Pluspunten
Snelle levering Track & trace Vriendelijke bezorging Fijn dat oude droger gratis meegenomen is
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima levering op afgesproken tijdstip. Keurig personeel met goede uitleg. Geen rommel achtergelaten en oude machine weer meegenomen
Pluspunten
Aflevering vertraagd. Wel telkens een belletje over de verwachte (verlate) aflevering. Netjes geinstalleerd.
VerbeterpuntenMinder strakke planning (=méér tijd per aflevering) want dat onverwachte wachten is toch vervelend. Afeleverende medewerkers leren hoe ze een afvoerslang van een droger moeten aansluiten!
Pluspunten
Razendsnel, correct, prima track and trace, heel net en vriendelijk afleverpersoneel.
Pluspunten
Prima service, vriendelijke mensen!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Super snel geregeld
Pluspunten
Aardig, goede correcte service
Pluspunten
Snelle levering goede uitleg. Net als in de reclame :)
Pluspunten
Duidelijk, betaalbaar, snel
Verbeterpunten-
Pluspunten
Nakomen van afspraken, en keurig op de hoogte houden van de stand van zaken
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Pluspunten
Bij Coolblue klopt alles, de beschrijving van het produkt klopt, de prijs van het produkt klopt, de beloften over levering en levertijd kloppen en de manier waarop je over het tijdstip van aflevering op de hoogte wordt gehouden klopt. Een dikke pluim voor Coolblue.
Pluspunten
Super vriendelijk . Alles met de tijd schema's prima geregeld . Echt top .!!! Zal het zeker andere mensen aan raden . Want de klandizie is perfect . Een pluim voor jullie
VerbeterpuntenEch geen verbeter punten
Pluspunten
s'avonds de wasdroger besteld, de andere dag rond het middaguur geleverd en aangesloten door 2 vriendelijke mensen. Super service.
Pluspunten
Goede snelle duidelijke service
VerbeterpuntenNa 08.00 pas duidelijk hoe laat levering . Op site staat na 0.30
Pluspunten
Bezorgen netjes op tijd. Halen het uit de verpakking en voeren het afval af. Nemen de oude droger mee.
VerbeterpuntenSluiten hem electronisch niet aan als daarvoor de stekker moet worden gedemonteerd! Sluiten hem niet op de afvoer aan terwijl deze op de locatie aanwezig is. Als ik het product vergeleek met andere leveranciers waren jullie 30 euro duurder, maar voor de service die jullie pretenderen te leveren, heb ik hem toch bij jullie gekocht. Lever die service dan ook, en zorg dat de klant alleen op start hoeft te drukken.
Beste meneer/mevrouw, Onze oprechte excuses voor de verwachtingen en beloftes die wij niet zijn nagekomen tijdens het leveren van de wasdroger. Wanneer u een wasdroger aanschaft bij Coolblue mag je het volgende verwachten: - Het verpakkingsmateriaal nemen we mee. - Je oude wasdroger nemen wij ook mee. - We bezorgen t/m de 4de verdieping als er geen lift aanwezig is. - De wasdroger wordt gratis geplaatst en aangesloten op een bestaande stopcontact, waterleiding en afvoer. - We bieden extra diensten aan om bijvoorbeeld de wasdroger aansluiten op elektriciteit of de deur om te draaien wanneer mogelijk is. Je vindt deze extra diensten en kosten via deze link: https://www.wasdrogerstore.nl/klantenservice/2622/informatie-over/bezorging-witgoed-en-keukenapparatuur.html#extraservices. U geeft aan dat er degelijk een afvoer aanwezig was en dus mag u verwachten dat wij hem ook voor u aan sluiten op de afvoer. Bij deze willen wij onze excuses aanbieden voor het niet correct informeren over de extra diensten en het niet aansluiten van de wasdroger op de afvoer. Graag willen wij met u kijken of wij nog iets voor u kunnen betekenen. Mocht u in de gelegenheid zijn om een e-mail te versturen met het ordernummer, dan gaan we het direct uitzoeken. U kunt een e-mail versturen naar [email protected]. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Groeten, Coolblue.
Pluspunten
Snelle levering persoonlijk contact en goede informatievoorziening
VerbeterpuntenMoet aflever moment ging van 13.00 naar 18.30. En toen weer terug. Wellicht wat onhandig
Pluspunten
Mogelijkheid tot aangeven welke dag levering. goede communicatie over moment van levering. 30 min voor levering nog even belletje van chauffeur dat hij eraan kwam. Snel geplaatst. Top
Pluspunten
Vriendelijke mannen. Snelle levering.
VerbeterpuntenJammer dat de afvoerslang niet werd aangesloten
Pluspunten
Goede producten, niet te duur en uitstekende bezorgservice. Ook in de winkel (Eindhoven) vriendelijk en behulpzaam personeel.
Pluspunten
Alles snel te regenen en netjes afgeleverd/aangesloten.
Pluspunten
Fast and free delivery, delivery tracking, competitive prices, free installation
Pluspunten
Alles.
VerbeterpuntenGeen.