Pluspunten

Goede service, vriendelijke bezorgers, lage prijs

Eerder connuniceren over tijd van bezorgen

Pluspunten

Snelle en correcte levering en goede communicatie/informatievoorziening over het moment van leveren.

Pluspunten

Komen na wat ze afspreken tot in perfectie

Pluspunten

Enorme snelle service

Nvt

Pluspunten

Iedere keer blij verrast. Net alleen bij een order maar ook bij een bezoek aan de site.

Er wordt gemeld dat er een sms verstuurd wordt maar deze niet ontvangen. Is gezeur vanaf mijn kant maar als alles al zo goed gaat moet er toch iets te melden zijn :-)

Pluspunten

Snel, zeer accuraat qua bezorgtijd, aardige bezorgers, behulpzaam en goede kwaliteit spullen!

Keep On going!

Pluspunten

Perfect website, goede prijs en snelle en keurige levering.

Pluspunten

Pluspunten

Super service! Dag van te voren een mailtje met een schatting van de leveringstijd (08.48 uur-09.48 uur). Op de dag zelf een half uur voor levering een sms en een kwartier er voor een telefoontje. Keurige medewerkers die voorzichting met de spullen omgaan...in 1 woord TOP!

Pluspunten

Snelle levering. Netjes. Beleefd. Vakkundig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed product en op afgesproken tijd bezorgd.

In de site staat vermeld : bij bezorging nemen wij uw oude apparaat mee.Dit was voor mij de belangrijkste reden om bij Coolblue te bestellen.Het product werd echter door PostNL bezorgd en deze nam het oude apparaat niet mee !!

Pluspunten

We hebben een droger gekocht bij Coolblue. Jammer genoeg deed de droger het niet naar wens. Na dat de monteur geweest was, werkte de boel nog niet. Coolblue wederom gebeld. De volgend dag werd de droger meteen opgehaald. Een kleine week verder keurig geld op onze rekening. Prima service.

De afwikkeling rondom de gehaalde droger en het terugstorting van het geld zou nog sneller kunnen.

Pluspunten

Uitstekende, snelle en soepele afhandeling bestellen en bezorgen. Bezorgen en installeren wasautomaat en droger geschiedde met meer dan een glimlach: een brede lach van beide partijen, bezorgers en ondergetekende. Betere service kan haast niet.

Pluspunten

Goede service.

Pluspunten

Goede communicatie over de levering en nette aflevering van de bestelling

Pluspunten

Snel, vriendelijk en kundig in het advies en met de bezorging

Pluspunten

Netjes en optijd. Duidelijk hoe de bestelling word afgehandeld. inclusief de tijd van levering.

Volgens de site moest ik er een los afvoerslangetje bij mijn wasdroger kopen. Deze zou niet bij de wasdroger zitten. Bij levering bleek deze wel bij de machine te zitten. Coolblue doet overigens niet moeilijk om dit slangetje weer terug te nemen.

Pluspunten

goede service levering op tijd apparaat wordt door bedrijf aangesloten

geen

Pluspunten

Tot laatste bestelling alles goed. Komen afspraken na echter hebben laatste maal niet het originele onderdeel nagezonden nadat klacht werd gedaan dat onderdeel miste. Het nageleverde deel paste niet op de machine!!!

Geen alternatieven sturen om de klant tevreden te stellen. Uiteindelijk werkt dit tegenover gesteld omdat het nog langer duurt als het niet past.

Pluspunten

Supersnelle levering! Goede prijs, uitstekende service van de mannen van het transport.

Geen, ik ben super tevreden en enthousiast over coolblue!

Pluspunten

Precies geleverd volgens afspraak.

Ik ben zeer tevreden, ga zo door.

Pluspunten

uitstekende snelle vriendelijke service. Een aanrader !

Pluspunten

Goede en snelle levering Ook de service is erg goed

Dat het product ook daadwerkelijk wordt aangesloten als dat wordt aangeven

Pluspunten

Geweldige service!