. Aangezien ik regelmatig de site heb gecontroleerd op voorraad was dit niet zo'n groot probleem.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering! Goede info op de site

Op de site staat dat er een dagdeel doorgegeven zou worden voor het bezorgen. Bij ons was dat tussen 10.00 en 16.00, dat is wat ruimer dan één dagdeel. Gelukkig waren ze er om 11.00 maar zou het tijdvak iets kleiner zien.

Pluspunten

Snelheid, gemak, op de hoogte gehouden!

Pluspunten

Vrieskist gekocht bij dit bedrijf: snelle levering. netjes geplaatst, deugdelijk verpakt, en zorgvuldig mee omgegaan. ze hadden zelfs een bus gehuurd, vanwege drukte, zodat ze de gemaakte afspraak over vlgd dag te leveren konden nakomen.

Pluspunten

Bezorging was op tijd. Vriendelijke mannen. Hoewel het niet stond aangegeven hebben ze ons oude apparaat meegenomen.

wij hebben bij de bestelling via internet niet kunnen aangeven dat er een oud apparaat mee retour genomen moest worden.

Pluspunten

Goede terugkoppeling over de status van de bestelling, duidelijke communicatie en een goede inzet van communicatiekanalen!

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijke chauffeur die meehielp de vriezer op de plek te zetten. Ook fijn dat we het pakket konden volgen via internet.

geen. Ben helemaal tevreden.