Pluspunten

Wilt u Merlijn en Bas bedanken voor de keurige afleverring van de droger en een dag later voor het verjaardagkaart voor mijn vrouw.

Pluspunten

Scherpe prijs, overzichtelijke website en levering op moment dat het mij uitkomt

Pluspunten

Alles goed gegaan. Bestelling, aflevering en bezorgers perfct

Pluspunten

Top geregeld weer. De ene dag besteld de volgende dag geleverd volgens afspraak! Oude apparaat netjes meegenomen. Geweldig!!

Pluspunten

Goede site, supersnel bezorgd, topservice. Komen zeker terug!

Pluspunten

Laat in de avond een bestelling gedaan en een dag later 's middags al in huis!

Pluspunten

perfect geregeld alles op tijd geleverd

Pluspunten

Snelle service, duidelijke afspraken, sms en bellen. En nette vriendelijke bezorgers

Pluspunten

Snelle levering en voordelig !

Pluspunten

snelle levering, goede service!

?

Pluspunten

Snelle levering je word goed op de hoogte gehouden wanneer het pakket geleverd wordt

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie en ook nog geïnstalleerd en oude spullen weer mee. Wat een service!

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

snel en klantvriendelijk

geen ga zo door

Pluspunten

Zeer goede communicatie en een cadeautje om mijn wasmachine te ontvangen

Pluspunten

Snelle levering. Oude apparaat nemen ze gratis mee. Ruime assortiment om uit te kiezeb

Pluspunten

- Goede informatieverstrekking over de bezorging - Bezorgers waren vriendelijk en gaven diverse tips over de aangeschafte apparaten - Bezorgers retourneerden gelijk een product dat niet nodig was - voor 23.59 besteld en daadwerkelijk de volgende (morgen) geleverd

- Eerder vragen of een wasmachine/ droger meegenomen moet worden. (van de bezorgers begreep ik dat de bus daar soms te vol voor zit). Dit is voor zowel jullie als de klant handig. - Whatsapp nummer voor vragen. Het is mogelijk om jullie via diverse social media te benaderen, maar Whatsapp zit daar nog niet tussen. Het is laagdrempelig, maar kan wel heel effectief zijn aangezien je niet altijd in staat bent om te bellen, maar wel om even een berichtje te sturen.

Pluspunten

Zeer netjes geleverd. Super correcte mensen die het kwamen brengen. Ook netjes op tijd. Vaak een update hoe laat ze precies kwamen

Ik zou er geen kunnen benoemen

Pluspunten

Super service, super snelle levering en hele aardige medewerkers! We werden tevens goed op de hoogte gehouden mbt de levering.

Ga zo door!

Pluspunten

Een beetje humor in de bestelprocedure, de verpakkingen en in de aangegeven aflevertijden is leuk meegenomen. Levering keurig volgens afspraak (zelfs een kwartier te vroeg). Nette service bij aflevering. Concurrerende prijs.

Pluspunten

Alles ging zoals gepland.

Pluspunten

Snelheid, klantvriendelijk, COMMUNICATIE TOP!

Zorg dat alles beschikbaar is!

Pluspunten

Hele afhandeling van de bestelling!

Accessoires standaard aanbieden, zoals extra afvoerslang condensdroger!

Pluspunten

Goed advies (op site), goede producten, gebruiksvriendelijke site, makkelijk en intuitief bestelproces en steengoede service na de aankoop