Pluspunten
Vriendelijke klantenservice
VerbeterpuntenNa een eerdere zeer positieve ervaring met coolblue dit weekeind een vriezer besteld. Helaas dit werd een grote teleurstelling. De dienstdoende koerier en zijn medewerker wilde de vriezer niet naar de tweede verdieping brengen, terwijl dit toch duidelijk op de site staat. Omdat hij bij schade het zelf zou moeten betalen? Dus geen vriezer van Coolblue, erg jammer.
Hey Peter, Wat vreemd dat dit jou is overkomen. Wij kunnen je beloven dat dit niet onze normale gang van zaken is en hier willen wij onze oprechte excuses voor aanbieden. Als er geen lift aanwezig is, horen onze bezorgers tot maximaal de vierde verdieping te leveren. Wij willen dit heel graag voor je oplossen en willen je dus vragen om contact met ons op te nemen via één van onze kanalen of via [email protected]. Wij gaan dan meteen voor je aan de slag. We hopen gauw van je te horen. Met vriendelijke groeten, Coolblue
Pluspunten
snelle levering, beleefde opstelling van de chauffeur en zijn hulp. vlot binnen dragen van de vriezer. fijn dat de oude meekon en het verpakkingsmateriaal mee terugging. conform de reclame, mail over tijdstip bezorging en (heel fijn!) belletje als men er bijna is.
Verbeterpuntenzo door gaan!
Verbeterpunten****
Pluspunten
Scherpe prijzen. Snelle levering op traceerbaar tijdstip.
Pluspunten
Snelle levering. Hulp bij en informatie over de Cashback regeling. Vriendelijk personeel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
prima uitleg en groot assortiment
Pluspunten
Prijs kwaliteit verhouding is heel goed. De site is overzichtelijk en makkelijk om te zoeken. Ben ook heel blij met de door mij gekochte vrieskast.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle service, fijne sjouwers, welbespraakt en amicaal.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Razend snel bezorgt en je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling via sms. Prachtig.
Pluspunten
Goede internet site Goede levering
Pluspunten
Heel beleefde werknemers en uitermate goede service
Pluspunten
Op tijd
Pluspunten
Supersnel, correct afgeleverd.
Pluspunten
Vlotte bezorging
VerbeterpuntenWij zijn mensen op leeftijd en de bezorger wilde het oude defecte vriezertje niet meenemen. En hij was ook niet bereid de nieuwe met de lift naar boven te brengen.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor jullie bericht. Wat vervelend om te lezen dat de ervaring met de bezorger niet helemaal liep zoals gehoopt. We willen jullie dan ook allereerst onze excuses aanbieden voor het ongemak. We zien terug dat jullie een tafelmodel vriezer bij ons hebben gekocht. Jammer genoeg neemt in dit geval de bezorger het oude exemplaar niet mee terug bij de levering. Dit staat ook aangegeven op onze website. Zouden jullie ons willen laten weten of de vriezer inmiddels op zijn plek staat? Jullie kunnen hierover contact opnemen via [email protected]. We zien jullie bericht graag verschijnen zodat we dit hopelijk nog op een prettige manier met jullie kunnen afhandelen. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Alles ging zoals het hoort. Er wordt duidelijk aangegeven wat je kunt verwachten.
Pluspunten
Super levering door coolblue! Netjes 30 min van tevoren een sms'je gehad en 15 min van tevoren even gebeld door de mannen in de vrachtwagen, zo weet je precies wanneer ze komen en hoef je niet de hele dag thuis te wachten. Mijn vriezer moest bezorgd worden op een vakantie park zonder adres, dus heb ik met de bezorgers een paar straten verder afgesproken zodat ze het konden vinden. Ze vonden het geen probleem om eventjes achter mij aan te rijden en hebben daarna de diepvries zorgvuldig geplaatst. Netjes en zonder schade! Ook nog keurig uitleg gehad hoe lang het duurde voordat hij op temperatuur was etc. In een woord, top service! Laurens en Pieter, bedankt! Als ik weer iets nodig heb, kijk ik eerst of coolblue het kan bezorgen!
VerbeterpuntenHelemaal geen, ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke filmpjes
Pluspunten
Snelle afhandeling Vriendelijke en behulpzame contacten Alleen levering liet te wensen over.
VerbeterpuntenLevering door coolblue zelf overlaten en geen logistieke partner inhuren.
Hey Dave, Bedankt voor het invullen van een review. Wat goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Zouden wij wat verduidelijking mogen ontvangen over de problemen met de levering? Zo ja, dan willen we je vragen dit aan geenglimlach@coolblue toe te sturen. Alvast bedankt. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Duidelijke communicatie over tijdstip bezorging. Bezorgers waren stipt op tijd, keurig gekleed, netjes met werken, en correct in gedrag en communicatie, Product geleverd in perfecte staat, voor de beste prijs en voorwaarden.
VerbeterpuntenPapieren factuur bij product te leveren.
Pluspunten
Snelle levering, en een mooie prijs!
VerbeterpuntenBezorgdienst eerder geplande aankomst tijd bevestiging.
Pluspunten
Binnen 18 uur een nieuwe diepvrieskast geleverd: TOP !!
Pluspunten
Alles Levering vriendelijkheid bezorgpersoneel Servise
VerbeterpuntenOok voor witgoed op zondag leveren
Pluspunten
Snel levering, duidelijke communicatie
Heel jammer dat de positieve reclame die nu op tv is van jullie in werkelijkheid niet klopt met de bezorging van een vrieskast vorige week bij ons thuis. De twee bezorgers kwamen al zuchtend aan lopen, omdat volgens hen de oprit te lang was (ze konden de wagen ruim kwijt achter ons huis), ze wilden de vrieskast alleen maar neerzetten. Op ons verzoek plaatsten ze hem toch in de kelder en wilden er weer vandoor gaan. Of ze hem even uit de verpakking wilden halen? En ook de verpakking weer mee wilden nemen? Ze gaven meerdere keren aan voor deze klus maar 4 minuten te hebben en dat wij niet teveel mochten verlangen. Geen plezierig gevoel hierbij, de reclame geeft een heel verkeerd beelden wij zijn hier niet tevreden over. Vriendelijke groet, Jacqueline Keurntjes.
Hey Jacqueline, Bedankt voor het invullen van een review. Wat spijtig om te lezen dat de service waarmee wij reclame maken, niet is geboden bij de levering van jullie vrieskast. Zou je jouw order- of factuurnummer aan [email protected] willen toesturen? We gaan dan gelijk na hoe we dit kunnen oplossen. Groeten, Coolblue