Pluspunten

Top levering, snel en hulp bij installatie. Super!

Pluspunten

Snel en goed

Geen.

Pluspunten

Flexibel, snel en super service gericht

Retour / inruilproces kan nog iets geoptimaliseerd worden. Bij retour product voor inruil nieuw produkt prijsverschil direct in retour verrekenen. Moest nu ook het nieuwe product " voorschieten".

Pluspunten

Wordt elke keer blij van de service van cool blue. Aardige heren die vlot werken. Fijn ook dat er van te voren wordt gebeld.

Pluspunten

Super snel en op tijd geleverd.

Pluspunten

altijd snelle levering, concurrerende prijzen en goede klantenservice.

Pluspunten

Goede website, perfecte bezorging door eigen bezorgdienst. Vooral het telefoontje net vóór de levering is perfect. Personeel was erg vriendelijk en correct.

geen

Pluspunten

Snelle levering Vriendelijk ersoneel

Pluspunten

Snelheid; up-to-date track en trace systeem zodat je weet wanneer de koffie aangezet kan worden en vervolgens volledig uitgepakt en meteen op de juiste plek in huis neergezet.

?

Pluspunten

Vaak gelijk laagste prijs in vergelijk met andere webshops Snelle levering (23:50 uur besteld, 11:20 uur geleverd !!) Super installatieservice, naar zolder, aansluiten en rotzooi + oude machine retour zonder extra kosten! Vriendelijke bezorgers

Pluspunten

punctueel, goede service, betrouwbaar

Pluspunten

Snelle levering. Fijne bezorgers. Als de wasmachine het begeeft is Coolblue weer de eerste waar ik ga kijken

Niet

Pluspunten

Altijd vrolijke bezorgers, keurig de apparatuur op de gewenste plek geplaatst en aangesloten.

Blijf zo fantastisch werk afleveren!

Pluspunten

Heel duidelijk in de communicatie!

Niks!

Pluspunten

Snelle levering! Vriendelijke mensen.

Pluspunten

Goede service goed apparaat gekocht en erg vriendelijke en Vakbekwame bezorgers

Pluspunten

goede en snelle levering en op tijd bezorgen

ik zie op dot moment geen verbeteringen ga zo door

Pluspunten

Keurige bezorging en plaatsing. Zeer duidelijke communicatie over moment en manier van leveren. Goed advies aan de telefoon.

Lastig vergelijken tussen de verschillende soorten ondanks duidelijke specs

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke mensen en je wordt geweldig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling!

Pluspunten

Het juiste apparaat werd op de juiste tijd geleverd. Ik kreeg regelmatig mailtjes en smsjes die me op de hoogte hielden waar mijn wasdroger op dat moment was en wat de te verwachten levertijd was. Heel fijn: geen uren verplicht thuis blijven maar exact weten hoe laat je bestelling geleverd wordt. En super dat de machine geïnstalleerd wordt, uitgeprobeerd én het verpakkingsmateriaal door de jongens van Cool Blue weer meegenomen wordt!

Ga vooral zo door. Mijn dochter had dezelfde positieve ervaring bij de levering van haar wasmachine, super!

Pluspunten

Service en snelheid, super. Savonds besteld, sochtends in huis. En dan begeleidende service rondom en tijdens bezorgen ook top

Pluspunten

Snelle levering. Goede klantenservice. Groot assortiment.

Pluspunten

Zeer professionele benadering en super vriendelijke bezorgers.