Pluspunten

De hele marketing is toch wel echt top! Kunnen veel organisaties iets van leren.

Pluspunten

Goed geregeld alles. Snel bezorgd, zelfs na bestelling savonds.

De prijzen zijn niet heel scherp.

Pluspunten

De snelle levering

Pluspunten

Top bedrijf. Volledig gericht op het tevreden maken van de klant!

Pluspunten

goed verpakt en snelle levering top

Ga zo door

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering duidelijke omschrijving van het product

Pluspunten

Redelijke prijs,zeer snelle levering!!!!

Pluspunten

Duidelijke site. Snelle levering

Pluspunten

Zeer snelle bezorging van het bestelde product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en betrouwbare levering.

Er ging bij mij iets mis met de betaling. Liep vast of iets dergelijks. Betaling stond dus nog open. Echter was deze op geen enkele manier te voldoen. Enige manier was alles cancellen en opnieuw bestellen. Ik heb gebeld met klantenservice maar stond lang in de wacht. Daarna een mail gestuurd met daarbij de belofte op jullie site dat er binnen een uur een reactie komt. Dit heeft uiteindelijk bijna 3 uur gekost. Dus nog steeds een fijne winkel maar jammergenoeg zijn er wat minpuntjes. Probeer in ieder geval beloftes als 'binnen een uur antwoord' na te komen.

Pluspunten

Geweldige service! Coolblue werkt vanaf het begin van de bestelling tot zelfs na de levering aan het klantencontact voor zover dat mogelijk is met online-shopping. Zo volgt er na de bestelling een aantal "wachtopties": geweldig bedacht! Ook de doos waar het bestelde goed inzit is het waard om te bewaren zodra je al uitgepakt is, deze staat vol grappige dingen als een "Workout": als die te makkelijk is, bestel de volgende keer dat groters! Coolblue is ook na de levering geïnteresseerd of het goed aan de verwachtingen voldoet. Ga zo door, fantastisch!

Geen, het is perfect zo.

Pluspunten

Goede service in een modern jasje.

Blijven verbeteren! Ga zo door!

Pluspunten

Geweldige service. We hadden twee walkie talkies waarvan er één het na 3 maanden liet afweten. Opgestuurd naar Coolblue en ondanks dat we de walkie talkie al drie maanden hadden gebruikt, kregen we het totale aankoopbedrag terug. Uiteraard wel nieuwe gekocht die we binnen een dag kregen. Ik kan werkelijk geen minpunt bedenken en zou willen dat de service overal zo was!!! Dank aan Walkietalkiestore voor deze fantastische service!!

Pluspunten

Snel en betrouwbaar. Ook goede prijs.

Ik heb 1 bestelling geplaatst, maar er zijn twee pakketjes met aparte verzendbevestiging van gemaakt. Terwijl het best in 1 doos pastte. Niet zo milieuvriendelijk en duur, lijkt me.

Pluspunten

snelle reactie op de bestelling en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit. De kinderen zijn reuze blij met de walkie talkie!

Pluspunten

Alles top en snel geregeld

Pluspunten

Site goed bereikbaar en makkelijk het onderwerp te vinden met een snelle levering.

Pluspunten

Duidelijk over bezorgmoment. Goede adviezen over vereiste producten bij bestelling (PS camera verplicht bij PS VR).

Bij de verschillende PS VR games aangeven of move controllers verplicht zijn.

Pluspunten

eenvoudig bestellen, snelle levering, volgens afspraak

Pluspunten

Topbedrijf, ik heb ze zakelijk mogen meemaken en niks anders dan goede service, snelle levertijden en een goede klantenservice. Een voorbeeld voor menig webshop.

geen, gewoon top.

Pluspunten

Prima geluid

Batterijen er bij leveren