1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice

Na een eerdere zeer positieve ervaring met coolblue dit weekeind een vriezer besteld. Helaas dit werd een grote teleurstelling. De dienstdoende koerier en zijn medewerker wilde de vriezer niet naar de tweede verdieping brengen, terwijl dit toch duidelijk op de site staat. Omdat hij bij schade het zelf zou moeten betalen? Dus geen vriezer van Coolblue, erg jammer.

Pluspunten

snelle levering, beleefde opstelling van de chauffeur en zijn hulp. vlot binnen dragen van de vriezer. fijn dat de oude meekon en het verpakkingsmateriaal mee terugging. conform de reclame, mail over tijdstip bezorging en (heel fijn!) belletje als men er bijna is.

zo door gaan!

****

Pluspunten

Scherpe prijzen. Snelle levering op traceerbaar tijdstip.

Pluspunten

Snelle levering. Hulp bij en informatie over de Cashback regeling. Vriendelijk personeel

geen

Pluspunten

prima uitleg en groot assortiment

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding is heel goed. De site is overzichtelijk en makkelijk om te zoeken. Ben ook heel blij met de door mij gekochte vrieskast.

Geen.

Pluspunten

Snelle service, fijne sjouwers, welbespraakt en amicaal.

Geen.

Pluspunten

Razend snel bezorgt en je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling via sms. Prachtig.

Pluspunten

Goede internet site Goede levering

Pluspunten

Heel beleefde werknemers en uitermate goede service

Pluspunten

Op tijd

Pluspunten

Supersnel, correct afgeleverd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vlotte bezorging

Wij zijn mensen op leeftijd en de bezorger wilde het oude defecte vriezertje niet meenemen. En hij was ook niet bereid de nieuwe met de lift naar boven te brengen.

Pluspunten

Alles ging zoals het hoort. Er wordt duidelijk aangegeven wat je kunt verwachten.

Pluspunten

Super levering door coolblue! Netjes 30 min van tevoren een sms'je gehad en 15 min van tevoren even gebeld door de mannen in de vrachtwagen, zo weet je precies wanneer ze komen en hoef je niet de hele dag thuis te wachten. Mijn vriezer moest bezorgd worden op een vakantie park zonder adres, dus heb ik met de bezorgers een paar straten verder afgesproken zodat ze het konden vinden. Ze vonden het geen probleem om eventjes achter mij aan te rijden en hebben daarna de diepvries zorgvuldig geplaatst. Netjes en zonder schade! Ook nog keurig uitleg gehad hoe lang het duurde voordat hij op temperatuur was etc. In een woord, top service! Laurens en Pieter, bedankt! Als ik weer iets nodig heb, kijk ik eerst of coolblue het kan bezorgen!

Helemaal geen, ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke filmpjes

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling Vriendelijke en behulpzame contacten Alleen levering liet te wensen over.

Levering door coolblue zelf overlaten en geen logistieke partner inhuren.

Pluspunten

Duidelijke communicatie over tijdstip bezorging. Bezorgers waren stipt op tijd, keurig gekleed, netjes met werken, en correct in gedrag en communicatie, Product geleverd in perfecte staat, voor de beste prijs en voorwaarden.

Papieren factuur bij product te leveren.

Pluspunten

Snelle levering, en een mooie prijs!

Bezorgdienst eerder geplande aankomst tijd bevestiging.

Pluspunten

Binnen 18 uur een nieuwe diepvrieskast geleverd: TOP !!

Pluspunten

Alles Levering vriendelijkheid bezorgpersoneel Servise

Ook voor witgoed op zondag leveren

Pluspunten

Snel levering, duidelijke communicatie

2 sterren: slechter dan verwacht

Heel jammer dat de positieve reclame die nu op tv is van jullie in werkelijkheid niet klopt met de bezorging van een vrieskast vorige week bij ons thuis. De twee bezorgers kwamen al zuchtend aan lopen, omdat volgens hen de oprit te lang was (ze konden de wagen ruim kwijt achter ons huis), ze wilden de vrieskast alleen maar neerzetten. Op ons verzoek plaatsten ze hem toch in de kelder en wilden er weer vandoor gaan. Of ze hem even uit de verpakking wilden halen? En ook de verpakking weer mee wilden nemen? Ze gaven meerdere keren aan voor deze klus maar 4 minuten te hebben en dat wij niet teveel mochten verlangen. Geen plezierig gevoel hierbij, de reclame geeft een heel verkeerd beelden wij zijn hier niet tevreden over. Vriendelijke groet, Jacqueline Keurntjes.