Pluspunten

Snelle levering en retour nemen oude apparaat is top

Levering zou plaatsvinden tussen 15:15 en 18:15 om 19:28 kwam er een sms dat de levering om 19:55 zou plaatsvinden. En dat laatste klopte helemaal. Zou nog beter zijn als je weet dat er vertraging is dat je al eerder een berichtje krijgt. Nu zit je toch te wachten, je kan je pakket wel volgen, maar als consument wil ik alleen maar weten hoe laat het product geleverd wordt, niet waar het zich bevindt.

Pluspunten

Een en al positief

Pluspunten

Alles

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig op tijd

Pluspunten

Duidelijke informatie over bezorging

Pluspunten

Snel! Makkelijk communiceren, ook via Sociale Media en ook daar reageren ze supersnel! Ze doen wat ze zeggen. Perfecte levering.

Niks :-) Ik zou wensen dat elk bedrijf zo correct met klanten omgaat!

Pluspunten

De manier waarop de bezorgers gekleed waren en wij netjes met u en mijnheer of mevrouw werden aangesproken

Coolblue doet het perfect qua bezorging

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

bestellen is makkelijk en overzichtelijk/efficient

De bezorging laat op zich wachten en wachten en wachten. Belofte wordt niet ingelost, navraag levert niets op anders dan ik ga er achteraan maar geen opvolging met info of oplossing of compensatie. Slecht!!! Maak geen gebruik van andere transporteurs maar doe het zelf en maak waar wat je adverteert

Pluspunten

Goeie service, meedenken met de klant, vrolijk

Pas 1 keer iets besteld kan ik nog niet over oordelen

Pluspunten

De service is super half uur van tevoren krijg je een smsje dat ze onderweg zijn kwartier van te voren een belletje . Ze nemen gratis je oude apparaat mee en ze sluiten je apparaat aan.

Pluspunten

De volgende (mid)dag geleverd! Perfecte plaatsing in de kelder Aardige bezorgers (Dimitri en ?)

Uitpakken van de vriezer

Pluspunten

Vriendelijke mensen, snelle levering. Als je nog een wasdroger in de aanbieding hebt zou mooi zijn.

Pluspunten

Humoristische marketing, geweldig leuke bezorgers die duidelijk plezier hebben in hun vak.

Pluspunten

Snelle levering Betaalbaar Gratis retour oude apparaten

Pluspunten

snelle levering en prima produkt

Pluspunten

Snelle levering. Goede track en trace bij Dyna logix

Cool blue adverteert met aflevering tot vier hoog. Bezorger was alleen en kon vriezertje dus niet alleen nasr boven brengen! Gelukkig was het niet zwaar en kon ik hem helpen.....

Pluspunten

Perfect snelle levering, zaterdag bestekd zondag in huis !

Pluspunten

Correct en snel

Pluspunten

Beste prijs, zaterdagmiddag laat besteld en zondag al geleverd. Ze gaven zelfs de afleveringstijd! Zeer professioneel

Pluspunten

Vriendelijke jongens heel geïnteresseerd en behulpzaam

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website en keuzemogelijkheden Positieve imago

Bezorgservice was niet van Coolblue, niet klantvriendelijk Men gaf niet aan dat men voor Coolblue werkt Verstrekte informatie over vriezer komt niet overeen met de instructies uit de handleiding Bezorgservice bezorgde geen glimlach/positief gevoel