Pluspunten

Snelle service en prime website met veel informatie

Pluspunten

Service waargemaakt. Beetje vroeg bezorgd voor een weekend dag, maar ach. Netjes kwartiertje voor bezorging gebeld. Top!

Pluspunten

Vriendelijk Attent Snel Kwaliteit

Pluspunten

Heel goede service en aardig personeel.

Pluspunten

De verzending is perfect verlopen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd, wordt ook naar boven gebracht.

Verschillende bestellingen gedaan in het verleden en altijd keurig bezorgd en aangesloten en dit keer geen sms je en telefoontje vooraf en wasdroger aansluiten op de afvoer werd niet gedaan, ja stekker in het stopcontact steken kan ik zelf ook nog wel, dus deze keer een teleurstelling

Pluspunten

Prima levering. Alles mooi op de plaats gezet en aangesloten.

Pluspunten

Goed advies met de coolbleukeuze. Snelle en goede levering, zelfs op 2e paasdag!!

Pluspunten

Super snelle levering zelfs op 2e paasdag. Droger netjes naar zolder gebracht, aangesloten en getest. Daarbij aande hand genomen omtrent de werking en tevens handige tips verkregen voor dit specifieke apparaat. Ik ben enorm positief over de service en het apparaat!

Pluspunten

ze doen wat ze zegen

geen

Pluspunten

lekker op tijd nette mensen en goed geplaatst dank je wel

Pluspunten

Goede service! Snel en netjes afgeleverd

Pluspunten

Van bestelling tot aflevering prima service

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Zowel het leveren, retourneren en weer leveren van alternatief, als de financiële afhandeling is snel en zonder gedoe verlopen. Ook bij vragen online snel en adequaat antwoord. Erg onder de indruk!

Bij ruilen product voor alternatief iets duidelijker aangeven dat jullie eerst de retourzending afhandelen en dan het nieuwe product pas versturen (wat overigens ook erg snel verliep)

Pluspunten

Uitstekende service, supersnelle levering, toppers van chauffeurs Bas en Kim! 2e keer iets besteld en super tevreden. Ik kom zeker terug!

Ga vooral zo door!!

Pluspunten

Wordt boven gebracht, wat erg fijn is! Aardige jongens! Goed op tijd en het verpakkingsmateriaal wordt meegenomen als je dat wilt.

Pluspunten

Duidelijke productomschrijving, snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van de levering -> steeds specifiekere indicatie van het levermoment

Pluspunten

vriendelijke bezorgers, op tijd bezorgd volgens afspraak & 1e uitleg over machines

bestellen kan hoogstens 2 weken van te voren , soms wil je langer van te voren bestellen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De bezorging van de droger werd uit besteed aan derden, die totaal de manieren niet kennen. Werd onbeschoft behandeld en werd totaal niet gecommuniceerd over hoe het zou kunnen. Mijn ervaring is zo slecht dat ik nooit meer bij cool blue ga bestellen.

Pluspunten

Website is erg duidelijk en bestellen is niet moeilijk. Je wordt erg goed geïnformeerd over de stand van de verzending en ook telefonisch ingelicht hoe laat ze bij je zijn. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Alles, prijs/kwaliteit, service.

Bezorg en montage service. Monteurs iets laten monteren wat mbv schroeven gefixeerd moet worden maar de monteurs mogen, naar eigenzeggen, niets schroeven.. Verder was de rotzooi die ze achter lieten absoluut geen reclame voor Coolblue.

Pluspunten

Doen wat ze zeggen

Pluspunten

Snel, goede installatie en aardige medewerkers

Pluspunten

Snel, vriendelijk en goede service