Pluspunten

zeer snelle levering ,komt afspraken na

Pluspunten

Persoonlijk contact, snel en deskundig geholpen, aan alles is aandacht besteed, ze maken het echt waar: "alles voor een glimlach"

Ik zou het echt niet weten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, ruime keus, vriendelijke hulp aan de telefoon.

De firma die als bezorger en installateur fungeert, geeft haar medewerkers 5 minuten per klant. Ook zijn de heren, die overigens top scoren in vriendelijkheid en behulpzaamheid, niet opgeleid voor deze taak. Ik moest zelf wijzen op de verschillende aansluitmogelijkheden voor de luchtafvoer van onze nieuwe wasdroger, die grote ronde doppen aan beide zijden van het apparaat, maar toen deze deksels niet eenvoudig waren los te maken, kwam al gauw de kreet 'wij kunnen alleen de afvoer achter aansluiten.' Bij vertrek wezen ze er op dat vanuit hun werkgever geen tijd kregen op dit rustig uit te zoeken en netjes te doen.

Pluspunten

Goede webshop.

Pluspunten

Snelle levertijd Nette bezorgers, goede uitleg machine, wordt gebeld wanneer ze bijna op je adres gearriveerd zijn.

Pluspunten

Zeer vriendelijke bezorgers, netjes voorstellen, oude wasdroger weghalen en nieuwe plaatsen. Bestellen ging ook prima

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Installatie en uitleg nieuw gekocht apparaat. Aardige medewerkers en vlot geleverd.

Pluspunten

Prima service, droger naar tweede verdieping gebracht en aangesloten. Oude droger weer netjes mee terug. Goede communicatie over bezorgmoment.

Pluspunten

Snelle levering, droger werd op ons gewensde plaats geplaatst, aangesloten en getest of hij het deed.

Pluspunten

Snelle levering, goede status updates en keurige monteurs.

Ga zo door

Pluspunten

Ben heel te vreden vriendelijke behandeling en inderdaad met een glimlach

Pluspunten

Huh wasdrogerstore.nl???? ik heb wat bij Coolbleu besteld en razendsnel ontvangen. Mocht deze site onder de hoed van Coolbleu vallen dan geld dus ook voor Wasdrogerstore.nl prima site en dito service.

Pluspunten

Als "zorgen voor een glimlach" écht je missie is, dan kan er eigenlijk weinig mis gaan.

Pluspunten

Heel duidelijke site, snelle levering, zeer vriendelijke bezorgers, goede prijs

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling, deskundig ter plaatse instaleren van de machine. Correct personeel dat de installatie verzorgde.

Tip; het is voor een klant plezierig om vooraf te weten dat uw bezorgers geen electrische zaken mogen verzorgen/ een stapelkit op een machine bevestigen d.m.v. boren (ook al gaat het om zeer korte schroefjes).

Pluspunten

Goede tijdsindicatie van tijd voor levering artikel.

Pluspunten

Prima service, duidelijk communicatie en alles meer dan perfect op tijd. Zelf oude droger meegenomen. Perfect!

Pluspunten

Afspraak = Afspraak, Goede Service

Productfoto's zijn soms te klein

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke info levertijd, nette bezorgers.

Pas op dat info/mail niet te veel wordt. Overkill zou zonde zijn.

Pluspunten

Stipt op tijd en keurige jongens

Niet midden in de nacht een sms sturen ;)

Pluspunten

snelle levering en vriendelijk personeel

Pluspunten

Hielden zich prima aan de gemaakte afspraken. Aardig personeel. Beantwoorden mijn vragen.

Ik zou een mail/sms krijgen een half uur voor dat ze kwamen bezorgen. Deze niet ontvangen maar ze belden keurig dat ze er over 5 minuten zouden zijn en dat klopte ook!

Pluspunten

Snelle service, aardige bezorgers, ook een zeer goede service d.m.v. Oude droger meenemen en verpakkingsmateriaal meenemen. In 1 woord topservice

Geen op of aanmerkingen